שלום!

NasTy GirL

New member
שלום!

יש לי שאלה... כמה דיסקים יצאו לאביב גפן? אני רוצה את שמות השירים (מתוך האלבומים) של אביב גפן... כי, פשוט, אני רוצה לעשות סדר בבלאגן...אני מורידה את השירים (וצורבת אח"כ). זהו... תודה
@
@
לירי
@
@

NasTy GirL

New member
המממממממ...אתה יכול להרחיב קצת?

כלומר, איזה שירים יש לו בתוך האלבומים, ואת השמות של האלבומים... ת´נקס אניוואי...
@
@
לירי
@
@

גיא*

New member
אז ככה...

דבר ראשון אני חושב שבהחלט אפשרי לקנות דיסקים מקוריים במקום לצרוב... אין פה הרבה מוזיקה טובה ולמה לעזור בהרס שלה? בכל מקרה, הנה- "זה רק אור הירח" [יצא ב1991]- מיליארד טועים, הכל אצלי נהיה לא רגיל, אמש, שוב החושך, לפעמים, בואי אלי, שנינו שווים, לאן את הולכת, גנרל, השכבת אותי ב-10, בית נבנה, אלימות, שלום אחד, אור הירח "עכשיו מעונן" [יצא ב1993]- עכשיו מעונן, על הכנרת בזריחה, אל תדאג, אילנה, שיר הסמרטוטים, אולי, בוכה על הקבר, שלכת, אוהב אותה, רוצה לשכב איתך, הכל מתפורר, הילדים, שוב פעם, אני שונא "אביב גפן 3" [יצא ב1994]- דכאון, קבעתי עם האושר, הולך לאיבוד, מסיבת מתגייסים, פרופיל 97, משוגע, משוררים, כבוד, הכי קרוב לבד, האם להיות בך מאוהב, התאבדות, אל תכעסו "שומקום" [1995]- סוף לאהבה, אבדון, אהבנו, אופק ילדותי, נולדת לאהוב, מצטערים, פלוגת הצער, שלום, מלאך, שומקום "המכתב" [1996]- המכתב, עונות, כוכבי בלילה, במילים אחרות, שיר הסמרטוטים, יש לך אותי, עצוב בלעדיך, קנאה, יותר מדי, אמא תראי, לילה טוב, לבכות לך, מד הדמעות, מחר כבר לא יבוא "ירח מלא" [אוסף כפול שיצא ב1997]- דיסק ב´- סוף העולם, עניין, אני פרפר, מרד הדמעות, שנינו שוים, נערי החוף, לבכות לך, אבא תרנגול, חבר, משל, האם להיות בך מאוהב, רכבת העמק, שיר תקווה. "חלולים" [1998]- המלחמה הבאה, בוקר טוב איראן, חלולים, בום בום, תבלע את הכדור, עליסה, חלומות גדולים, לילה, מתים משעמום, תצא מהמחשב, סופרסטאר, חדר קטן "לילות לבנים" [1999]- מקסיקו, זה בא והולך, איש הכמעט, האמת, רגעים, אם את תבואי אלי, שתיקה, השיר שלנו, גם החטאים, רומאיו ויוליה, משהו בין שנינו, לא יכולתי להציל אותך, שלוליות, לילות לבנים "יומן מסע" [2000]- עורי עור, מטוסים, חצר המלך, צלקות, אקדחים שלופים, למיואשים יש רק גורל, תמונה לשעת ערביים, תסתכלו לשמיים, מגיע לך יותר, יומן מסע ועוד פעם, תעשי טובה לעצמך, לאביב, למוזיקה ולעולם ותקני את הדיסקים המקוריים בחנות, אולי זה יקח קצת יותר זמן אבל את באמת רוצה להיות חלק מתעשיית הזיופים?

~איה~

New member
מסכימה איתך

גם אני קונה ולא צורבת. אבל אתה יודע כמה עולה לעשות דיסק? ממש לא 80 שקל וחוץ מזה גם האומן כמעט ולא מרוויח מזה שאתה קונה את הדיסק שלו, הוא מרוויח בעיקר מהופעות.

