שלום

צופי17

New member
אתה מתבלבל..

פוקאצ'ה זה האוכל שד"א מאוד טעיםםם זה פו פו פו..שים לב

אוי נכון ../images/Emo13.gif

סליחה. לא הבנתי באמת למה לא מדברים על פיצה. הבטחתי לאחיין שלי שאני אכין לו כזה אז ביררתי איפה יש על זה מידע. בת כמה את?

צופי17

New member
אממ ..

1.לא בא לי לזעזע ת'צופים
2.אני לא מכירה אותך ואין סיבה שתקבל תמונה 3.אתה בן 30 4.מה אתה עושה בפורום פאקצות
5.למה אתה שואל את האיש הכתום שאלות?זה אסור!! 6.אין 6 בסדר?? אני מתחילה להדאיג את עצמי..:-\

...

1.לא בא לי לזעזע ת'צופים-אני בטוח שאת מגזימה
2.אני לא מכירה אותך ואין סיבה שתקבל תמונה-מה זה קשור? 3.אתה בן 30-לאהבה אין גיל 4.מה אתה עושה בפורום פאקצות-ביררתי על פוקאצ'ה 5.למה אתה שואל את האיש הכתום שאלות?זה אסור!!-למה אסור? 6.אין 6 בסדר?? אוקיי

may90

New member
*קדה קידה*

תודה רבה לצופי17 שיצאה גדולה D: [אנלא מכירה אותך אבל התרשמתי-אני אישית הייתי מתפצלחת אם בן 30 היה מתחיל איתי-מה שקרה לי בתחנת רכבת עם בן 40 אבל זה סיפור אחר] ואכן, נועה גילתה אותי בגלל פורום דה יוזד שבו שכחתי להחליף כינוי. אז אמ אוקיי... אני מתנצלת D: נ.ב-לצערי גרמתי לילדה אחת מפורום בלינק לפרוש מהפורום בגלל "ערני הכהן" XDDDDDDDDD לא נורא.

Marble Arch

New member
עקפתי אותך בסיבוב כפרה, ../images/Emo3.gif

התחיל איתי זקן בן שמונים!! זה היה סוטה ומזעזע, ומאז כל פעם שאני רואה סבא אני נחרדת. כל התמימות.. כל האשליה שאומרת שאנשים זקנים הם חמודים.. הכל נעלם!

may90

New member
מיידלע

עמדתי שם לבדי בתחנת רכבת ובנאדם בן 40 ניגש אליי באמרה: "ראיתי אותך מרחוק ואמרתי לעצמי שאני פשוט חייב לבוא ולדבר איתך" ומכאן התחלתי לרעוד XD חשב שאני בת 19 גם אם הייתי. חבוב, אתה בן 40

למעלה