שלום

מכיוון שאין כתבה, אטיל ספק בעניין

בעניין הפסיכיאטר. כיתה ח' זה לא ילדה, ואנשים כיתה ח' אין צעצועים (לא צעצועים של ילדים בכל מקרה).

בקיצור

אתה מאמין למה שנוח לך להאמין, אה? את עניין הפסיכיאטר סיפר אבא שלה. כיתה ח' זה כן ילדה, זה לא אישה וזה בקושי נערה, זה ילדה! מה אתה מגדיר צעצועים? צעצועים זה לא רק אוניברסיטה של תינוקות.

מצטער, יש גבול למה שאני מוכן להאמין

בלי כתבה. אתה יודע למה אני מתכוון בצעצועים של ילדים. אני בהחלט חושב שגיל 14 זה כבר נערה. אבל לא משנה, הבנתי את הנק' שלך.

אוי לא אתה לא מאמין? חתיכת חולה

זה התחיל כשהיא הייתה בגיל 12, מה אתה לא מבין???? אני יודע מה אתה מתכוון בצעצועים, ואתה יודע מה אני מתכוון.

קקטוסץ

New member
אתה מאמין לכתבות? פפפחחחח.

תלך ברחוב, תראה את כל בנות העשר שמתלבשות ומתנהגות כמו בנות שמונה עשרה. אותי זה מגעיל אישית, לך זה נראה כאילו שהן כבר נערות? גיל 14 הוא גיל צעיר מאוד ולא מגובש מאוד.

Dudidud

New member
בעברית,

אונס הוא הנעשה בהכרח ולא מה שהחק או אתה מגדירים ככזה.

בישראל, אונס הוא הנעשה בכפיה

(אלימות פיזית או איומים), או תחת מרות, או כשזה נעשה עם ילדים בני פחות מ-14. ולא מה שאתה רוצה שזה יהיה...

Dudidud

New member
אני לא רוצה כלום.

אם הייתי רוצה הייתי אומר מה אני רוצה. כל שעשיתי הוא לציין מה הוא אונס בעברית. אתה יכול לכתוב מה שבא לך כמה שבא לך. כמו שאתה תמיד עושה.

"כמו שאתה תמיד עושה"

לא ידעתי שיש צנזורה שאני צריך לחשוב עליה... הבאתי לך את משמעות האונס בחוק, גם על זה יש לך מה לומר? העיקר להתווכח, אה?

Continuum

New member
אין צנזורה

אבל זה קצת טיפשי לכתוב מה שבא לך בלי להתחשב ברלוונטיות או הנכונות של הדבר. זה מה שהוא התכוון שאתה תמיד עושה.

למעלה