שלום

seafox

New member
שלום

חיפשתי קצת בפורום אבל לא מצאתי, ורציתי לשמוע המלצות על הרכבי סלסה ומוזיקה קובנית. רק שמה שאני מחפש הוא לא החדש אלא הישן. הסלסה של הלהקות האותנטיות ולא הטכנו והדאנס סלסה (אני מחפש דברים בסגנון של בואנה וויסטה קלאב או חלק מהמוזיקה שהייתה בסרט ריקוד מושחת 2 - שהסיבה לראות את הסרט היא בגלל הריקודים והמוזיקה ותו לא
). תודה מראש!

אתה מודע לזה שרוב השירים מהסרט

"ריקוד מושחת 2" (אם לא כולם) לא סלסה...? וגם שירי הבואנה ויסטה סושאל קלאב לא בדיוק סלסה (אלא סגנון שנקרא סון אם אני לא טועה)

seafox

New member
לא סון..אלא סונגו

אבל אולי בכל זאת אתם יודעים כי עדיין זה סגנונות קובאניים

Lechko

New member
דווקא סון

בואנה ויסטה = סון לוס ואן ואן = סונגו
והשירים של ריקוד מושחת 2, זה לא ממש מוזיקה קובנית קלאסית (מלבד בואנה ויסטה) בכל מקרה, אם אתה אוהב את הסגנון של המוזיקה הקובנית הישנה, נסה לחפש שירים של בואנה ויסטה. אתה יכול לחפש לפי חברים בהרכב שכל אחד מהם עשה פרויקטים מדהימים בפני עצמו: Ruben Gonzales, Ibrahim Ferrer, Compay Segundo אם מעניין אותך לפתוח את הראש למוזיקה קובנית קלאסית חפש הרכבים ואמנים כמו Chappotin Arsenio Rodriguez Sierra Maestra Son 14 Bebo Valdez Candido Fabre Polo Montanez Orquesta Reve Amadito Valdez Benny More Cachao Pio Levia ועוד כמה עצות קטנות - אם אתה רוצה לשמוע את המוזיקה הזו איזה ערב, אני מאוד ממליץ לך להגיע ביום ראשון למקום שנקרא לילנבלום 22 ברח' לילנבלום בת"א, אני מאמין שתהנה. ולמוזיקה קובנית בכלל - זה החיים שלי
אז כל מי שרוצה מוזמן לבוא לשמוע ולרקוד (גם ללמוד) בימי רביעי בביילטינו בקרליבך 29 ת"א.

למעלה