שלום

jeero

New member
שלום

מישהו יודע אם יש איפשהו בעולם קהילות שדומות לקיבוצים פה בארץ שאפשר להגיע ולהתנדב בעבודות חקלאיות או יצרנייות לתקופה מסוימת בתמורה למגורים..? (כבר פסלתי מראש את כל הכתות למינהן.. ) בתודה מראש וסוף שבוע נעים!

bulllli

New member
אני מציע לשאול גם

בפורום ישראלים בחו"ל או עוברים לאירופה (ובכלל, עשה חיפוש של פורומים שקשורים לחו"ל). סופ"ש נעים גם לך!

TvMaD

New member
יש מלא חוות אורגניות

2 מכרים שלי טיילו באירופה כשנה ופשוט עברו מחווה אורגנית אחת לאחת בהולנד, ספרד, אירלנד וכ'ו. מתנדבים ועושים עבודות חקלאיות ובתמורה מקבלים מגורים ואוכל.

eig

New member
אוסטרליה, ניו זילנד

ידידה שלי לפני כמה שנים התנדבה כמה חודשים ארוכים בחוות ירוקות אורגניות סולריות וכו, באוסטרליה וניו זילנד. אבל על פניו אני משוכנע שבכל מקום אפשר למצוא כזה, בטח במקומות חקלאיים באירופה ואולי אפילו בקנדה. תנסה את Craigslist.org, תשאל בפורומים בערים שנדמה לך שאולי ידעו על האזור שלהם.

jeero

New member
תודה

עשיתי חיפוש של חוות אורגניות ומצאתי שיש באמת אירגון עולמי שמארגן את כל העיניין ונקרא WWOOF קצת מבאס שרק כדי להרשם ולקבל מהם את רשימת החוות שחברות באירגון צריך לשלם 25 יורו . אולי אני אנסה לחפש באופן עצמאי איזו חווה כזאת שאפשר ליצור איתם קשר ולברר... אם מישהו מכיר מקום ספציפי שכזה באירופה ויכול להמליץ אני אשמח. לגבי חוות " גאות " אני לא יודע למה אבל הדבר הראשון שאני חושב עליו שזה יהיה משהו בסגנון של מגורים עבור מין.. אני יודע שזה שטויות אבל אני לא מצליח להשתחרר מזה. בינתיים המון תודה על העזרה!

bulllli

New member
זה לא יהיה עבור מין:

זה יהיה עבור מגורים ואוכל, ובמקום לשכב עם ביתו של החוואי כמו בסרטים האירוטיים מלפני עשור, תשכב עם הבן של החוואי. או עם החוואי עצמו אם אתה בעניין הזה...

אני גם מחפש משהו בסגנון לתקופת

החורף. השאלה אם זו עונה מתאימה לשהות באירופה. תודה

bulllli

New member
כן, סקס זה טוב גם בחורף../images/Emo8.gif

סתם, אני לא בקיא בתחום, אבל יכול לספר שלא נעים להסתובב ברחובות אירופה בימי החורף הקפואים ובטח שלא לבצע עבודות במקומות פתוחים כמו חווה, שדות וכיו"ב. אירופה הצפונית מאוד מאוד קרה, אך בדרומה יש מזג אוויר נעים יותר ונסבל הרבה יותר. אז אם אתה מחפש משהו, עדיף לעשות זאת בדרום. אם אתה מאוד עמיד לקור אז אולי יש עבודות בצפון ובטח גם משלמים הרבה כסף לכל מי שמוכן לחרף את נפשו בעבור עבודה כזאת. בהצלחה!

odedee

New member
נסה באמת את OZ ו-NZ

החורף של ישראל הוא הקיץ שם, ומאוד מקובל שם שצעירים באים לעבוד לכמה חודשים - רק שהטיסה יקרה. תיהנה

מעדיף מזג אויר חם על קר

למרות שלהיות במיטה עדיף בחורף אבל לא משם תבוא הפרנסה אלא אם כן אני נמצא באותה מיטה עם בעלי הבית..חחח.. הייתי בגרמניה בסוף נובמבר וממש סבלתי ורק עברתי ממקום למקום, בלי לדבר על עבודה. גם הייתי בביג'ין בחורף וקפאתי על האספלט הקר..והנה אני בחיים אבל הפשרתי רק בטיסה. טוב, אנסה לבדוק את החצי השני של כדור הארץ. אולי ארד דרומה, לסיני לכמה חודשים. תודה רבה.

למעלה