שלום ^-^

Emiko

New member
שלום ^-^

אני, בעתיד הרחוק מתכננת לטוס לסין ושם לטיבט (הלא הוא המקום הכי קדוש בעולם), ושאלותיי הן: כמה כסף בערך אני אצטרך לשבוע לנסיע כזאת? הבנתי שזאת מדינה לא יקרה, זה נכון? תודה רבה מראש לעונים.

שלום אמיקו

זאת באמת לא נחשבת מדינה יקרה אבל לא הבנתי, בשבוע את מתכננת להספיק גם את סין וגם את טיבט? וסתם שאלה, ממתי טיבט נחשבת למקום הקדוש בעולם? זה היה יכול לפתור פה כמה בעיות עם השכנים שלנו

Emiko

New member
מאז ומתמיד

אבל מה, הרבה אנשים מתעלמים מאמונה של טיבטים בכלל ולא יודעים כמה סודות שמורים במקום כה קדוש. וכמו שאמרתי זה יהיה בעתיד הרחוק אז עדיין איני יודעת ימה זמן אשהה שם. ואני רוצה ללכת רק לטיבט אלא אם כן אחרי שאלמד יפנית אתחיל ללמוד סינית ולהתעניין במדינה עצמה. למרות שאני בספק כי אחרי יפנית אני אלמד הודית.

yaelp80

New member
אם אתה רוצה חוויה טיבטית

אולי כדאי לך לטוס להודו, ללה, זה נמצא ברמה הטיבטית. ויש את דרמסאלה, שם שוכן הדלי למה.

Mei11

New member
השכנים שלנו לא חושבים

שירושלים היא המקום הקדוש בעולם... ירושלים היא העיר השלישית הכי קדושה עבור המוסלמים (אחרי מכה ומדינה)
ועוד פרט טריביה - ירושלים אפילו לא מופיעה בשום מקום בקוראן... אה? איך פתרתי יפה את הסכסוך במזרח התיכון?

אחלה

עכשיו נראה לי שנשאר רק להעביר את זה להם ואנחנו מסודרים לנצח, לא? ולגבי ירושלים, אני יודעת שהיא לא מופיעה בקוראן ואני "אפתיע" אותך בעוד משהו קטן- מוחמד מעולם לא הטיף לג'יהאד. זה מין המצאה של מישהו שכנראה היה מ**רמן מאוד. (אני בד"כ לא מתבטאה ככה, אבל המצב הזה פשוט נמאס עלי . נמאס לי שלא נותנים וכנראה לא יתנו לנו לעולם לחיות פה בשקט. ונמאס לי שאין אפילו עם מי לדבר כדי שיהיה אפשר אפילו לנסות לחיות פה יחד בשקט.)

Mei11

New member
../images/Emo201.gif אוף

כן, זה נראה שהדבר הכי אופטימי לשאוף אליו זה כמה שנים של שקט בין הסערות.

renjintso

New member
בטח. רק תשאלי ../images/Emo3.gif

הלכלוך, בעיקר (אותו דבר שעושה את ירושלים).

GnomeBubble

New member
לא, זאת הודו

ויש אפילו ויכוח על זה? לא סתם הגנגס הזורם בואראנאסי הוא המקום הקדוש ביותר להודים...

למעלה