yellow cheese

New member
ניב... (מלאך בגן החטאים) ../images/Emo70.gif

ה"זוהר ההוא" כבר לא נמצא מבין החיים.. הסיפור המפורסם..קצת ביוגרפיה.. עפ"י סרט שיצא לפני אלף שנה ובמקרה נפל בחלקי לצפות בו: זוהר ארגוב, הבנאדם הראשון שהביא את המוזיקה המזרחית לארץ.. זכה לאהדה בארץ- התמכר לסמים.. נכנס לכלא על סחר בסמים, שימוש בסמים וכו´.. אחרי מספר שנים ש"בילה" בכלא התאבד.. המוות הטראגי שלו גרם להמון אנשים צער.. בין לבין נולדו זמרים מזרחיים שהטוב מבינהם הוא : "היורש של זוהר".. כל זמר מזרחי "טוב" ייקרא בפני אנשים "היורש של זוהר"... זוהר ארגוב הוא מן מיתוס כזה...כמו אלביס פרסלי של הרוק..כך להבדיל אלפי הבדלות זה זוהר ארגוב... וכן..אני מתמצאת במקרים כאלה... ככה זה כשאתה גר במשפחה מרוקאית טוניסאית שדיי מכורה לערוץ המיותר "בריזה". כן כן..
בכל מקרה... זהו... אוהבת, שירלי

NasTy GirL

New member
לא...לא...לא...../images/Emo10.gif../images/Emo8.gif

טעות קלה בידייך... זה לא שאני לא רוצה לקנות אותם, זה יותר שאין לי כסף לקנות אותם... ואני פשוט מתה לדיסקים שלו... אנחנו לא משפחת מצוקה או משהו (אחרת לא היה לי צורב...) פשוט את ההנאות הקטנות האלו אני קונה מכספי...והוא אזל... :) ועכשיו, אם תכפיל 80 ש"ח ב8 דיסקים תגלה שזה 640 ש"ח-משהו שבהחלט אין לי תקציב אליו...
@
@
לירי
@
@

גיא*

New member
התייחסתי כבר לזה

דבר ראשון לא בכל מקום הדיסקים עולים 80, אפשר למצוא ב60-70 [פשוט לא קונים בטוואר רקוטרדס או רשתות גדולות אחרות]... את יודעת מה את צודקת מחירי הדיסקים באמת גבוהים אבל איך יהיה אפשר להוריד אותם אם כולם יחליטו שהן "מתים לדיסקים שלו" ואין להם תקציב...? אז במקום לקנות את כולם בפעם אחת תפרשי רת זה ולאט לאט תאספי עוד ועוד דיסקים [זה הרבה יותר קל ממה שזה נשמע], זה יקח יותר זמן אבל... בנתיים את יכולה להלוות ממישהו דיסק ולהקליט על קלטת, רק עד שיהיה לך כסף לקנות את המקורי [!]. וכמו שאמרת, זה לא שאתם "משפחת מצוקה או משהו" [את מחוברת לאינטרנט עם צורב ואנערף מה עוד] ואני חושב שבהחלט אפשרי להתאפק עוד קצת ולקנות במקום לצרוב... וסתם כדרך אגב, אם לומר את האמת, לאביב לא בדיוק חסר כסף וגם הליקון והד ארצי לא על סף פשיטת רגל [אם כי מצבם רע] ותאמרו מה שתאמרו, העובדה היא שהזיופים פוגעים קשות בחברות התקליטים=פגיעה במוזיקה [רק במרץ היה מופע גדול של גיוס תרומות לסאנשיין...] ואם את רוצה עידוד, בזצן הקרוב לא תצטרכי לשלם על הופעות של אביב [שעולות הרבה יותר...]

NasTy GirL

New member
לא יודעת...

יש לי צורב-אז למה לא להשתמש בו? חוצמזה, אין לי ראש לפרנס עכשיו חנויות תקליטים. אם הייתי מעריצה שרופה שלו-כמובן שלא הייתי צורבת את הדיסקים שלו. אבל אני ממש לא-אני סתם מחבבת+ את המוזיקה שלו. נכון, זיופים פוגעים קשות במוזיקה, אבל אם למישהו היה אכפת כמה הוא פוגע במישהו אחר-העולם היה נראה מאד מאד שונה... אם רק למישהו היה אכפת...
@
@
לירי
@
@
נ.ב-אף פעם לא הלכתי להופעות של אביב...

גיא*

New member
צביעות?

