אני. ברוכה הבאה לפורום, אני הדס, סניף כפר-שלם ת"א. איזה סניף את? תהני
ע עצת עבות New member 4/6/06 #17 אני../images/Emo13.gif. ברוכה הבאה לפורום, אני הדס, סניף כפר-שלם ת"א. איזה סניף את? תהני
ע עצת עבות New member 4/6/06 #18 אהה אל תתייחסי לשורה השניה פשוט סתם קפצתי להגיב שאני גם מהרא"ה סופסוף שיש פה מישהו גם מהרא"ה ולא הסתכלתי על ההודעות האחרות..... אבל לשאר ההודעה את מוזמנת כמובן.
אהה אל תתייחסי לשורה השניה פשוט סתם קפצתי להגיב שאני גם מהרא"ה סופסוף שיש פה מישהו גם מהרא"ה ולא הסתכלתי על ההודעות האחרות..... אבל לשאר ההודעה את מוזמנת כמובן.
Z zebikz New member 4/6/06 #23 אין פה.. רק אני, עצת עבות (מחילה אין לי כח לשנן את השמות של כל הניקים..), עוד מישהי ששכחתי והיה את שלומית אבל היא פרשה מזמן אחרי שהעיפו אותה
אין פה.. רק אני, עצת עבות (מחילה אין לי כח לשנן את השמות של כל הניקים..), עוד מישהי ששכחתי והיה את שלומית אבל היא פרשה מזמן אחרי שהעיפו אותה
Z zebikz New member 4/6/06 #30 אוקי הדס.. ידעתי!! את יוצאת למחנה? השאלה מכוונת גם לשרון והבחורה שהצטרפה עכשיו.. או שזה לא באותו מקום? לא יודע..
אוקי הדס.. ידעתי!! את יוצאת למחנה? השאלה מכוונת גם לשרון והבחורה שהצטרפה עכשיו.. או שזה לא באותו מקום? לא יודע..
Z zebikz New member 5/6/06 #37 כן אבל בטח המסלולים יהיו קשים פי 2 למרות שאין לי בעיה עם מסלולים קשים פי 2.. נראה לי אני בא.. אבל בטח לא נהיה באותו מקום
כן אבל בטח המסלולים יהיו קשים פי 2 למרות שאין לי בעיה עם מסלולים קשים פי 2.. נראה לי אני בא.. אבל בטח לא נהיה באותו מקום
S shronet New member 4/6/06 #26 ברוכה הבאה שרון, הרא"ה ק. אתא (ממש פה קרוב...) אם יצאת למחנה, אז זה אנחנו שכל המחנה שרנו לכם נו"שים הסנובים... חחח אבל אתם יודעים שזה הכל בצחוק...
ברוכה הבאה שרון, הרא"ה ק. אתא (ממש פה קרוב...) אם יצאת למחנה, אז זה אנחנו שכל המחנה שרנו לכם נו"שים הסנובים... חחח אבל אתם יודעים שזה הכל בצחוק...
T talula39 New member 4/6/06 #27 נו"ש באמת סנובים... אבל אתא?! מה יש לכם לדבר יאלימים?!חחח ופדלאות... היה מצחיק בחג היה את בעלה של בת דודה שלי והוא היה גר בקרית אתא...והוא כל החג סיפר לנו על הפשיעות באתא..חח
נו"ש באמת סנובים... אבל אתא?! מה יש לכם לדבר יאלימים?!חחח ופדלאות... היה מצחיק בחג היה את בעלה של בת דודה שלי והוא היה גר בקרית אתא...והוא כל החג סיפר לנו על הפשיעות באתא..חח
T talula39 New member 5/6/06 #34 אתם סנובים!!! בלע אתם בלע..חח סתם.... אבל היתה אחת במחנה חירפנה אותי אנ י רוצה לישון והיא באה קפוץ נע-נע קפוץ דייייייייייייייייי תני לישון בשקט בחייאת רבאק!!!!
אתם סנובים!!! בלע אתם בלע..חח סתם.... אבל היתה אחת במחנה חירפנה אותי אנ י רוצה לישון והיא באה קפוץ נע-נע קפוץ דייייייייייייייייי תני לישון בשקט בחייאת רבאק!!!!