שלום

Sideshow bob3

New member
שלום

שלום, אני בן כ-15 וחצי, מבנה גוף מאוד רזה, משקל 54-55 וגובה 1.77 הבעיה שלי היא שאני רזה..אבל לא ברמה של רזה "טוב", יותר בכיוון של רזה שחיף. אני כרגע לא עוסק בספורט בקביעות, אבל אני עושה המון ריצות ארוכות ונסיעות ארוכות על אופניים במהלך השבוע, והעניין הוא שאני אוכל 2 ארוחות גדושות ומלאות אפילו מאוד, ביום (צהריים וערב). אני צריך שתייעצו לי מה לעשות בשביל קצת לקבל נפח. אני משאר שתגידו שלא צריך להשמין אלא להעלות מסת שריר, אבל לא ניראה לי שממש פרקטי להעלות מסת שריר אם אין לך בסיס טוב בשביל זה... תודה רבה לעוזר

GoLd FlOwEr

New member
רק שתי ארוחות??

לפי מה שאני יודעת, כאלה שעושים דיאטה אוכלים בד"כ 3 ארוחות ביום, אז שתי ארוחות ביום למי שרוצה "להתנפח" נראה לי מעט מדי.. אבל שוב, אני ממש לא מבינה בזה, ואני גם לא מהפורום פה בזה, אז כדאי שתחכה לאלה שמבינים:)

nir2107

New member
אז ככה

אין כזה דבר להעלות מסת שריר מבלי להשמין (חוץ ממקרים מסוימים של מתאמנים מתחילים, וגם זה זמני). בפעילויות יומיומיות (ובמקרה שלך מוסיפים גם את הספורט) הגוף שורף X קלוריות. תאכל פחות מX, תרד במשקל. תאכל פחות או יותר X, לא תעלה ולא תרד. תאכל יותר מX, תעלה במשקל. על מנת שהמשקל הזה יתווסף גם כמסת שריר ולא רק כשומן, אתה צריך פעילות אנאירובית, כשהמומלצת היא כמובן הצטרפות לחדר כושר, שם המדריכים יוכלו להסביר לך יותר איך לעבוד נכון. עכשיו כל מה שנותר זה לגלות (מומלץ בעזרת דיאטנית, אבל יש כל מיני מחשבונים באינטרנט, חלקם יותר מדויקים וחלקם פחות) מהו אותו X מופלא, ואתה יכול להתחיל. בהצלחה!

למעלה