שלום:)

DoronPr

New member
שלום:)

אהלן. שיחקתי בבטא הראשון ראשוןP: ברצוני לשמוע כמה טיפים, לקראת האיפוס- מה כדאי לעשות לראשונה, לדעתכם? פשוט אני כבר מעוניין לבנות תוכנית- ואני די תקוע לגבי ההתחלה. אפשר בבקשה לשמועP:?

zivv9

New member
תנסה בהתחלה להשיג מפעל יהלומים

ולצבור מחצבים.

nci1001

New member
תצטרף לברית טובה..

הם כבר ילמדו אותך את המשחק. אני לא מאמין שמישהו עומד לכתוב לך הכל. הבטא היה כדי ללמוד את המשחק,אחרי זה אתה אמור ללכת כבר לבד כמעט מבלי ללקט מידע. ברית טובה תלמד אותך את המשחק.

Nirrr212

New member
שמע

תלוי לאיזה כיוון בא לך לפתח את המדינה, אם אתה בקטע של לבנות כלי נשק וכדומה אז תשקיע במפעלים שונים ותבנה מהמחצבים כלי נשק ותמכור... אם אתה בקטע של לבנות צבא חזק אז הכי טוב להשקיע במפעלי יהלומים-מהם מקבלים הכי הרבה כסף.. תשתמש בדמיון שלך

anoshe10

New member
ואם חסרה לך ברית

המסנ' שלי בחתימה וד"א הברית היא אפאק

DoronPr

New member
תודה רבה לכולם,

אגב. כיצד אתם מצליחים לכבוש יותר מ10 אדמה בתקיפהP?? אני די מתלבט אם כן לכבוש אדמה, אבל זה פשוט ממש לא הרבה אדמה לתקיפות.

nci1001

New member
כרגע תכבוש

יש לך יום וחצי ללמוד את הנושא של הכבישת אדמה. מרוויחים די הרבה אדמה בתקיפת בעיטה מהירה(0-7%,זה נראה קצת אבל אפשר לקחת הרבה.) בשלושה ימים האחרונים כבשתי 44 אדמה,יכולתי יותר אם היה לי מספיק חיילים. עכשיו אין לך מה להפסיד,וכבישת אדמה יכולה לצאת משתלמת.

DoronPr

New member
כן, גם צריך בסיס טוב.

כמי ששיחק המון במשחק הקודם. דירוגי שיא גבוהים מאוד, אני אוהב את העניין. נחפש ברית כרגע, ואם לא נמצא- נקים. ואם נקים, נקים אימפריה.

DoronPr

New member
כן, גם צריך בסיס טוב.

כמי ששיחק המון במשחק הקודם. דירוגי שיא גבוהים מאוד, אני אוהב את העניין. נחפש ברית כרגע, ואם לא נמצא- נקים. ואם נקים, נקים אימפריה.

111dolev111

New member
אחי כנס

בוא לברית AIS איחוד של שתי בריתות חזקות IDA וAFAC שם נלמד אותך לשחק AIS זאת מישפחה אחת גדולה מסן בחתימה

anoshe10

New member
מומלץ בחום ואהבה!

אחלה ברית, ברית ומגובשת. וחזקה מאוד!

למעלה