שלום

MCCCCP

New member
שלום

שלום אני פבל ויש לי כמה שאלות אליכם בנוגע לתנועה. קודם עלי: תלמיד תיכון בן 16 כיתה י'. לומד באוניברסיטת תא פילוסופיה והיסטוריה. חבר פעיל בתנועת NBP הישראלית (המפלגה הנציונל בולשביקים - או בשמה הישראלי: מפלגת הציונות האדומה) שהקפותיה ימניות קיצוניות (אם תרצו אוכל להרחיב על מפלגתי). אז השאלות שלי אליכם הם: (אני מבקש לא לתת לי תשובות "עתיקות" של זבוטינסקי - רק דברים נכונים לעכשיו ומעודכנים) מה האידיאל המדיני שלכם (העכשוי המעודכן)? איך ואיפה מתבאטאת הפעילות שלכם? NBPAVEL

אהלן פבל!

מה קורה??? תתחבר אלי לאייסי (המס' בחתימה) מעניין אותי לדעת על התנועה הזאת, בחיים לא שמעתי עליה. ואני אספר לך גם על בית"ר וגם היודעים ממני יוכלו לספר לך כאן..

MS6

New member
מעניין...

מצד אחד אתה כותב בולשביקי ומצד שני אתה אומר ימין.. זה סותר לא? האידיאל המדיני נכון לעכשיו זה שמירה על מקסימום שטחים מארץ ישראל. אנחנו מתנגדים לכל סוג של פינוי.

mean girl 16

New member
דוגרי לא הבנתי..

בולשביקית אדומה, ימנית קיצונית.. טוב

MCCCCP

New member
המפלגה הנציונל בולשביקית

היום אנחנו סניף של המפלגה הראשית במוסקבה. בישראל אנו מונים כמה מאות אנשים (ברוסיה יש 30 אלף ועוד 20 אלף מחוץ לרוסיה). מפגתנו התחילה לעבוד (תחת פיקוד רוסי) מ93 - אבל אנחנו רואים את עצמנו כמממשיכי תונועות הציונו האדומה (פועלי ציון ועמלי ציון). מה אנחנו עושים? בגלל שאנחנו סניף של מוסקבה ועדיין לא מפלגה עצמאית עסקנו עד עכשיו סהפגנות ופעיליות נגד המשטר הרוסי. בשנה האחרונה התחלנו לעבוד על עצמאותנו שכוללת כתיבת מסמך סיכום האידיאל הישראלי, הפגנות נגד המשטרים של שרון ואומלצ, פעולות הסברה וכו. עד סוך שנה הנוכחית אנחנו מתכננים להתנתק סופית מהמפלגה הרוסית (ואחד ההיבטים הוא שינוי השם שעכשיו הוא מפחיד :p ). מהי דרכינו? במרכז הרעיון של המפלגה עומדים שני ערכים: 1. אהבת המדינה, האדמה שעליה אתה חי ואליה קשור - לאומיות ("נציונל"). 2. אהבת העם, שאיתו אתה חי ודגילה ביצירת שיוון בקרב עמך - אהבת הסוציום. ומכאן גם דרכינו הימנית: אנחנו אוהבים את אדמתנו ומדינתו, את ישראל, ושונאים את כל אויבה (את הערבים). כמו כן אנחנו אוהבים את עמנו היהודי ושונאים את כל אויבי (שוב הערבים). הבסרים לשילוב המילה "בולשביזם" בשם: 1. לפי ההסבר הקודם הינו אמורים לקרוא למפלגתנו נציונל-סוציאלסטים, אבל זהו שם המפלגה הנאצית הגרמנית. נציונל-קומוניזם פשוט לא עובד (סתירה מטורפת). המילה בולשביזם קשורה רק לרוסיה וגם היא מסמלת סוציאליזם. 2. המלילה בולשביזם מתקשרת מידית עם ברהמ, מולדתנו השניה (כל המפלגה פרט לאדם אחד הם ילידי רוסיה), שגם למעשה היתה נציונל בולשביקית. אני אתן פה עוד כמה פרטים שלי: ICQ: 275096320 MSN: [email protected] email: [email protected] www.another-israel.org אתר המפלגה הישראלית www.nbp-info.ru אתר המפלגה הראשי (לעצרי האתר הישראלי עוד לא תורגם לעברית והוא רק ברוסית, לאתר הראשי יש גרסא אנגלית). פבל

MS6

New member
פועלי ציון...

פועלי ציון הייתה מפלגת שמאל, אפילו שמאל קיצוני... תראה, אין ספק שהמפלגה שלך קצת מוזרה אבל היא באמת המשך של משהו. של אחדות העבודה הראשונה, מפלגה שהייתה קשורה לבריה"מ, תמכה בסוציאליזם, ודגלה במדיניות ימין כמו הרוויוזינסטים. הייתה לה תנועת נוער, מחנות העולים, שקיימת עד היום אבל קצת שינתה את פניה מאז..

