שלום!

• פותח הנושא lity
  • פורסם בתאריך

lity

New member
שלום!

מישהו יכול לספר לי על כל הפעמים שהאחיות או אחת מהן מתו וחזרו לחיים ואים? תודה רבה !!!

Liad B

New member
וואי כמה פעמים זה קרה..

אמממ אני בכלל לא זוכר הכל.. היה את הפרק שרוח נכנסה לגוף של פייפר והדרך היחידה להוציא אותה הייתה כשהבנאדם מת- פייפר מתה והמכשף שאחראי על הרוח הזאת או משהו החייה אותה.. היה את הפרק שאיזה שד עם יד דוקרנית כזאת הרג את פיבי ופייפר וליאו היה אווטר אז הוא יכל להחיות אותן.. פייפר מתה בפרק האחרון בעונה שילישית שהאישה ירתה לה בבטן וחוררה אותה, אבל בעזרת הסכם של פיבי עם שד זמן, הזמן חזר לאחור והיא ניצלה.. בסוף זה עלה להן בחיים של פרו.. קורה עוד משהו אבל הוא ספוילר לדברים שלא שודרו עדיין בארץ, אז אם אתה מעוניינת גם במידע הזה תודיעי לי.. יש עוד המון המון המון פעמים שזה קרה אבל לא עולה לי בראש...

Liad B

New member
אהה ופעם הבא לנצל"ש..

חבל לפתוח שרשור בשביל זה..

lity

New member
אוקיי:) תודה וסליחה...

יש לעוד מישהו רעיונות?

dandi221

New member
חחח וואי יש המון!!!

שלא לדבר על פרק הסיום של העונה הראשונה שבעצם כל אחות שם מתה איזה אלף פעם....! וגם בפרק הסיום בעונה השניה, פרו מתה וחזרה לחיים,בפרק הסיום בעונה השלישית פייפר מתה וחזרה לחיים, בפרק הסיום בעונה הרביעית... אף אחד לא מת וחזר לחיים!!! איזה שינוי והפתעה!!!!! את העונה החמישית לא ראיתי, בפרק הסיום בעונה השישית כריס מת ואז הוא נולד אז הוא כאילו חזר לחיים, בעונה השביעית כולן כאילו מתו ואז גילו שהן בחיים
אמממ.... והיו עוד המון המון פעמים שפשוט קשה לזכור! ועכשיו |ספויילר| ענק לפרק הסיום של העונה השמינית: זה
ענק! פיבי מתה ואז חוזרת לחיים, ונראה לי גם פייג' לא?

Liad B

New member
חח נתקע לך האנטר??

ובקשר לשאלה שלך כן.. ואני לא מאמין ששכחתי את דה-ז'ה-וו שוב ושוב או כל פעם מחדש (בתרגום אישי אין לי מושג שמות פרקים בעברית) זה היה בערך הנושא של הפרק ורק אותי זה מרגיז שתפוז שינו עיצוב בדף שכותבים תגובה??

Mo Cuishle

New member
הם עושים מייקאובר.. נראה לי שאוטוטו

גם הדף של הפורום ישתנה... אבל יש לך אפשרות גם ל"הוספת הודעה" ישן אם אתה לא אוהב את החדש

Restlesss

New member
חח

הם כבר פוחדים שלא יתלוננו "להחזיר את הישן!!$^&%^*%^@" אז הוסיפו את האפשרות הזו. יפה להם.

shahar615

New member
עוד כמה

היה את פרק 150(עונה 7) שפייפר נחתכה ממשהו ומתה ופגשה את קול ובסוף וויאט/האהבה של ליאו הצילו אותה היה את הפרק להציל את טוראי ליאו העונה ה4 שפייפר נהרגה ע"י רוח של חברים לשעבר של ליאו והיא הפכה לרוח והטילה לחש ש"יהרוג" אותם וחזרה לחיים. זהו בנתיים

למעלה