שלום

שלום שלום שלום לך ממצב?!

ברוך הבא לפורום לירון בפורום הזה אנחנו בעד השומרון אם תוכל לא בעיפרון שמעת פעם על מחברת דפרון אם גרת בכפר ג'ילזון אז סימן שאין לך בגדים בארון אם גרת במושב קדרון אז בטח ראית גמדון ברוך הבא לפורום כבר אמרתי? תתעלם ממני אני ת'שיעורים לא גמרתי יגידו לך פה שעוד לא התבגרתי אבל מחמשושיות למזלי נשמרתי (נוית חחח) לא לא עדין לא חפרתי תכיר תחבר'ה פה הם קצת מוזרים יש כאן קטנים יש כאן בוגרים יש נצחיסטים ויש אחי'ניקים גברים! יש סטלנים וגם משומרים ויש כאן גם שני זמרים טוב נגמרו לי החרוזים שתיתי ת'מיץ תפוזים
וגם עוד כמה כדורים חפוזים אני צריך ללכת לחרוש אסור לי להתחיל לחשוש ובמקום זה אני פה חורז כמו שוש (שו"ש) אין לי משהו אחר לעשות ועכשיו נוית תתן לך הודעה בראש אל תדאג אל תחשוש זה לא יכאב זה רק ישרוף ואל תשכח בבית חולים לנשוף כשיעשו לך (חס וחליל) ניתוח בעור התוף (סגדיש |תופים|) אני סיימתי לעשות ת'בלוף זה עסק ביש מכפר קיש אני את עצמי מביש תכף ירידות אני ארגיש סתתם זה פורום מגובשיש שלא יורדים פה על איש ביי איש (לירון נכון?) תהנה המונים
רק תזהר..הפורום ממכר
אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה
..ולעבודה
אגב..איתמר מפתח תקווה.
אחי'ה שליטה

פוו עוד כמה דקות/שעות יתחמם פה

יהיה כאן צרחות והסתות|אש| נגדי מה לעשות אני נביא מראש אני אומר זה הכל צחוקיאדות (נוית מכוון אליך)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ברוכהבא ../images/Emo70.gif

תהנה המונים
רק תיזהר.. הפורום ממכר
אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה
.. ולעבודה
אגב, נוית מנהריה.
נצח שליטה
ספר קצת על עצמך.. (הא, איתמר, את הקטע הזה שכחת..
)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לא ראיתי.. ../images/Emo12.gif

בכל מקרה, סחתיין על המקוריות.. אהבתי תרעיון.

elivnat

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ליבנת, בת 16 ו8 חודשים, שבט לביא, איתמר, אני רואה שנחתה עלייך איזו מוזה, הא

חחח משעמם לי אש

וזה איזה סוג של שירשור שהיה בפורום שייגעצ בהיידפארק אז העתקתי מהם כי משעמם לי אש

cסופסופ

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

סופי עוד שניה 17 שבט לביא הר ברכה תהנה פולים

למעלה