MCCCCP

New member
תגובה

שוב כפי שציינתי (או שכחתי :p) אנחנו מורכבים מהשמאל הקיצוני והימין הקיצוני (אבל חשוב לציין שזה לא הופך אותנו למרכז - פוליטיקה זה מטמטיקה) ואנחנו מפלגת ימין. עכשיו לגבי עניין פועלי ציון ואחדות העבודה - אנחנו רואים את עצמנו כממשיכי הציונות האדומה שמגיעה מכל קצוותהמפלגות של טרום מדינת ישראל. חשוב לציין שזו לא המומחיות שלי במפלגה. אם אתה מאד רוצה אני אוכל להרחיב במסנגר או ב ICQ. פבל

בתור ציונים

הייתי מצפה שתהיה גם גרסה עברית לאתר האינטרנט שלכם, במיוחד לאור העברית הטובה שאתה מפגין כאן.

MCCCCP

New member
כן זאת אכן בעיה

התרגום מוטל עלי מהסיבה שהעברית שלי הכי טובה. אתר בעברית יפתח לקראת סוף החודש הבא פבל

שאלה

אני מכיר את מפלגתכם, שמעתי עליה לא מעט. ויש לי שתי שאלות : 1. האם אתם מקבלים יהודים לשורותיכם? ומה דעתכם עליהם באופן כללי? לא מעט מהנאצבולים הינם אנטישמים. 2. בתור תנועה שדואגת לעתיד רוסיה ולעם הרוסי, מה היא האג'נדה שלכם בנושא השערוריה שמרחשת בזמנים אלה ברוסיה - אני מתכוון לשיעור הילודה הנמוך (שחלק מהגורמים לו הם מדיניות ההפלות ההמונית שהפדרציה הרוסית נוקטת בה, והגירושין הרבים)? לפי מחקר חדש אוכלוסייה רוסיה תרד בשלושים השנה הבאות ל80 מיליון (במקום 142 כיום). אם אתם דואגים לעתיד עמכם אתם צריכים לפעול בעניין, אני מאמין. להיות ימני זה יותר מלהיות לאומן מתלהם, אתה בוודאי מסכים איתי, להיות ימני פירושו גם להיות איש משפחה וערכים, איש חוק וסדר. שיודע מה חשיבותו של התא המשפחתי בחברה משגשגת ולאומית. יאן.

MCCCCP

New member
תשובה

1. אני יודע שישינם נאצבולים אנטישמים ברוסיה אבל הם מיעוט במפלגה. התנועות הפאשסיטיות הרוסיות (NNP NRE) מכילות את רב האנטישמים והם האויב הראשי של מפלגות "רוסיה אחרת" (הגדולות הן AKM ןאנחנו NBP). התנועה בארץ מורכבת איך שידוע לי מאנשים יהודים (מלאים או לא) שהגיעו לארץ מרוסיה, ולא אין לנו אנטישמים במפלגה הישראלית. אתה גם חייב לזכור שרב מפלגות ותנועות העולם עונות לאידיאל הנציונל בולשביקי, אפילו אויבנו הערבי הוא נציונל בולשביקי (הם פשוטמ לא יודעים את זה כי הם טיפשים). ובגלל שיש המון מפלגות כאלה אחוז האנטישמים שם דומה לאחוז האנטישמים (הביצועיים) העולמי, שזה בסדר. 2. לאחר פירוק מולדתנו ברהמ, העם הרוסי התפזר וברח מרוסיה. וגם עכשיו ממשיכים לברוח משם אנשים בגלל הדרכים הפושעות של יאלצין ופוטין, והקפיטליזם שהשתלט על רוסיה. אפשר לפתור בעיה זו על ידי החזרת הסוציאליזם המדיני הרוסי וכיבוש חוזר של מזרח אירופה ומרכז אסיה. אבל זאת לא העמדה הרשמית אלה רק דעתי האישית, אני לא חושב שיש עמדה רשמית בעניין ההפלות. 3. בקשר ללהיות ימני: אני מסכים לגמרי איתך בנושאים האלו אז תן לי קצת לתת רקע עלי. איש משפחה אני עוד לא כי אני בן 16, אם זה בקשר למשפחה שלי ההורים והסבים אז אותם אני מכבד אבל שונא שנאה עמוקה (אישית ואידיאולוגית). לחוק המדיני אני מתיחס כקודש, המדינה קדושה ואסור להתנגד לה, מותר להראות התנגדות אבל חייבים לציית לה. אה ובקשר לערכים אני אדם מאמין (אפילו שאני חי בחברה חילונית) אז יש לי ערכים מסוימים שאני ואתה נסכים עליהם. בקשר לענינים מסובכים יותר אני מחפש תשובה אוביקטיבית והגיונית ככל האפשר בנוגע לחוקים אישית ומוסר. פבל

טוב ויפה פאבל

האויב הראשי על העם הרוסי בתקופתנו הוא שיעור הילודה, לא התייחסת לנושא זה. אי אפשר להחזיק עם חזק ומפואר כאשר משפחה מביאה לעולם 1.2 ילדים בממוצע. מה שיפיל את רוסיה זה לא הצ'צ'נים לא האמריקאים לא האפריקאים לא הגרמנים ולא היהודים - זה הרוסים עצמם שהורסים את עמם ע"י שיעורי ילודה שלא ממלאים את הדורות (חשוב על זה אפילו בצורה גסה ופשוטה - בעל ואישה - שני אנשים - מביאים בממוצע 1.2 ילדים - זאת הסטטיסטיקה - כלומר הדור שהיה 2X הוא עכשיו 1.2X, ירידה של 40% במילים אחרות. אתה רוסי, אתה בטוח תבין את ההסבר המתמטי הזה).

