שלום.. :}

Shoosh7

New member
שלום.. :}

מנהלת המבריכה ביקשה ממני להפעיל את "פינת היצירה" שלה בבריכה... וכל הכבוד מגיע לה על כל החומרים שהיא הביאה לי. באמת יש המון! יש לי ככה: מנקי ארובות (נוצצים, רגילים, קטנים גדולים וכו'), יש לי חרוזים (מכל וכל מה שקים), יש לי בצק בצבעים, יש לי חוטים וסרטים, יש לי פונפונים (גדולים, קטנים, נוצצים ורגילים) בקיצור.. יש לי מלא חומרים! אבל.. מרוב כל החומרים אני לא יודעת מה להכין כבר.. מצאתי במאמרים שלושה רעיונות מקסימים.. (בובות אצבע, חיות מפונפונים, ולוכד חלומות). אני צריכה למצוא עוד רעיונות קלים לעשייה לילדים, העבודה חשובה לי אבל יותר חשוב לי המקוריות ושהילדים יהנו מהתהליך ומהתוצאה. תודה.. :} שחף.

../images/Emo140.gif

נסי לבדוק כאתר הנפלא הזה וגם בקישורים תחת קטגורית מנקי מקטרות אני אחטט קצת במועדפים שלי. אם אמצא משהו אוסיף

Shoosh7

New member
הנה משהו שיעזור..

צילמתי את החומרים איתם היא רוצה שאני יכין פעילות ליום חמישי.

רחלי44

New member
../images/Emo180.gifבמאמרים שבפורום יש שפע

רעיונות תביטי ותופתעי איזה יצירות מדהימות יש ,,

רעיונות העלתי כאן דוגמה של מובייל דבורים ואו פרפרים ממנקי מקטרות , עבודה לא קשה וכייפית . . . .אפשר במקום מובייל להכין מגנטים ,להדביק לכל פרפר מגנט . . . ראיתי בתמונה שצירפת שבצד שמאל יש פרחים /פרפרים וכו' את יכולה להכין סימניות לספרים עם מקלות הרופא ולעיהם להדביק את הפרחים וכו' או להכין סימניות מבריסטול או שקפים ואפשר לחורר צד אחד של הסימניה ולקשור שם סרטים או חוטים . . . מהסרטים ואו החוטים להכין צמידים . . . אל מקלות הרופא אפשר להדביק פומפונים בצורת מרבה רגליים וכו' ולהפוך המקל למגנט אם תוכלי לקנות מגנטים . . . רעיון נוסף קל לביצוע , יש לקנות חמסות עץ קטנות 10 בחבילה שעולה 10 שקלים ,אני קניתי בהובי בפתח תקווה , לצבוע בצבעי אקריליק מדוללים במים ועל המחסה לקשט מכל החומרים שיש לך , ומאחור להדביק מגנט , יש בחמסה חור ואפשר להוסיף חרוזים . . . מהחוטים והסרטים והחרוזים להכין צמידים - סימניות - לשלב למובייל - כל מובייל יפה לו חרוזים . . . בהצלחה

Shoosh7

New member
וואי תודה רבה!!

תודה, תודה, תודה. עכשיו מצאתי רעיון יפה.. תודה רבה! (בתמונה) הנה עוד רעיון שהכנתי, זה דובונים על מקל רופאים שעל המקל מדביקים דבק דו-צדדי ואז אפשר להדביק אותו איפה שרוצים.

למעלה