שלום..

שלום..

אני לא בטוחה שמקומי פה.. אני רק יודעת שעוברים עליי דברים.. אני לא יודעת איך להתמודד לא יודעת.. אני מתפללת למות כל הזמן.. אולי המקום שלי בבית משוגעים..או בבית קברות.. מתחשק לי להתאדות מעל פני האדמה.. לא יודעת אפילו למה אני כותבת פה.. נראה לי שאני זקוקה לטיפול באופו דחוף.. הכל כבר הרוס אצלי.. הכל גמור .. החיים שלי הרוסים ויום אחרי יום אני מבינה את זה יותר.. אני פשוט מבינה שנגמרו לי החיים ושעל מה שרציתי להיות ויכולתי להיות אני כבר לא אהיה!! הרוב זה באשמתי אמנם אבל.. לא תיארתי לעצמי שאני כזו מטומטמת שאני אהרוס את החיים שלי בשתי ידיי.. והבושה.. אלוהים הבושה.. הבושה זה העונש הכי קשה.. אני מתביישת בעצמי ובמי שאני.. חוץ מזה שהחיים שלי הרוסים בגלל דברים שעשיתי לעצמי.. התחילו לצוץ כל מיני מעשים מוזרים.. כל מני מעשים אובססיביים למשל לנעול את דלת הבית ולבדור שלושים אלף פעם שהיא נעולה.. כמו לכבות תנור ושלא להפסיק לוודא שכיביתי אותו... אני כל הזמן עצובה.. מבוהלת.. לא מצליחה להירדם בלילה.. ולא מצליחה לקום בבוקר.. כל הזמן יש לי בחילות.. יצאו לי פצעים על הפנים .. הכל מפחיד אותי.. הכל!! אני לא יודעת להתמודד עם מה שקורה איתי... לא יודעת מה לעשות הנשימות שלי כל הזמן כבדות ואני רק מתפללת להיות באיזה מקום שיהיה בו פיגוע ולהיהרג.. או איזו תאונת דרכים או מחלה קשה.. אני כ"כ מתביישת בעצמי ובמעשים שלי.. בא לי למות!!! אויי כמה שבא לי למות כבר.. עצובה..

קורווין

New member
היי תפוננה!

לפני הכל, תרגעי! את לא לבד! אני לא יודע אם מה שיש לך הוא OCD, אבל בואי וננסה להבין... בת כמה את? מתי זה התחיל? מה מפחיד אותך באמת? מה הפחד הבסיסי ביותר!? את לומדת? עובדת? נשואה? גרה לבד? עם ההורים? איך הסביבה מגיבה? מה את עושה שמבייש אותך? בכל מקרה, אל תפחדי! לכל בעיה יש פתרון! אני בטוח שנוכל לפחות להפנות אותך למקום הנכון, אם לא לעזור לך בעצמינו!

היי קורווין

אני גם לא יודעת אם מה שיש לי זה OCD אני רק יודעת שמה שיש לי או אין לי.. ומה שזה לא יהיה אני לא יכולה להתמודד עם זה יותר!! לא יכולה!!! אני בת 23 רווקה סיימתי לימודים ומתחילה ללמוד בפברואר באוניברסיטה , גרה עם ההורים וזה התחיל בשנה האחרונה ביחד עם התדרדרות בחיי מכל הבחינות!! מבחינה רומנטית מבחינה רגשית,מבחינת קריירה.. עבודה.. הכל! הכל מפחיד אותי.. צלצול של טלפוןמפחיד אותי.. העתיד מפחיד אותי.. היום מפחיד אותי.. מחר מפחיד אותי.. ומעל לכל בגלל שאני יודעת בוודאות שאני נמצאת בקצהו של הר נורא גבוהה שבתחתיתו יש תהום ואני מתדרדרת למטה וכל כמה מטרים.. יוצא מישהו ונותן לי בעיטה יותר חזקה למטה.. וזה כואב לי.. כי אני יודעת מי אני ומה אני שווה.. לגבי הסביבה.. יש לי כמה אנשים די קרובים אליי.. אבל קורים לי דברים שאני מתביישת לספר אז אני לא נפתחת ולא מספרת למי שקרוב אליי.. יש לי כל הזמן מן מחנק מגעיל בגרון.. דפיקות לב.. נשימה כבדה ובחילה.. אני כבר לא מדברת על הדמעות בעיניים שהן במצב סטטי! אני מפחדת אבל רק מדבר אחד אני לא חוששת ואפילו מייחלת לו.. וזה המוות! ואני גם יודעת שהכל כבר הרוס אצלי.. אין שום סיכוי..