MCCCCP

New member
אני מבין

עכשיו שאני חושב על זה הענין, אני באמת יודע לא מספיק בנושא. אני אדבר עם מנהיג המפלגה שלי בנושא ואחזור אליך בימים הקרובים פבל

MS6

New member
סתם נקודה...

בית"ר הייתה האויבת הגדולה של פועלי ציון ושל האדומים בכלל... בית"ר אינה תנועה סוציאליסטית, והיא דוגלת בכלכלה חופשית. התנועה נרדפה בברית המועצות בצורה די קשה (וכידוע לך מנחם בגין נכלא ברוסיה על פעילותו בבית"ר).

הנאצבולשביקיזם

רוב הנאצבולים הם לא באמת קומוניסטים במובן הכלכלי של המילה, הם קוראים לעצמם בשם קומוניסטי רק בגלל הכמיהה שלהם למשטר הישן (במקרה של רוסיה זה הקומוניזם), משטר שהם תופשים כחזק ומכובד, הם מתגעגעים בעיקר לימיה של רוסיה כאימפריה שווה לארה"ב, לימים בהם היה חוק וסדר. וכאן בערך תמה ההקבלה בינהם לקומוניזם (בגעגועים לתקופתו...). לרוב חברי הנאצבול הם פשוט לאומניים עם נטיות שמרניות ("שמרניות" במובן הרוסי של המילה - מתגעגעים לסדר הישן, שהוא כאמור הקומוניזם).

MCCCCP

New member
יאן צודק בנושא זה

אנחנו מאמיהים שהסוציאליזם צריך להיות מיוסם בחברות החלשות של החברה כדי לחזקם ולא הכלכלה אדומה כלל מדינית. וMS6 אני מבין את ענין העבר אבל כיום אני חושב שכל הימין צריך להתאחד כדי להציל את מידנתנו! פבל

KaiserDino

New member
לאחי פאבל

שמע גבר , אתה עושה רושם של בחור עם המון שכל ודעה עצמאית ומקורית . אבל ... אם התנועה שאתה משתתף ותומך בה באמת מחשיבה את האייקון אשר מצוי בפרטיך האישיים - כסמל מייצג , לא התרשמתי במאומה . הנאצים והבולשביקים מייצגים כ"כ הרבה רוע וחוסר אנושיות שלא יעזור דבר . איני מבין מדוע בחור יהודי עם זיקה למסורת יוכל להיות קשור לאינסיגניה כה מזעזעת . יהיו הרעיונות אשר הם - האדום עם הפטיש באמצע עושה לי בחילה . זה כמו ללכת ברחוב ולקלל כל הזמן בעוד אנשים מגינים על אותו אדם שהוא אכן ירא שמיים ואל לנו לראות אותו כך . אחי , מצטער ... מעבר להסברים - לא מבין למה תתחבר לסמל הזה ולשם בעל אוריינטציה כה מזעזעת ? למשל - עם כל הכבוד וההערכה לוורמאכט למשל, לעולם לא אוכל ללבוש את העיטורים שלהם או שאר אכסלבנדים אשר להם , וגם אם הרבה לא היו דווקא אנטישמים . אבל שוב , גם את סיכת המ"מ של הפלמ"ח לא היה נעים לי לענוד ( טוב , כי לא יצאתי לקצונה :) )

MCCCCP

New member
אופס

מסיבה מסוימת ההודעה שלי נמחקה אז אני אכתוב אותה שוב :\ גם אני סולד מהשימוש בדגל הרוסי ובכלל בשם "נציונל בולשביקים" בזירה הישראלית - הדבר גורם לסוביקטיביות מידית ומקשה על ניהול פעולות הסברה נורמליות. בימים אלו אנחנו דנים על עדכון שמנו כדי שיתאטים יותר לישראל. וגם דגלנו שונה מהישראלי (ראה באתר המפלגה - רשום בהסבר הראשי על המפלגה). וכן טוב שהזכרת לי אני צריך לעדכן את הפרטים שלי שם :p פבל

אוקיי

"הימין" מוגדר בצורה שונה מאוד בהרבה מדינות (ובמיוחד בארץ). ברוב העולם הימין דוגל בפטריוטיזם ולאומנות,ערכי משפחה וחברה שמרניים,ובמקרים קיצוניים יותר בשנאת\נידוי\הוקעת המיעוטים האתניים בחברה. באיזה "ימין" אתם דוגלים? איך האידיאולוגיה הזאת מתיישבת בישראל שבה הימין הוא במידה גדולה יותר נגזרת של עמדתך המדינית? הלאומנות היא שגורמת לכם להאמין בארץ ישראל השלמה? איך הולך החיבור...?

למעלה