אז ככה...
דבר ראשון אני חושב שבהחלט אפשרי לקנות דיסקים מקוריים במקום לצרוב... אין פה הרבה מוזיקה טובה ולמה לעזור בהרס שלה? בכל מקרה, הנה- "זה רק אור הירח" [יצא ב1991]- מיליארד טועים, הכל אצלי נהיה לא רגיל, אמש, שוב החושך, לפעמים, בואי אלי, שנינו שווים, לאן את הולכת, גנרל, השכבת אותי ב-10, בית נבנה, אלימות, שלום אחד, אור הירח "עכשיו מעונן" [יצא ב1993]- עכשיו מעונן, על הכנרת בזריחה, אל תדאג, אילנה, שיר הסמרטוטים, אולי, בוכה על הקבר, שלכת, אוהב אותה, רוצה לשכב איתך, הכל מתפורר, הילדים, שוב פעם, אני שונא "אביב גפן 3" [יצא ב1994]- דכאון, קבעתי עם האושר, הולך לאיבוד, מסיבת מתגייסים, פרופיל 97, משוגע, משוררים, כבוד, הכי קרוב לבד, האם להיות בך מאוהב, התאבדות, אל תכעסו "שומקום" [1995]- סוף לאהבה, אבדון, אהבנו, אופק ילדותי, נולדת לאהוב, מצטערים, פלוגת הצער, שלום, מלאך, שומקום "המכתב" [1996]- המכתב, עונות, כוכבי בלילה, במילים אחרות, שיר הסמרטוטים, יש לך אותי, עצוב בלעדיך, קנאה, יותר מדי, אמא תראי, לילה טוב, לבכות לך, מד הדמעות, מחר כבר לא יבוא "ירח מלא" [אוסף כפול שיצא ב1997]- דיסק ב´- סוף העולם, עניין, אני פרפר, מרד הדמעות, שנינו שוים, נערי החוף, לבכות לך, אבא תרנגול, חבר, משל, האם להיות בך מאוהב, רכבת העמק, שיר תקווה. "חלולים" [1998]- המלחמה הבאה, בוקר טוב איראן, חלולים, בום בום, תבלע את הכדור, עליסה, חלומות גדולים, לילה, מתים משעמום, תצא מהמחשב, סופרסטאר, חדר קטן "לילות לבנים" [1999]- מקסיקו, זה בא והולך, איש הכמעט, האמת, רגעים, אם את תבואי אלי, שתיקה, השיר שלנו, גם החטאים, רומאיו ויוליה, משהו בין שנינו, לא יכולתי להציל אותך, שלוליות, לילות לבנים "יומן מסע" [2000]- עורי עור, מטוסים, חצר המלך, צלקות, אקדחים שלופים, למיואשים יש רק גורל, תמונה לשעת ערביים, תסתכלו לשמיים, מגיע לך יותר, יומן מסע ועוד פעם, תעשי טובה לעצמך, לאביב, למוזיקה ולעולם ותקני את הדיסקים המקוריים בחנות, אולי זה יקח קצת יותר זמן אבל את באמת רוצה להיות חלק מתעשיית הזיופים?