שלום :)

When Pigs Fly

New member
שלום :)

אז ברחתי לי מהצפון לנתניה ואני חייבת להגיד שמדהים פה (חיפה הייתה מתה לחוף כזה.
) אז אתם יכולים להמליץ לי על איזורים ודברים כיפיים בנתניה? ואיפה זה הפקטורי54? אה ורצוי גם איך להגיע לאותם מקומות מרחוב דיזנגוף. תודה

liorge2

New member
קודם כל שלום לך וברוך הבא

יש המון דברים מגניבים לעשות בנתניה אתחיל עם factory54, זה נמצא באיזור התעשיה פולג, קרוב מאוד לטיב טעם, עוד במתחם של טיב טעם יש את arcafe ועוד כמה חנויות נחמדות. חוץ מזה יש לנו את איקאה שנמצא גם כן באיזור התעשיה פולג, בכלל באיזור התעשיה פולג ישנם הרבה חנויות, בתי עסק, מסעדות, בתי קפה ופאבים. יש גם את הקארטינג, באולינג ממש יפה ומשוכלל, ג'ורקיבול (חדש), אולמות סנוקר,2 מתחמי ג'ימבורי ובטח שכחתי עוד כמה דברים. יש לנו גם בנתניה את פארק שלולית החורף שנחמד לבקר בה וממש ממול את שמורת האירוסים ואם כבר בשמורת עסקינן אז יש בקרבת נתניה את שמורת יקום עם האגם שהיא גם מאוד יפה. אל תפספס את הטיילת שמתחילה מאיזור מלון כרמל ונמשכת לאורך הים לכיוון דרום, בדרך תפגוש את מתחם מצנחי הרחיפה ואפשר אפילו לעשות סיבוב. לא יודע אם את/אתה בקטע אבל שבוע הבא מופיע כאן חמי רודנר בפאב "דאג&טוני" בעיר. מקווה שעזרתי לגבי מיקומים,רק תשאל את האנשים ואני בטוח שיעזרו לך. ליאור

eduard16

New member
אממ בעיקרון

פשוט לכי לתחנה המרכזית ותשאלי איזה קו מגיע לאיזור התעשייה.. תעלי עליו ותשאלי אנשים באוטובוס איפה זה כל דבר.. בעיקרון יש קו אוטובוס שחוצה את כל א.ת החדש (שבו יש את הבאולינק, סנוקר, פקטורי, מרכז ביג וכ'ו) יש שם מספיק אטרקציות שיכולות למלא שבוע בקלות.. תבדקי את מרכז ביג (מה גם שפקטורי ממש קרוב)

נשכחו מהרשימה הטיילות המדהימות

לאורך חופי העיר והמעלית היחודית לים חוף הים הנתנייתי המדהים גני משחקים הפזורים בכל מקום הפעילות שהעירייה מארגנת לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר העירוני www.netanya.muni.il או לפנות לאגודה לעידוד התיירות בנתניה 09-8603324/5

Amazing18

New member
ברוכה הבאהההההההה.. =]

בהחלט יש לנו את החופשים המדהימים ביותר בארץ... לא פלא שנתניה נחשבת לעיר תיירות אחרי אילת :) אממ הפקטורי הוא באזור התעשיה החדש, מונית 84 תיקח אותך לשם..נכון? :> כבר שכחתי מרוב שכל היום אני בצבא. אממ מקומות טובים? יש פאבים - האורנוס, דאג&טוני בכיכר. מקומות מעולים באמת.. יש את הטיילת - שהיא אחת המדהימות, פשוט לשכב שם עם שמיכה בערב = שווה את הכל. יש את הקניון כמובן, שנפתחו בו יותר מ40 חנויות בשנה האחרונה לאחר שהמשביר נסגר - משו מטורף, כדאי לבדוק! חוץ מזה שיש את הגנדן נצבא - מונית 84 גם כן, מרכז קניות ענקי. מסיבות? אם עברת את גיל 18 תוכלי להנות הפקות מדהימות בסופי שבוע של הלכת-רוץ-חממה[צוף] בכפר ויתקין. הפקות מדהימות ומסיבות על רמה ובאיכות. תהני ילדה! :] ושמרי על עצמך..

למעלה