לאב

New member
את צריכה לראות רופא דחוף!!!

הכוונה כמובן לפסיכיאטר אם היתה לך דלקת ריאות והיית מרגישה רע מאד בגלל המחלה לא היית חושבת פעמיים והיית רצה לרופא את כרגע ב"דלקת ריאות" מבחינה נפשית, ואת צריכה עזרה, אין שום סיבה שתישארי במצב הזה כשיש למערכת הרפואית דרך להוציא אותך מזה בכל מקרה אנחנו איתך

לאב..

תמיד אמרתי שכמו שיש רופא פיזי לגוף עצמו.. אם חולים הולכים אליו.. כך גם לנפש ולנשמה.. אבל אני לא מכירה פסיכיאטר או פסיכולוג טובים.. ובאמת שאין לי כח ששוב ירמו אותי.. אולי.. את מכירה מישהו טוב באיזור ירושלים?? תודה לך על הכל!

.אחת

New member
קודם כל תלכי למישהו, דרך הקופת

חולים, לקבלת עזרה ראשונה. אני אנסה לברר לך ביום שישי בפגישה אצל הפסיכולוג שלי על מישהו פרטי בירושלים. אגב, אם את מרגישה כל כך רע, יכול להיות שאת צריכה לפנות למיון בשביל עזרה ראשונה. בכל אופן, קודם כל תפני לקבלת עזרה לפסיכיאטר, ואח"כ תבררי את הטיב שלו מבחינת שיחות (מבחינת תרופות רוב הפסיכיאטרים טובים באותה מידה). אחת

לאב..

אני מעדיפה לא דרך קופת חולים.. אני מתביישת... אני ממש אודה לך מקרה לב אם תוכלי לברר לי דרך הפסיכולוג שלך על מישהו טוב בירושלים.. אני מעדיפה פסיכולוג ולא פסיכיאטר.. אני ממש מודה לך.. תודה...

לאב

New member
אני מאזור המרכז../images/Emo4.gif

אני מכירה רק את הפסיכיאטר שהייתי אצלו במרפאת או סי די בשיבא שקוראים לו ד"ר יהודה ששון והוא ממש מקסים בזה נגמר כל הידע שלי אבל בפורום הזה ובבריאות הנפש בטח יש כאלה שמכירים יותר ממני בהצלחה

לאב

New member
עכשיו ראיתי את הודעת ההמשך שלך

למה לא דרך קופת חולים? חבל על הכסף אני הלכתי למרפאת או סי די בשיבא, זה לא עלה לי כלום, והרופאים שם טובים נכון, קיים החשש שמישהו יראה אותך, אבל את יודעת מה, זה קרה לי לפני חודשיים, מישהי ראתה אותי שם ואני התייחסתי לזה כאילו היא פגשה אותי באמצע קניון, פיטפטתי איתה על הא ועל דא ונפרדנו (היא כפי שהסתבר לי עובדת שם), לא שוחחתח איתה על הסיבה להמצאות שלי שם וזה כשאני אדם שמתפקד ב100% ואין אחד שיחשוד בו שיש לי מה לחפש אצל פסיכיאטר - הבעיה שלי ידועה למתי מעט הגעתי למסקנה שאין לי מה להתבייש בזה, אני לא הולכת לפרסם את זה בראש חוצות אבל מצד שני גם לא היסטרית אם מישהו מגלה - אני לא חושבת שמישהו ינדה אותי רק משום שהלכתי לפסיכיאטר

כן אבל..

אני חושבת שברגע שמקבלים טיפול דרך בית חולים אז יש רישום וזה מתועד ואח"כ יש מקומות עבודה שבודקים דברים כאלה.. אני לא רוצה שיהיה דבר כזה מתועד ורשום.. אני כמובן לא בטוחה אבל.. הרי יש מקומות שחותמים על ויתור סודיות רפואית ואז הם רואים אם הייתי מטופלת איפה למה ואצל מי.. אני מעדיפה שזה יהיה פרטי.. אפילו שזה יעלה כסף שלא ממש יש לי.. אבל לטווח הארוך אני מעדיפה.. אלא אם כן גם בפרטי יש דיווח.. אני לא ממש יודעת..

תודה לאב..

