שלום

טאאאאל

New member
שלום

אני כותבת מהשם משתמש של הבת שלי (באישורה..) הבת שלי עושה השנה (עוד שבוע) שנת שירות, שנה תרומה לפני הצבא, וזה אומר שיש לה עוד שנה שלמה שהצבא יכול למיין אותה, היא מעוניינת להיות בחיל חינוך אבל לא יודעת איך לגשת לשם, היא כבר קיבלה מניל"ה והיו לה כמה זימונים, אבל בכל זאת אני לא יודעת איך אנו יכולים לבקש זימונים מחיל חינוך הבנתי שצריך לשלוח פקסים ואימיילים, אבל אני לא יודעת למי אני צריכה לשלוח ומה אני אמורה לכתוב.. אם יש לכם עוד רעויונות איך אפשר לעזור לי אני אשמח.. זוהי ביתי הבחורה ואין לי מספיק ידע בעניין ואני רוצה לעוזר לה.. תודה.. ויום טוב.

סמדר בנ

New member
שלום וברוכה הבאה

את הפקסים ממענים ללכת הגיוס - מדור קד"צ. בקישור כאן תמצאי כל מיני מספרי טלפון. לא תמיד מקבלים את הזימונים גם אם מבקשים אבל שווה לנסות ולהתעקש.במכתב כדדאי לציין כל אינפורמציה רלוונטית (למשל, אם עסקה בהדרכה, אם בשנת שירות עבדה בתחום החינוך ובכלל לנמק מדוע היא מבקשת את הזמימון). את המכתב כמובן שהיא שולחת ולא אתם. בהצלחה.

טאאאאל

New member
תודה רבה על ההתיחסות..

ואנו באמת נרשום מה שאמרת לגבי העיסוקים של בתי במהלך השנת שירות ולפני, אבל בעיה, נכנסתי לקישור ולא ראיתי מספרי טלפון של חיל חינוך.. יש שם של מודיעין ושל לשכות גיוס אבל זהו.. אשמח אם תוכלי לכוון אותי יותר.. תודה.

למעלה