שלום

שלום

אפשר קישור לכתבה על האונס הזה בחיל האויר? לא הבנתי מה העניין ומה התרחש שם. תודה.

אין לי קישור, אבל זה מה שקרה:

ילדה בת 14, שגרה עם המשפחה שלה במגורי צוות בבסיס חיל אויר בדרום, נאנסה (גם אם זה בהסכמה, בגלל הגיל זה אונס) ע"י עשרות אזרחים עובדי צה"ל, קצינים זוטרים וחיילים בסדיר. יותר מזה לא הותר לפרסום.

כשנה וחצי, מה ז"א מה השערוריה?

קבוצה של מעל 40 מבוגרים אונסים קטינה במשך שנה וחצי, זו לא שערוריה?

משום שכעיקרון זה מתוך הסכמה

אז זה לא נשמע מרעיש מדי מכדי להוות שערוריה כזאת.

אתה לא מבין מה מדברים איתך?

היא קטינה מינית, אין הסכמה בגיל כזה! אתה לא קולט שאפילו אם בת 12 תבוא ותחנן שתזיין אותה אסור לך? קשה להבין שהיא ילדה? מה אתה דפוק בראש?

Continuum

New member
אני במקרה יודע בדיוק מה קרה..

דבר ראשון הילדה הזאת נראתה מאוד מבוגרת לגילה, אף אחד לא יכל (ולא רצה) לנחש שהיא בת 14. היא הזדיינה עם חצי בסיס כי היא רצתה, ושלושים אנשים כאלה לא "אונסים במשך שנה וחצי". זה פשוט לא קורה. תופעות של טירוף חברתי בדרך כלל קורות לנערים (או\ו נערות) מתבגרים וגם אז זה לקבוצות של עד עשרה אנשים ולתקופת זמן הרבה, הרבה יותר קצרה. מאידך, אני בהחלט מבין למה בן אדם שנערה שנראית טוב רוצה לשכב איתו לא ישאל יותר מדי שאלות. בכל אופן, בסופו של דבר *אבא שלה* גילה את זה, התעצבן ופנה לבית משפט. ואגב, העונשים שנותנים במקרים האלה הם תמיד חסרי טעם ובדרך כלל גם בחוסר פרופורציה מוחלט למעשה (ואין שום דבר לא מהוגן חברתית בלזיין קטינה בת 15 אם אתה בן 18, רק חוקית - זה כשלעצמו דפוק, ובבית המשפט לא מתייחסים לזה בעדינות הראויה). ובאופן כללי - אני אומר שלא כדאי לך לשפוט. בעיקר כשמדובר בתופעה חברתית כל כך גדולה, כנראה שהייתה לזה הצדקה וזה בטוח לא גרוע כמו שזה אולי נשמע באמצעי התקשורת..

גם אני "במקרה" יודע

עכשיו אל תזיין לי את השכל על החוק. מגיל 14 עד גיל 16 (ורק אצל בנות) זה בעילת קטינה, זו עבירה על החוק. נכון שעושים את זה (וזה הרבה פחות נורא ממה שקרה), זה לא הופך את זה לחוקי. אגב זה לא משנה בן כמה הדבר, גם אם הוא בן 40, גם 30, גם 18 וגם 15, הם נאשמים בבעילת קטינה. בכל מקרה, זה לא מה שקרה כאן. הילדה נאנסה (כן, נאנסה) מגיל 12. כלומר אין פה בעילת קטינה, אלא אונס.

Continuum

New member
חבוב

לא אמרתי שזה חוקי. אמרתי שזה מהוגן חברתית ולא חוקית, ושזה דפוק ובעיקר "עדין" גם אם בלתי נמנע, אולי. אני שמעתי סיפור אחר לגמרי ממישהו שמכיר מישהו שהיה שם, אבל אני מניח שאותך קשה להזיז מהעמדה של "יודע הכול על כל דבר שקורה בצבא". ואגב, כדאי שתפסיק להיות כזה אגרסיבי, נראה לי שכולם הבינו שאתה מטכ"ליסט מגה-קשוח.

