שלום

Future Tal

New member
שלום

יש לי בעיה...יש לי חצר מאוד גדולה ואני רוצה לשחרר את החמוסה בה..אבל אני לא רוצה שהיא תברח כמובן..ניסיתי לעשות מן גדר של קרטונים.כאילו לחבר מלא קרטונים שיהיה קרטון אחד גדול ולשחרר אותה שם אבל היא מתחפרת מתחת...יש לכם מהלהציע לי? כאילו..יש לי רצוע אבל אני רוצה משהו שיהיה לה יותר חופשי..ועוד שאלה..מאז שהיא המליטה היא לא עושה יותר צרכים בארגז שלה..איך אני מרגילה אותה שוב? (זה גם למה אני מעדיפה שהיא תהיה משוחררת בחוץ ולא בבית....-_-)

mikonww

New member
היי טל מה שלומך ../images/Emo13.gif ?

ספרי קצת מה שלום ההמלטה מה שלום החמוסה דועגים לה כאן
מקווה שהכל עבר בקלות יחסית. בקשר לבנית כלוב פתוח חצוני מחוץ לבית זה קצת מסובך אבל שטויות. בגדול צריך לחפור 20-30 ס"מ תעלות ואז להניך פלטות עצים להורך התעלות. כמו שרשמתי 20/30 ס"מ באדמה ומחוץ לאדמה משהו כמו 60 ס"מ אולי קצת פחות. טיפ קטן: לצבוע את העץ בצבע דוחה מים כמה שכבות. טיפ שני להנות בזמן הבניה כמה יותר.

Future Tal

New member
תודה^^

אני אנסה את זה. ההמלטה הייתה בסדר גמור הגורים מתוקים האמא קצת רזתה מאז אבל אני מניחה שזה בגלל השינוי של הפרווה^^ ומה בקשר לצרכים שהיא עושה מחוץ לארגז? יש לך פיתרון?

mikonww

New member
בבקשה

אבל בקשר לרזון שלה, לתת לחמוסה מזון עשיר בשומן חלבון בקיצור ווטמינים, זה הזמן להשקיע במזון הכי טוב לטובת האם ולטובת החמוסונים, לגוון במזון קצת סידן ירקות פרות, בפרות יש הרבה סוכר בירקות יש יותר ווטמינים אם אני זוכר נכון, אין צורך להגזים בכמות. אפשרות נוספת זה ליכנס לחנות בעלי החיים הקרובה ולקנות ווטמינים מרוכזים כתוסף למזון או למיים, לדעתי עדיף במזון אם לא דועגת להחליף מיים כל יום. בקשר לצרכים האמת שאין לי עכשיו איזה רעיון, יכול להיות שהיא קצת חלשה ואין לך כוח לבזבז, והנרגיות שלה קטנות.

Future Tal

New member
כן אבל זה לא יהיה באכות ממש טובה כי

אין לי מצלמה דיגיטלית פה...(אני אצלם עם הMP4...אז אני אלך לצלם

למעלה