שלום!

NasTy GirL

New member
שלום!

אני לירי! יש לי שאילתה קטנה... והיא: יש לי מחר עבודה להגיש. זה כמו פרוייקט יזמות כזה, שאנחנו צריכים לתת רעיונות לפיתוח מוצרים, או לחלופין לפתח מוצר חדש. יש רעיונות? בבקשה, אני מתכוונת למשהו פראקטי-ולא למשהו כמו סיגריה לכלבים (קיבלתי הצעה כזו...
)

לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

רק אל תזכירי שוב את המילה הזאת יזמות תודה לאל אנחנו נוסעים מחר לתחרות בחיפה וזהההההו... אין יותר יזמות כמעט עד סופ השנה... אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u*m

New member
היי לירי../images/Emo24.gif

מקווה שזה לא מאוחר (סומכת עליך שהתחברת מהביצפר): רעיון למוצר שהציעו בתיכון אחד... לפני שלוש שנים: "עטיפקס" = עט + טיפקס במכשיר אחד! כלומר מצד יש עט מצד שני יש טיפקס.. המיכלית מחולקת לשניים.. חדר לדיו וחדר לטיפקס כשניתן להוציא ולהחליף את המיכליות שנגמרו - בחדשות.. זה בהחלט רעיון פרקטי.. אתם יכולים לבנות דגם של העט.. (לנו זה יצא מאוד יפה) ולעצב את האריזה.. ולפרסם.. וסקר שוק..האם יהיה ביקוש לעט כזה.. ואיזה צבע דיו אנשים מעדיפים,באיזה סוג טיפקס משתמשים יותר, להגדיר את קהל היעד שלכם.. וכו´ בהצלחה. בעבודה.. ובכלל. בהצלחה מחר.

goldi san

New member
אוקיי, הנה שני הפטנטים הנצחיים שלי

- עגלת סופר אליה מוצמד (בילט אין!!!) פינקס לרשימה. רצוי עם קליפס מוכסף. -איזה דבר קטן שמשמיע צליל אם לוחצים עם כפתור או משו ב"מרכז בקרה" שכזה שאפשר להצמיד למשהו שתמיד מאבדים.

mr-j

New member
ושלי

אז ככה אני מסתובב עם זה כבר הרבה זמן בראש - אז אם משהו מכיר שיודיע לי ואם משהו יהיה מזה מליונר -שיביא לי לפחות אחת כזו הרעיון שלי זה אסלה מחוממת כזו שלא גורמת לכל אותם דילמות באמצע הלילה(האמת שיותר לבנות המין היפה מאשר לנו) האם ללכת לשרותים או להתמודד עם הדבר הקר הזה בבוקר
סלאמת וט"ו בשבט שמח לכולם אגב אם משהו רציני-יש לי את כל התוכניות לביצוע אבל אין לי זמן...

קישקשתא

New member
שמעכתי על זה פעם

אני לא זוכרת אם כבדיחה או שמוצר מותרות מעשי. sorry

NasTy GirL

New member
בכלל לא הייתי היום בביצהצפר...../images/Emo8.gif

בכל מקרה-העבודה למחר... אהבתי ת´רעיון של העטיפקס...מדהים! וגם את הרעיון עם העגלת סופרמרקט...מקורי ומוצלח! שימושי! הרעיון של האסלה...מוכר כבר...
מה שעשינו בסוף זה: עיפרון, שמצדו השני יש חומר כזה שאנחנו קוראות לו דפדפן (במקור זה חומר אחר). במקום להשתמש ברוק או לקמט את הדף-מצמידים את העיפרון לדף וזה מתדפדף... מגניב הא?

תשמעי

בדיוק היום הייתי בתחרות של יזמים צעירים. בכל מקרה, הנה רעיון שלי וזה ממש גאוני. נכון כל פעם שמטיילים ברחוב (טוב.. לא כל פעם.. מידי פעם), אז זוכים לדרוך במסטיק או ב
של
? איך אתם מנקים את זה? בטח התשובות שלכם יהיו: מקל\מכונת כביסה\ אצבע וכו´. למה צריך להיגעל? לוקחים סלוטייפ מיוחד בצורה סוליה, מדביקים על הנעל, משפשפים קצת, ומורידים, ולא נשאר זכר לג´יפה. זהנ היה הרעיון שלי. לכל הקבוצה היה עוד רעיון, ואנחנו הולכים לייצתר את המוצר ולהרוויח המון כסף, אבל אני לא יכולה להגיד לך מה המוצר כי אז זה ייחשב ש"תגנבי" את הרעיון. סורי ערב טוב רחי

NasTy GirL

New member
יו...איזה כיף לך!!!בהצלחה!!!

המורה בכלל לא הגיעה היום... חכמה גדולה...
):

למעלה