שלום

שלום

רק רציתי להגיד לכם, ששלמה ארצי הוא לא מה שחושבים עליו. הוא משחק אותה יפה נפש וכותב שירי אהבה, אבל הוא סתם בוגד כל היום, בגלל זה אישתו העיפה אותו ובטח גם לחברה שלו הוא עושה את זה. נכון, יש לו שירים שחבל על הזמן, ומי כמוני ירד עליו, שיש לי את כל הדיסקים והולך להופעות כל הזמן, אבל, זה מעצבן ואי אפשר לא להתייחס לזה, שכיוצר הוא גאון, וכבנאדם - די חרא.

ואני בכלל לא מדבר על זה שהוא...

מסטול, שיכור, מעשן, לא נחמד למעריצים, מאוהב בעצמו עד מעל הראש ושחצן. ובטח יש לו עוד כמה יתרונות...

בן בן!

New member
מה אתה רוצה ממנו?

תראה איך הוא מצליח, השתן עלה לו לראש. לכל בנאדם יש ת´פאקים שלו. הוא לא מושלם, אבל לא צריך להתעסק בכלל בחייו האישיים. הוא זמר מדהים, כותב ומלחין מחונן, ופרפורמר מעולה. זה מה שהוא הגיש לציבור כדי שנשפוט אותו. זה שהרכילות שיש עליו, חושפת גם פנים אחרים באישיותו, לא אומר שאנחנו צריכים לבקר אותה. הוא בנאדם, זכותו לחיות איך שהוא בוחר. אורח חייו לא צריך להשפיע על איכויותיו כאומן. אין שום קשר בין הדברים.

אמממ....עצה שלי

לך תקשיב ל
הישן, שים ת
על פול ווליום, לטף את
,קח לך
ואולי גם
ותהנה לך ממנו. עזוב את חייו האישיים, אני מתעסקת איתם מספיק בשביל כל מדינת
.

וויליאם

New member
מי אמר שהוא משחק אותה?

זה לא שהוא מסתיר את זה בדיוק... כל העולם ואישתו יודעים על מעלליו במיטותיהן של מעריצות למינהן, ממש לא קשה לנחש שהוא מסטול, מספיק ללכת להופעה אחת כדי להבין... וזה שהוא מאוהב בעצמו - את זה שומעים ברדיו כל שישי. זה שהוא בטוח שכל העולם מעוניין לדעת מתי הפעם הראשונה שלו היתה, ומה הוא חשב על ההיא, ומה הוא חשב על ההוא, ואיזה קבוצה הוא אוהד, ואתה יודע מה? אנחנו באמת מעוניינים לדעת על זה. אנחנו שותפים לפשע
משתפים איתו פעולה. אז אין לי שמץ של מושג מה השורה האחרונה, אז בזה תמו דברי

מכירים את איתן פינקלשטיין../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לא? טוב לא נורא אני אגלה לכם. הוא זמר והוא נשוי ואב לשלושה. בחור מדהים, ממש נחמד לפעמים אחרי הופעות שלו הוא יושב עם המעריצים שלו ושותה קולה. הוא לא מעשן והוא קם כל בוקר להכין סנדוויץ לילדים. בימים שהוא לא מופיע, עובד על תקליט או מגיש תוכניות ברדיו, הוא עוזר לאשתו בעבודות הבית, הם מסתדרים מצויין - משפחה לתפארת!! מה שכן, יש לו שירים חרא!!! אז למי איכפת ?????? * איתן פינקלשטיין - אם יש כזה, סתם עלה לי בראש השם הזה!!! - סילחה!

למעלה