שלום

???

"בשלב הזה אני מרגיש נכון להתערב בגיבובי השטויות שלכם ולומר את הדבר הבא" אלון, על המילה לדעתי שמעת? אפילו שאני אדם שמאמין בקרמה אני חייב לציין שהבטחון המוחלט שבו אתה מטיל את "לכל דבר יש סיבה" הוא לא מבוסס. יש אנשים שמאמינים שכן ויש כאלו שלא. חוץ מזה, זה שלכל דבר יש סיבה לא אומר שלא צריך לשנות שום דבר

gwizard

New member
ממך ציפיתי ליותר

האם זה לא ברור שכל דבר הנאמר ע"י בן אדם זו דעתו אלא אם כן צויין אחרת ? באמת צריך לציין את זה כל פעם או שסוף סוף אפשר להתקדם הלאה ? יש אנשים שלא מאמינים שניתן לעוף ובכל זאת יוגים מסויימים סותרים אותם בכך ש...עפים. אני מסכים שאנו מדברים כאן על נושא פילוסופי שאי אפשר להוכיח או לסתור, אך בכל זאת...למה אתה חושב כי ישנם דברים ללא סיבה ? ואם כן, למה הם קיימים ? מי ברא אותם ? אם כבר דיון פילוסופי אז שיהיה רציני ולא ברמה של "לא, אנו לא ניתן לך כישוף אונס כי זה רע".

אם לא היית

משתמש במונח "גיבוב של שטויות" אז לא הייתי מגיב ככה. האם יש או אין דברים ללא סיבה? לא יודע. לא חושב שניתן לבדוק את זה. אני סבור שאין אבל ממש לא עד כדי לטעון כי מי שטוען אחרת מגבב שטויות. אני ממש לא מתדיין פה ברמה של "אונס זה רע". אם תיזכר טוב תגלה שהייתה אפילו פעם (שאתה יכול למצוא בחיפוש) שבה פרסמתי בפורום הזה ממש כישוף אהבה שנועד לכפות רצון על אדם אחר. האם עודדתי את זה? לא. למה פירסמתי? כי אני סבור שזה הדרך היעילה במקרה ההוא ללמוד לקח. לתקוף אנשים בגישה של"אתה מדבר שטויות" לא יעזור לך לשכנע אותם אלה רק יצור אגטגוניזם.

gwizard

New member
נעלבת מסכן

תסתכל על השרשור הזה ותגיד לי האם גיבוב של שטויות זה לא רך מדי. נ.ב. אני לא בא לשכנע אף אחד כי לא ממש אכפת לי מאף אחד בפורום זה. אני סך הכל מביע את דעתי וכל השאר כבר ילמדו לבד.

neophile

New member
תאמיני לי

שבאופן יחסי אנחנו מתקדמים בקצב טוב , ההשלכות של ריכוז כוחות כזה כמו ההשלכות האפשריות של כל פעולה שמכוונת לטווח הקרוב,בלי שיקול לטווח הארוך ,יכולה להיות הרסנית לטווח הרחוק.

RainBird

New member
העולם הוא טוב יותר. אני קם בבוקר ואני שמח. העולם שלי יפה וקסום. למה שכמה ידיעות בחדשות ידאיגו אותי ויותר נכון, למה שאתן למה שלא נחמד ונעים לי להיות חלק מעולמי?

RainBird

New member
אני לא מאמין בטוב מטבעו. זו השוואה ואמירה אנושית. הטבע עובד אחרת.

ניסית קודם

להתיחס אליה ו"להכניס אותה למיטה" באמצעים שלא כוללים את שלילת בחירתה החופשית? אם היא מראה בך עניין למה אתה צריך כישוף בשביל זה?

אתה לא חושב שלאנוס אישה בת 70

זה מגעיל? אני אפילו לא רוצה לחשוב על מה אתה חושב ומפנטז

מסכימה עם החתול!

אם הוא יכול לקיים איתה יחסי מין בהסכמה כי הוא מושך אותה, לשם מה הוא זקוק לכישוף?

למעלה