שמעי בסופו של דבר את תעשי מה שבא לך [וכנראה שאני לא יצליח לשכנע אותך] אבל את אומרת "אם למישהו היה אכפת כמה הוא פוגע במישהו אחר העולם היה נראה מאוד מאוד שונה"... נכון מאוד... אבל בגלל אנשים אגואיסטים העולם נראה כמו שהוא נראה... אני לא מכיר אותך ואין לי שום כוונה לשפוט אותך, אני לא מכיר אותך ולא מתיימר לכך, אבל אחרי משפט כזה יפה ונכון את הולכת ועושה אותו הדבר בדיוק.... צבוע במעט, לא? אין לי שום כוונה לפגוע בך וסליחה אם כך קרה פשוט... תקראי את מה שכתבת ותחשבי על זה... בגלל צביעות העולם נראה כמו שהוא נראה...

NasTy GirL

New member
אני מבינה...../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אני מבינה ואני יודעת שאני צבועה-זה לא פוגע בי, כי אני יודעת את זה. אני צבועה, אני מכוערת, אני מגעילה, טיפשה ואני המון דברים שאני לא ארחיב בהם. מכיוון שאני עדיין קטנה, עוד יש לי סיכוי לגדול ולהשתנות. אתה לא יודע מה עברתי בחיים שלי-ואני לא אתחיל לספר ולהתמרח. אבל עברתי יותר מדי, בשבי ללדעת שזה לא יעזור לעולם אם אהיה או לא אהיה אגואיסטית. רק החזק שורד, נכון-זה העיקרון. נכון שזה לא אמור להיות ככה, אבל זו דרכה של הטבע. רק האגואיסטים שחושבים על טובתם הפרטית שורדים. אני לא כזו, ולא מתיימרת להיות כזו. אבל אני כן יודעת-שלאביב ולחברות התקליטים השונים לא יעזור ה60-80 ש"ח האלו שאשקיע, אבל לי ולמשפחתי זה |דגש| כן ישנה-והרבה. ההורים שלי עובדים מאד קשה בשביל לפרנס את המשפחה, וכשאני כותבת את השורות האלו-הם עדיין בעבודה, כבר מ8 בבוקר...אתה מבין... בכל מקרה-אנחנו עדיין מדברים על דיסק...
... חוצמזה-בעניינים כאלו-ובכלל בד"כ-אני לא כזו גמישה וניתנת לשינוי...
@
@
לירי
@
@
נ.ב-בוא נעביר נושא...

את רוצה לדעת למה העולם הזה נראה ככה

כי אנשים כמוך מעדיפים להגיד "אתה לא יודע מה עברתי בחיים שלי" [נכון אני באמת לא יודע אבל מה הקשר?] ולהחליט שרק באגואיסטיות וצביעות אפשר לשרוד.. אז את יודעת מה אני מעדיף שאנשים לא ינסו לשחק אותה שונים או טובים יותר ויגידו את האמת בפרצוף מאשר כמוך שמנסים להתחבא מאחורי ססמאות... "רק האגואיסטים שחושבים על טובתם הפרטית שורדים"... אז את יודעת מה, במקום לשחק אותה תמימה [אני עדיין קטנה עוד יש לי סיכוי לגדול ולהשתנות] תעשי משהו נכון כדי לשנות את העולם המסריח הזה.. טיפשה...

ג ל י

New member
ואני מוסיפה

1. גם אני לא מרבה ללכת להופעות אבל אני מאוד אוהבת את אביב מה הקשר? 2. אם את נהנת לשמוע את המוזיקה שלו תחשבי עליו קצת את גונבת את הקול שלו ולקנות דיסק בפעם בכמה זמן לא יוצא הרבה כסף הגיע הזמן שנמגר את התופעה המגעילה הזו של צריבת הדיסקים ולשאר חברי הפורום אל תשתפו איתה פעולה אביב לא אוהב שגונבים לו את הקול. מגלי שהיא מעריצה של אביב

