שלום.........!!!

שלום.........!!!

שלום קוראים לי נעמי אייזקס וסיימתי עכשיו י"ב באולפנת ערד.... ת'אמת שנכנסתי לפורום מסיבה מסוימת שכבר תגלו אבל אני אשמח להיות שותפה בפורום אז שיהיה שבוע מצוין ובכלל רק טוב לעמ"י... אז ככה, אני גרה בערד, הייתי מדריכה 3 שנים בסניף ועזבתי לא מזמן את ההדרכה..... אני פונה לכולם (וזה כולל כולם!!!!!) לכל מי שמכיר בנות שאין להן שירות לאומיי לשנה הבאה... כי אין לנו קומונרית לסניף לשנה הבאה....... אני אספר טיפה על הסניף, סניף קטן אבל באמת איכותי... פוטנציאל של 60 חניכים ו40 חב"גים (בערך,כן?!), חברה איכותיים שבאמת רוצים לתרום אבל קשה..... ערד זו עיר פיתוח קטנה ויפה, המשמעות של סניף פעיל בערד הוא פשוט קידוש שם שמים כפשוטו כיןן שזו עיר חילונית לחלוטין (וגם אין הרבה תמיכה מהערייה והכל...), חוץ מזה שהקהיילה מאוד חמה וומש כיך להישאר שבתות, יש משפחות מדהימות שממש נהננות ורוצות לארח, בגלל שזה סניף קטן זה ממש כמו משפחה (על החסרונות והיתרונות של משפחה....), מיותר לציין שאם לא תהיה קומונרית הסניף יתדרדר מאוד כי זה לא כמו בסניפים ענקיים שזה מובן מאליו לחניכים שהם מגיעים דרושה פה המון עבודה של המדריכים ושל הקומונרית... בקיצור אםא תאם מכירים מישי או אם אתן בעצמכן מעוניניות אני אשמח אם תיצרו איתי קשר- 0506320789 נעמי (אפשר גם דרך הפורום אם רוצים.....) תודה על המוכנות בכלל לקרוא את הפילסופים שלי.... יומטוב!

מקפיצה...

קפיץ קפוץ קפיץ

למעלה