שלום,

Piece Of Mind

New member
שלום,

ברצוני להתחיל לשמוע את הלהקה דיפ פרפל. אבקש המלצות על אלבום טוב שלהם למתחילים.

Vdrums

New member
קבל רשימה אישית

child in time speed king when a blind man cries highway star woman from tokyo perfect strangers sometimes i feel like screaming ted the mechanic fireball storm bringer smoke on the water lalenya

epitaph

New member
קבל אלבומים...

לדיפ פרפל היו כמה תקופות, אני אישית מעדיף את שתי התקופות הראשונות. מהתקופה הראשונה הפחות כבדה, יותר סימפונית (ובלי איאן גיליאן) יש את שלושת האלבומים הראשונים: Shades of Deep Purple The Book Of Talisian Deep Purple אני אישית מעדיף את הסלף טייטלד, הכי זורם בעיניי ובלי יותר מדי נפילות, אתה כנראה תכיר משם את Lalena,קאבר לדונובן שדי חרשו עליו בארץ בתקופות קדומות. חוץ מהשיר הזה יש אני מוכרח לציין את Blind ו- April שמבחינתי הם השיאים של האלבום. מהתקופה היותר מאוחרת אני ממליץ על: Machine Head Burn In Rock Made in Japan כשהאחרון הוא אלבום אולפן, כאן ההרכב יותר נוטה לרוק הכבד (והם עושים גם את זה מצויין), כל אחד מהארבעת האלבומים האלה הוא בחירה מצויינת ואולי במיוחד ל Made in Japan (טוב נו, יש לי חולשה להופעות חיות, אבל זו באמת הופעה מעולה). חלק גדול מהאלבומים שלהם אתה יכול למצוא במבצעים כאלה ואחרים והם עולים 50 שקל, אאל"ט מתוך האלבומים שציינתי כל שלושת האלבומים מהתקופה הראשונה ו Made In Japan נמצאים במבצעים כאלה ולא אמורה להיות בעיה להשיג אותם בכל חנות דיסקים.

Caraya

New member
../images/Emo45.gif אבל אם אפשר להוסיף

באמת סיכמת מצויין את 2 התקופות הראשונות של דיפ פרפל (האמת היא ש-Burn שייך כבר לתקופה ה-3, בלי איאן גילאן ובלי ריצ'י בלאקמור), אבל הסיפור ממש לא נגמר שם. קודם כל, הייתה לדיפ פרפל איזו יציאת Fאנק מוזרה, אם אתה אוהב את הסגנון (מאיזושהי סיבה...)- Stormbringer זה האלבום. הוא גם הראשון שריצ'י בלאקמור לא השתתף בכתיבה שלו בכלל. אפשר לומר שהיו לדיפ פרפל 7 הרכבים, אבל לא נתחיל לספר על כולם. בכל מקרה, יצאו עוד הרבה דיסקים טובים אחרי Made In Japan, אבל הסגנון של הלהקה השתנה עם הזמן. קודם כל, יש את דיסק האיחוד עם בלאקמור וגילאן- Perfect Strangers. במהלך שנות ה-80 וה-90 דיפ פרפל נשמעה קצת כמו להקות רוק שיער. אם אתה לא מפחד מהסגנון תנסה את Slaves and Masters. ולסיום- בשנת 2005 הלהקה (שוב עם גילאן, אבל בלי בלאקמור וג'ון לורד) אלבום חדש -Rapture of the Deep. אומרים שהוא טוב.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ..

שירים מצויינים מIn Rock: Hard Lovin' Man Black Night Bloodsucker Child In Time Flight Of The Rat Into The Fire שיר מוכר, לפחות הפתיח אתה בטח מכיר.. Living Wreck Speed King לדעתי כל השירים האלה אלה שירי חובה של דיפ פרפל ויש את Smoke on the water שאתה בטח מכיר, וגם אם אתה לא מנגן בגיטרה, אתה בטח יודע לנגן את זה
תהנה

למעלה