טוב..
חצלול שחלמתי אתמול בהתחלה הלכתי ברחוב,הגעתי לאיזה שביל ארוך שבו כל המכוניות טסו לחלל ,איך שראיתי את זה ישר קלטתי שאני בחלום. שאלתי את אחד האנשים מאיפה אני יכול להשיג מכונית כזאת,הוא הצביע על איזה בן אדם ואמר שהוא מוכר את זה אבל זה עולה הרבה כסף הלכתי לאיש הזה ושאלתי אותו כמה עולה מכונית כזאת והוא ענה לי:מליון דולר,עצמתי עיניים התרכזתי ואמרתי מתי שאני אפקח את העיניים יהיה לי מליון דולר ביד כשפקחתי עיניים היה לי בידיים צ'ק שבו מליון דולר,קניתי מכונית כזאת ושאלתי את הבן אדם שמכר לי איך מטיסים אותה,הוא ענה לי שצריך ללחוץ רק על הכפתור האדום וזה כבר יסיע אותי לבד לחלל,נכנסתי למכונית ישבתי על הכיסא חגרתי חגורה ולחצתי על הכפתור האדום והמכונית התחילה לנסוע בשביל הארוך הזה שברחוב ולאט לאט הגבירה מהירות המריאה ופתאום אני רואה שנפתחו לה כנפיים בצדדים,אי אפשר לתאר את ההרגשה הזאת שאתה באוויר,פשוט הרגשה נהדרת,ממש כמו כביש אבל רק באוויר תוך כמה שניות התחלתי לראות שפתאום הכל נהיה שחור ומעורפל,אמרתי לעצמי:מה כל כך מהר?!איך אני מאבד את הצלילות ככה?!! ומסתבר שזה לא היה איבוד צלילות או סוף החצלול,זה היה החלל,ממש היתי למעלה וראיתי את כדור הארץ ואת הירח,פתאום אני רואה שני כפתורים במכונית שבאחד רשום:לירח ובשני לכדור הארץ. לחצתי על הכפתור לירח והמכונית תחילה לטוס לירח,הגעתי לירח יצאתי מהמכונית ניסיתי לרוץ אבל לא הצלחתי,היה קשה לזוז וזזתי מקפיצות גדולות,התחלתי ממש לטייל בירח והיו שם מלא אנשים כמו בכדור הארץ,ראיתי בסטה של פירות וירקות (כן,כן בסטה בחלל!) קיפצתי לשם אבל במקום לנחות ליד הבסטה נחתתי עליה וכולה התהפכה עם כל הפירות והירקות שהיו בה,בעל הבסטה מסיבה לא ברורה התחיל לצעוק על מישהו שהיה לידי(כנראה שהתבלבל)

ראיתי שאנשים נכנסים לי למכונית אז קיפצתי אליה העפתי את האנשים נכנסתי למכונית סגרתי את הדלת חגרתי חגורה והתחלתי לחפס עוד כפתורים לעוד מקומות אבל פתאום אני רואה ש"סול" יושבת לידי באוטו,היא לחצה על הכפתור של לכדור הארץ והמכונית התחילה לרדת בטיל לכיוון כדור הארץ,וכשאני אומר בטיל,אני מתכוון בטיל היא פשוט ירדה במהירות כל כך גבוהה שחשבתי שאני עוד שנייה מתפוצץ נחתנו בכדור הארץ באותו הרחוב עם השביל הארוך והבן אדם שמכר לי את המכונית עדיין היה שם. וזהו,אחרי כמה שניות נגמר החצלול.. היו לי עוד הרבה חצלולים יפים כאלה,אני לא רושם פה אותם בגלל שאין לי כוח לרשום פעמיים (פעם אחת ביומן חלומות) אבל אני ישתדל לכתוב יותר. לילה טוב וחלומות צלולים ד"ה אני מנסה עכשיו שיטה חדשה אז בגלל זה אני ער בשעה כזאת.