וזהו לבינתיים. אם יהיה עוד,אני אשרשר. :)
ה הילאריי10 New member 20/5/06 #19 יואווו תודהה לךךךךךךך! איזהה כייףףףףףףףף כל כךך הרבהה מושלמיםם ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! אני עדיין לא מאמינה שהיל ורבלדה ישירוו ביחדד וגםםם שהילך תיהיה בפרק האחרוןן של העונה השלישיתתתתתתתתתתתת!
יואווו תודהה לךךךךךךך! איזהה כייףףףףףףףף כל כךך הרבהה מושלמיםם ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! אני עדיין לא מאמינה שהיל ורבלדה ישירוו ביחדד וגםםם שהילך תיהיה בפרק האחרוןן של העונה השלישיתתתתתתתתתתתת!
O olsen cool New member 21/5/06 #23 Kill me please../images/Emo2.gif אוקיי באיזה ערוץ זה משודר?חסר לכם אם אתם לא אומרים לי.
T The £unky §tar New member 21/5/06 #24 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifבארץ? ויוה אבל נראה לי ייקח זמן עד שהפרק הזה יגיע
ה הילארי2006 New member 21/5/06 #26 כן יקח זמן במקסיקו עוד שבוע מסתיימת העונה השלישית שזה הפרק הזה.. ורוב הסיכויים שאני משיגה אותו אם כן אני יעלה
כן יקח זמן במקסיקו עוד שבוע מסתיימת העונה השלישית שזה הפרק הזה.. ורוב הסיכויים שאני משיגה אותו אם כן אני יעלה
H hila halevi girl New member 23/5/06 #28 הנה בדיוק באתי לשים לכם יש כאן את הכתבה המלאה=] http://www.sharim-amordim.net/news/news.html
T the Girl of Love New member 27/5/06 #34 ../images/Emo214.gif../images/Emo51.gifעל התמונות ../images/Emo9.gif.
T the Girl of Love New member 27/5/06 #35 ../images/Emo214.gifאיזה שווווווווווווווה../images/Emo47.gif הילארי ברבלדה? אני מקווה שאזכור לראות את הפרק הזה כשיגיע הזמן, אני לא ממש אוהבת את הסדרה הזאת.. אבל דולסה..
../images/Emo214.gifאיזה שווווווווווווווה../images/Emo47.gif הילארי ברבלדה? אני מקווה שאזכור לראות את הפרק הזה כשיגיע הזמן, אני לא ממש אוהבת את הסדרה הזאת.. אבל דולסה..