NasTy GirL

New member
בכיף

תראה איתי: אתה יכול להגיד עליי מה שאתה רוצה, אבל כל מה שאמרת עליי לא נכון ולא הגיוני. למשל: טיפשה, אני בטח לא. אם הייתי טיפשה לא הייתי פה. עזוב, אתה לא מבין. אין לך שום ידע עליי בשביל לבוא ולקלל אותי, רק בגלל שצרבתי דיסקים (לעצמי, לא במסחר...)! אני לא משחקת את עצמי תמימה, לא ניסיתי לשחק את עצמי תמימה ובחיים לא אוכל להיות תמימה. אף אחד לא תמים-בלי שום קשר, אבל אנחנו גרים בעולם שאי אפשר להיות בו תמימים. תחשוב טיפה על מה שקורה סביבך... כולם אגואיסטים, כולם כולם כולם! תבין את זה, אפילו אתה! בוא נגיד ככה...תענה אבל לא בשביל הקטע. אתה גנבת כסף (טפו טפו טפו) מחנות כלשהי, בשביל החבר שלך-שצריך טובה. אחרי כמה שנים (בשביל המציאות...7) אתה בא אליו-כי המצב שלך לא טוב (טפו טפו טפו2...). אתה מגלה שהוא מאושר בחייו, שהוא התעשר וכו´ וכו´. הוא לא מוכן לתת לך חלק מ...(משהו)-כי הוא לא רוצה. ואז אתה הולך כועס. למה? למה הוא חייב לך משהו? הוא לא חייב. אתה אגואיסט בזה שאתה בא אליו לבקש משהו. אני יודעת שזו דוגמה מטומטמת-אבל לא באה לי דוגמה יותר טובה...
חוצמזה, היום גיליתי שחלק גדול מהדיסקים שלו יש לאחי (מקוריים, תרגעו!) ומה שאני צריכה זה את הדיסק החדש-ואת זה חברה שלי מביאה לי. אז קאם דאון! חוצמזה, אין לי מה לחפש פה. לא באתי לדבר איתכם על אביב גפן מורשתו וגדולתו-כי אני אמנם מאד אוהבת אותו, אבל...עדיין, אני לא רוצה לדבר על זה, חשבתי שיש פה אנשים חכמים (אנשים שאוהבים רוק בד"כ חכמים. נכון, תווית-אבל זה מניסיון...), ובעלי חוכמת חיים-כי הם שומעים מוזיקה איכותית עם דברים מאחוריה (הכוונה: לא שומעים "בייבי, אני אוהבת אותך, הלוואי ש... וכו´). אבל מתברר שלא-שאתם סתם נהנים מלרדת על אנשים שאין לכם מושג עליכם. אז תהנו. אתם יכולים להמשיך לרדת על אנשים (למרות שכמובן לא מומלץ..)-אבל לא עליי, כי אני כבר לא פה. עשיתם עליי רושם רע, אז תודה אבל לא תודה-ביי. לגלי: 1. העניין הוא שמישהו הזכיר קודם על ההופעות, אז אמרתי שאני לא הולכת. 2. אין לי תגובה. חוצמזה-לא לשתף איתי פעולה ב...במה? בצריבת דיסקים? נראה לך? הם נגד זה יותר מכל דבר אחר-אז|דגש| הם|סדשג| ישתפו פעולה? ועוד משהו...מאיפה את יודעת מה אביב רוצה או לא? באמת יצא לך לדבר איתו על זה? נכון, זו שאלה מטומטמת-כי אף אחד לא רוצה שיעשו לו את זה. אבל אין לי ספק שגם הזמרים הגדולים ביותר צורבים דיסקים להנאתם-למרות ההון הגדול שיש ברשותם...
@
@
לירי
@
@

יאללה מה הקטע שלכם

יאללה הכי טוב זה לקנות דיסקים מזוייפים לכו לשוק הכרמל תקנו כמה זיופים שאתם רוצים הכי משתלם למי אכפת שזמר כמו אביב גפן לא יהיה תקציב לעוד דיסק כאילו מי הוא בכלל מה הוא בכלל הוא יצור מפחיד יש לי רק 3 דיסקים מקוריים של זוהר כל השאר צרובים ותאמינו לי אם אתם רוצים לגיד לי שזה יפגע באומן וואלה זה לא יפגע בווווו ובטח לא יזיז לו שאני יקנה זיופים שלו הקיצרררר אתם מפחידים כל הפריקים שבינכם זוהררר ארגובבבב המלך!!!!!!!!

I LostJakysDog

New member
אז ככה...

אני כן מרבה ללכת להופעות וכמעט ואין הופעה שאני לא ילך... ויש לי את כל הדיסקים מקוריים שגנבתי לידידים שלי,לחבר שלי ולחברות שלי חיחיחי... ואני לא נגד צריבה... וכמו שאביב אמר...מוזיקה זה לא לעשירים בלבד...זה לכולם ומי שלא מסתדר לו לקנות מקורי קונה צרוב זה מה יש............

אבל...

מי שיש לו כסף אז שיקנה זה בהחלט עדיף חוץ מזה מרגישים הרבה יותר טוב אחרי שקונים דיסק מאשר שצורבים ולאנשושים שאין...שיצרבו גם להם מגיע

למעלה