שלום.....

שלום.....

שלום אני עוד מעט בן 17 זכור לי שבגילאים צעירים הייתי מסתכל גם על בנים וגם על בנות-לדוגמא כשהייתי קטן היינו באיזה מלון וכאילו התאהבתי במישהי מהצוות בידור....וכל פעם שהיא לא הייתה הייתי עצוב.....ובגיל מאוחר יותר הייתי מאוהב לאיזה שנה במישהי שיותר קרוב לגיל שלי..... אבל מצד שני-כשהייתי קטן גם הייתי מסתכל כל הזמן על איזה ילד בגיל שלי.......ומאוחר יותר הייתי מסתכל על עוד בנים..... ועכשיו,לפי מה שאני זוכר מהשנה-שנתיים האחרונות,אני נמשך רק לבנים....לפעמים-לפעמים-לפעמים,ממש קצת, אני מפנטז על בת מסוימת אבל אני לא יודע אם אני עושה את זה רק כאילו בשביל לשכנע את עצמי שאני סטרייט...... מה דעתכם?מה לפי דעתכם הנטיה המינית שלי? תודה רבה רבה רבה

slider244

New member
אהלן אחי....

שמע אני אישית מעדיף לא לאמר לך מה דעתי כי אחר כך אתה סתם יכול להכנס לסרטים....נראה לי שרק אתה תוכל לדעת מי אתה באמת, ולא משנה בכלל מה אתה, תסתכל על המיניות כדבר שולי, באופי אתה עדיין אותו בנאדם וזה מה שחשוב.

Blackice

New member
אז לך ומצא אותה ../images/Emo13.gif

אתה לא צריך תגית של "הומו" "סטרייט" "בי" "גזר" "סלק" או כל תגית אחרת בשביל להתאהב. תתאהב במישהו שאתה נמשך אליו? תפאדל, תהנה.
תתאהב בבת שאתה נמשך אליה? בכיף. מה זה משנה איך קוראים לך ומה ההגדרה שלך? באהבה אין חוקים.
המיניות שלך היא לא דבר שולי- ההגדרה שלה במילים- כן.
ארז נ.ב. היי.. חדש בפורום, מגיע מגב"צ.. היי כולם
נראה נחמד פה

Blackice

New member
אגב,

אם כבר הודעת פתיחה... אני מדפדף אחורה ורואה שאין כאן הבחנה בין המונח "ביסקסואלים" ו "דו מיניים". עכשיו, למיטב ידיעתי דו מיני זה מונח בביולוגיה שמתייחס לבעל חיים או צמח שיש לו אברי רביה זכריים ונקביים ביחד- כמו חלזונות או צמחים מסויימים. דו מיני= שני המינים. לעומת ביסקסואל שזה אדם היכול להמשך לשני המינים, מילה בלועזית שלא תורגמה לעברית, באותה מידה שהומו או לסבית לא תורגם. ניגשתי לאקדמיה ללשון לפני כמה שנים ושאלתי אותם לגבי הסוגייה הזו והם אמרו לי שלא תרגמו את המושגים האלה כי השימוש במושגים הלועזיים יותר מדי שגור אצלנו. (או שהאנשים שם באקדמיה סטרייטים מדי, ולא חושבים שזה נחוץ, מה שיותר נראה לי
) בכל אופן, אני תמיד הקפדתי על המינוח הנכון... בתור בי זה נראה לי חשוב. אז אני מבין שבפורום הזה אין הבדלה בין המושגים? או שיש התפתחות חדשה שלא שמעתי עליה?
ארז

יש המון אנשים שבילדות המוקדמת

שלהם נמשכים לנשים בנוסף למשיכה הקיימת שלהם לגבים, אך ככל שהם מתבגרים המשיכה הזו הולכת ודועכת.. מה שאתה מתאר כאן יכול להיות פשוט מאוד משיכה שהייתה לנשים ועכשיו דעכה עם הזמן.. לדעתי אתה הומו, אבל זו רק דעתי ואתה זה שאמור למצוא את התשובה האמיתית והעמוקה ממעמקי נשמתך.. בכל מקרה ברו הבא ירושלמי, אני רן! וגם מירושלים חחח

למעלה