שלום

קקטוסץ

New member
בעניין המראה.

יש לא מעט בנות 12-13 שנראות כמו בנות 16-17. בדיוק כפי שיש בנות 22 שנראות בנות 18. אבל ת'כלס לא קשה לזהות ילדה בת 12 ולא משנה מה גודל החזה שלה.

the mnm factor

New member
אבל היא הייתה בת 14

ככה לפחות אתה טענת בהתחלה (קישור) אז ילדה בת 14 יכולה להראות בכל גיל וגם זה לא ממש משנה... אם החיילים רצו להאמין שהיא בת 18 אז למען האמת זה לא משנה בת כמה היא הייתה נראית...

the mnm factor

New member
אה.. קראתי למטה

זה התחיל כשהיא הייתה בת 12? סבבה... אז כאמור "זה לא ממש משנה... אם החיילים רצו להאמין שהיא בת 18 אז למען האמת זה לא משנה בת כמה היא הייתה נראית..."

כן, עכשיו היא בת 14, וזה נמשך שנה

וחצי, אז מין הסתם הכוונה שזה התחיל בגיל 12.

תקשיב, אפשר להבין את העמדה שלך.

אבל בתכלס, אנשים פה צודקים. 40 אנשים, 40, במשך שנה וחצי, אנסו אותה. זה ברור מעל ומעבר שזה לא היה אונס בכפייה, וברור שהיא כנראה רצתה בזה במידה מסויימת, אבל לומר שאיכשהו זה בסדר? באמת, תניח לרגע את החוק בצד. אתה באמת חושב שילדה בגיל 12, או גם ילד בגיל 12, יכולים/ות/ להחליט החלטות פרופורציונליות לגבי חיי המין שלהם? אני פשוט בטוח בעצמי שעוד 10 שנים, פחות או יותר, היא תסתכל על מה שהיא עשתה מהדחפים המיניים שלה ותתחיל לבכות. היא רק בת 12. זה אמור להיות ברור מאליו שזה מעשה משפיל ודוחה, ומצידי שתתנהג כמו זונת רחוב. זה לא הופך אותם ללא אשמים, וזה לא הופך את הזוועה הזאת ליותר טובה ממה שעשו ממנה.

קקטוסץ

New member
לא, אי אפשר להבין את העמדה שלו.

מילא אם הוא היה איזה ערס שחושב מהזין ומאמין שארצות הברית זו יבשה. אבל בגלל שהוא קצת יותר אינטלגנטי מזה אי אפשר להבין את העמדה המעצבנת והמפגרת שלו.

..אני בשום אופן לא מסכים איתו,

מעשים כאלה כלפי נשים מגעילים אותי בצורה שבלתי תיאמן. (זה זעזוע נפשי לראות את הטענות כלפיה, במיוחד כשאתה פמיניסט). אני מבין את העניין שהוא חושב שהאקט עצמו היה בהסכמה, ובמידה והנערה הייתה בת 18++ אני גם לא חושב שלאף אחד היה אכפת ממה החיילים אונסים או לא אונסים בשעות הפנאי שלהם. אבל זה ממש לא העניין, נכון?

קקטוסץ

New member
לאף אחד לא היה איכפת אם חיילים היו

אונסים או לא אונסים בשעות הפנאי שלהם? סלח לי על הבוטות, אבל, הא? מה? הא?

לפי התגובות של הנערה,

היה נדמה שלא מדובר פה באונס. ("בבקשה אל תעשו להם משהו, זה הכל אני", או שטויות כאלה בסגנון, פחות או יותר). ברור שאולי אני טועה והיא חששה לחיים שלה, אבל עם כמה שקל לי להאמין שיהיו חבורה של 40 חארות עם זין כחול על הראש שמחפשים לזיין כל דבר שעם רחם וקונדום, קשה לי להאמין ש--40 גברים שונים ייצהלו בשמחה ללאנוס בכפייה ובכוח, בחורה שלא באמת רוצה בכך. ולמען האמת? לא אכפת לי אם היא רצתה באקט או לא רצתה. כי מבחינתי האונס יכול להיות בכפייה, וגם יכול להיות כשהיא מתחננת ויורקת להם על הרגל כדי שיזיינו אותה. כי זה לא פחות חמור. להיפך, אני מקווה שיהיה להם וואחד תיק פלילי על העניין. ולא מעניין אותי מה הם חשבו. אבל שוב, ככה אני מאחל לכל האונסים באשר הם.

++

אני הייתי רוצה שכולם יבלו בכלא, גם אם האונס היה מתבצע בבת 18 כדת וכדין. זה שהיא ילדה בת 14, רק ישמח אותי יותר כשהם יקבלו אקסטרה ג'ייל טיים ויבלו את ה--15 שנים הבאות ליד בריון גדול בשם שמעון שייתיידד איתם בנעימות.

קקטוסץ

New member
ובכן רועי

הייתי שולחת אותך לחשוב על עצמך בגיל 13. אבל אתה זכר וככזה בטח לא תבין מה אני רוצה מחייך. ובכל זאת. יש כאן מישהי שבגיל 13 רצתה להזדיין עם כמה עשרות גברים? באמת רצתה את זה? ויש כאן מישהו כזה? הילדה הזאת היא לא בחורה שנורא אוהבת סקס ונורא בא לה שכל העולם יזיין אותה, ממש לא. לפני שכל כושר החשיבה שלך עובר לזין, תשאל את עצמך אם היא באמת רוצה לשכב אתכם, או אולי היא עושה את זה ממצוקה. כי רגע המחשבה הנוסף הזה, וההחלטה לא לקחת חלק בחגיגה, הם מה שמבדיל בין אדם מוסרי לבהמה, רועי. ובאותו עניין, אני ממליצה לך לקרוא את זה.

אוקי, אתה מדבר מבחינת החוק

זה שהחוק קובע שבגיל הזה אסור, לא אומר שמישהי לא יכולה להחליט שזה דווקא כן מתאים לה. מבחינת החוק ברור שאסור לי ושאני לא אעשה את זה (גם מבחינת מוסר, אבל לא על זה דיברתי קודם).

שתחליט שהיא רוצה לשכב עם 100

איש מצידי. הם צרימכים לדעת יותר טוב, הם המבוגרים, הם עברו על החוק, והם אנסו.

עזוב את החוק שניה

דמיין שאין חוק: האם אז בסדר אם היא מרגישה מוכנה? ואם משנים את החוק, אז פתאום זה יהיה בסדר?

קודם כל רצוי שאני אציין

שהילדה מטופלת אצל פסיכיאטר. מעבר לזה, תחשוב שאתה אבא, איך תתנהג אם תגלה ששכבו עם הילדה שלך (לא אישה, לא נערה- ילדה!!!!!). זאת ילדה רבאקקקקקקק, יש להם גוף של ילדה, מחשבות של ילדה, צעצועים של ילדההה. זה נראה לך נורמלי בכלל לחשוב מחשבות מיניות עליה? (ואני כבר לא מדבר על לממש את המחשבות...)

תבין משהו

בקשר ל"מה קדם למה"... החוק בה בגלל שרק אנשים חולים יכולים לחשוב על יחסי מין עם ילדים, ולא ההפך!

למעלה