אני אחליט לבד מתי להיות אגרסיבי

וכשאיזה דביל מנסה להצדיק אונס קטינה (ילדה בת 12 רבאק!!!), אני אהיה אגרסיבי. זה מספיק ברור? שמעת ממישהו שהיה שם? לא תיארתי אחרת. ברור שאתה מנסה להגן על מקורב שלך. אז חבר שלי משרת שם, והוא גר במגורי צוות. רק שהוא לא השתתף בזה. אז באמת, לך תזיין את השכל למישהו אחר. לא יודע באיזו חברה אתה מסתובב, בחברה נורמלית לא מעודדים סקס בגיל 12.

Continuum

New member
אין בעיה..

אני פשוט חושב שאתה יוצא קצת מטומטם עם כל האגרסיות האלה.. אתה יודע, כשאתה מציין דברים שברורים מאליו כמו "אני אחליט לבד מתי להיות אגרסיבי".. או כשאתה שואל שאלות רטוריות של בן אדם אכול סרטים צבאיים ("זה מספיק ברור?!"). אמרתי "שמעתי ממישהו ששמע ממישהו שהיה שם", מקור שני כלומר, וזה בכלל לא רלוונטי לדיון על מי אני מנסה להגן. אולי אני אדבר בשפה שתבין: עכשיו שמע לי חתיכת ציפלוח, הפז"מ שלך מעניין לי את התחת וגם ה"חבר" שלך שמשרת שם, אני אומר לך שאתה לא יודע כלום על מה שהלך שם, ולצורך העניין לא יודע כלום על העולם, החיים ואפילו אנשים שסביבך ביום יום. אני לא שופט את החברה שאתה מסתובב בה אף על פי שכמו שזה נשמע החברים שלך הורגים ערבים למחייתם, אז אתה, חתיכת מורעל, לא תשפוט את החברה שאני מסתובב בה וכאמור לעיל לא תשפוט גם אף אחד אחר בלי לדעת עליו את כל הפרטים. כמו שאתה מתעצבן שאנשים אומרים לך שצה"ל אלים בהפגנות כשאתה יודע יותר טוב, אני מתעצבן כשאתה אומר על אנשים שהם אנסו בלי חצי מושג מה היה שם. *זה* מספיק ברור? סתם, נו, סתם ניסיון קצת לדבר כמוך, אל תיקח את זה אישית חבר.. (=

אני לא יודע כלום, אבל אתה יודע הכל?

מי נדמה לך שאתה? חתיכת דביל, אתה מנסה להצדיק אונס של קטינה! מה שחשבת שכל הפורום יבוא להגנתך? צריך לשלוח אותך לטיפול, אחרת ה' ישמור לא יודע למה אתה מסוגל, אם אתה מכפה על אנסים. כן אנסים, יש לך בעיה זה? חתיכת תינוק אומלל, ועוד יש לך את החוצפה לנסות להוציא אותי כשקרן? והכי מצחיק, חברים שלי עסוקים בלהרוג ערבים כל היום? לך תחיה עם החמאס, שמאלן קיצוני עלוב.

Continuum

New member
כמו שאנה אמרה..

אני לא שמאלני (= אני לא הצדקתי אונס, רק צחקתי עליך קצת. קח את זה בקלות.

לא מזיז לי במה אתה מאמין

לא הצדקת אונס? לשלוף לך ציטוטים שלך מהשרשור הזה?

איך שאתה רוצה...

- "היא הזדיינה עם חצי בסיס כי היא רצתה, ושלושים אנשים כאלה לא "אונסים במשך שנה וחצי". זה פשוט לא קורה." -" 40 איש לא "אונסים". במקרה הכי גרוע, הם משנים את הנורמה החברתית." - "אני יכול להבין שבני האדם האלה הם לא אנסים ולא פושעים, ולא מגיע להם עונש אינדיוידואלי של אנסים ופושעים." ולא הסתכלתי בכל ההודעות עוד...

Continuum

New member
..

כולם נומקו בהקשר, והוצאו מהקשרם, כמובן. אתה באמת חושב שאני חושב שזה בסדר לאנוס ילדה בת 12?

למעלה