שלום...

ThunderRage780

New member
שלום...

אני חדש ולא הבנתי יש לי הרגשה שהופורם נוטה לדובים עליזים\גאים...

ThunderRage780

New member
המממ...

אני דוב לא גאי ולא עליז ומרגיש כאילו נגוז עלי עולם הגברים הסטרייטים... אני לא מוצא נשים שואהבות דובים, ואלה שמסתדרות עם זה, הן "מסתדרות" וזה רע!

dagystyl

New member
אח נשים.... לא יודעות דוב מהו...

מדהים מה שקורה במדינה הזאת... הנקבות שכביכול "מסתכלות על אופי ולא על יופי" מתגלות כשיא הבלופריות. מספיק עם הצביעות... אבל כמובן בואו לא נכליל, יש נשים שאוהבות את המראה הדובי, צריך רק למצוא אותן. תדע לך איש, שהן לא יודעות מה הן מפסידות, אנשים שמנים הם אנשים עם לב טוב ואוהב ומחבק (ממש כמו "פו הדוב") שיש לו פרווה וכרית נוחה (=בטן) וברור גם שהם ה-גברים שבגברים עם נוכחות כמו שצריך! אז מה שיש לי להגיד לך זה שאל תתייאש, תחפש ואל תהיה עם מישהי שמתפשרת ו"מסתדרת" עם זה. בהצלחה.

חבל שאתה צעיר...

אני אוהבת שמנים. ואני לא מכירה הרבה בנות שאוהבות שמנים אבל אני יודעת שיש כאלו. ואכן אין כמו שמנים- גדולים ורכים - גברים גברים! אני יכולה להגיד לך שכשהייתי בגיל שלך עדיין לא יצאתי עם שמנים - כי זה לא היה לי נוח מבחינת החברה. רק בשלוש שנים האחרונות הבנתי שאין מנוס ואני חייבת ליישר פרצופים שמתעקמים לנוכח משמע העובדה שאני אוהבת שמנים,ולצאת רק איתם. כי רזים פשוט לא עושים לי את זה.

ThunderRage780

New member
דיי עצוב ):

מוזר ומשמח אותי שמישהי הגיבה! עצוב שאנשים מתבגרים מאוחר... טוב נחכה... אין ברירה במילא

saarg1

New member
דברים שבאים בקלות לא שווים

והסבלנות תמיד משתלמת ;) מניסיון

למעלה