יכול להיות אבל שהוא מכיר מישהו טוב באיזור ירושלים.. תוכלי לשאול אותו??? תודה..

sharonlk

New member
מתוקה שלי, גם אני רוצה למות- שרון

רוצה להתאבד ביחד? חבר שלי נטש אותי לפני שבועיים, איבדתי הכל, אני גמורה, אני מחוסלת לגמרי. את נשמעת לי צעירה, כל החיים לפניך. ואנא פני לטיפול בהקדם. שרון

שרוני ../images/Emo24.gif

האמת?? הייתי מעדיפה לההרג באיזה פיגוע או תאונת דרכים או מחלה קשה.. לגבי החבר שלך.. תראי ממי.. כולם חרות!! אני לא פגשתי גבר אחד נורמלי!! לא ראיתי חברה אחת שלי שהיתה מאושרת בזרועותיו של הגבר שלה.. אני לא חושבת בכלל שיש מישהו מאושר בעולם הזה!! גברים מטבעם חייבים לצאת חרות בסוף.. חייביםםםם פשוט חייבים לתת את ההדרן אחרת.. איך אפשר לצאת גבר איך??? נשמה שלי.. לפי איך שאת נשמעת לי.. הוא איבד הכל!! ולא את!!! אל תדאגי.. הם מגיעים לבסוף למסקנה הזו.. רק שזה קורה מאוחר מדי.. בת כמה את אם אפשר לשאול... הלוואי שהייתי יודעת לאן ללכת כדי לקבל טיפול.. אני מרגישה בפנים שמשהו הולך לקרות לי.. התמוטטות או משהו.. זה רק עניין של זמן אבל.. ברור לי שכשזה יקרה אף אחד כבר לא יוכל להרים אותי מהריצפה..!!

שרק

New member
אז ככה

קודם כל תפוננה - תודה על המחמאות שאת חולקת למין שלי. ובנוגע לשאלות שלך - אם את סטודנטיתאו כבר רשומה לאוניברסיטה יכול להיות שאת זכאית לטיפול ע"י שירותי היעוץ לסטודנט (אלה נמצאים בניין רזניק 10 במעונות בירושלים) - הם אנשים נחמדים, מקצועיים ויודעים מה הם עושים (אני מטופל שם כבר חצי שנה בערך). בנוגע לרצון למות - הייתי שם,, אני מכיר את זה טוב. טוב מידי. ומהניסיון שלי אני יוכל להגיד משהו אחד - את צריכה להרים את עצמך, אף אחד לא יכול לעשות את זה בשבילך חוץ ממך - אנחנו יכולים לעזור לך, אבל את צריכה לרצות את זה. ככה זה היה אצלי - לא הלכתי לטיפול עד שהגעתי באמת לקרקעית ואז כשפניתי לעזרה - עזרו לי. אנחנו כאן אם את צריכה, המפלצת הירוקה

שרק..

תודה לך על הכל.. ממש תודה.. אני אנסה לברר אם מגיע לי סיוע... תודה..

קורווין

New member
תפו...

חכי, עוד לא סיימת איתי!!! משהו עובר עלייך, ולא משהו טוב!!!! כבר אמרו לך את זה, אבל את חייבת לראות פסיכולוג או פסיכיאטר בהקדם!!! זו לא בדיחה!!! רצון למות הוא לא דבר נורמלי ולא דבר בריא, גם את לא מתכוונת לפגוע בעצמך בצורה אקטיבית!!! מה שעלול לקרות בסוף הוא שאת עלולה להמשיך ולהתדרדר עד שתגיעי לנקודת האל-חזור!!! אנהי רוצה ממך הבטחה, כאן ועכשיו! את הולכת לבדוק את עצמך בהקדם האפשרי! דד-ליין, סוף השבוע את כבר עם תור ביד!!! אך תתעכבי! הסבל שאת חווה הוא אופציונאלי! את יכולה לבחור להפסיק אותו! לכי לרופא! מהר! טוב?

קורווין../images/Emo24.gif

עוברים עליי המון דברים , קשה לי ואני יודעת שאני רק מידרדרת.. ובנוסף לכל החרא הזה גם נהייתי חולה אני ממש גמורה!! אני נורא רוצה ללכת לפסיכולוג אבל.. אני לא מכירה מישהו טוב בירושלים.. ואני לא רוצה סתם מישהו שרלטן.. תודה ממי על החום והאיכפתיות.. זה נורא מרגש אותי.. ממש תודה!
ממש תודה!! אם יש לך מישהוט בי-ם אני אשמח לישמוע עליו.. ושוב תודה מכל ה-

sharonlk

New member
שרק מתוק- שרון

למה את לא כותב לי? למה אתה מפחד להתקשר אליי? אני לא נושכת. אני יושבת כאן בבית הכלא שלי, מסריחה כולי, לא מסוגלת להתקלח בגלל המחלה שלי. הלוואי שהיה לי מישהו לדבר איתו. ואני באמת משתוקקת כבר למוות. שרון

למעלה