שלום...

LoveRo

New member
שלום...

נמאס לי מהחיים האלה, מהחיים שלי. אבל זה לא חדש. פשוט אחרי כמה זמן עולה שוב פעם ההרגשה של הדכאון. אין עם מי לחגוג את החגים, אין עם מי לחגוג יומהולת. הכל משעמם ופשוט מדי. אין חבר. אנשים שמים לב יותר מדי למראה חיצוני וכנראה שגם אני... אני רוצה לברוח מהעולם הזה כי אין לי איכות חיים כמו לאחרים אני לא מענינת אף אחד במיוחד לא בנים... ולא, אני לא מכוערת. אני לא יודעת אעך אפשר להמשיך אבל אני בכל זאת ממשיכה. למה זה מגיע לי למה?

ליפטומן

New member
נו, אז למה שלא לתעל את כל התחושות

האלה למשהו חיובי ? למה שלא תוציאי את כל הדיכאון הזה על הדף ? תכתבי. חוץ מזה, עד עכשיו כתבת את מה שנמאס. אכפת לך לכתוב גם את "למה לא נמאס ?" אנשים שמים לב למראה החיצוני. זה נכון. למה להתבאס מזה ? קחי את המראה החיצוני שלך ותיעזרי בו כדי שיוכלו להסתכל גם פנימה. וסתם שאלה, למה את לא מעניינת אף אחד, במיוחד לא בנים ? דבר א ח ר ו ן , כתבת שהכל משעמם ופשוט מדי.... את כל כך צודקת. נורא משעמם. ונורא פשוט. ואלוהים של פיני גרשון יודע כמה גם אני סובל מהתסמונת הזאת... אז מה ?!. ממשיכים לחיות. טוב, סיימתי את המונולוג.

lioritaaa

New member
החיים האלה הם חרא אחד גדול:\\\\

אוף למה זה צריך להיות ככה?? גועל נפש עדיף למות אולי העולם הבא יהיה טוב יותר יש טיפוסים שפשוט קוללו במזל רע..שתמיד ירדוף אותם [אני] כך שלא משנה כמה זה נראה שאני מאושרת, או מה יש לי, תמיד הרע יבוא אליי, או שאני משדרת שלילי ומזמינה אותו...אני כבר לא יודעת..שום דבר לא הולך, שום דבר לא מסתדר.. ח-ר-א וזהו

אדלשה

New member
ליוריטה..

הי, מה לא מסתדר? אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

תגובה

עשי דברים שאת אוהבת ומענינים אותך. השתתפי במסגרות שמענינות אותך, שם פני לאנשים וזמי שיחות ופגישות. נסי להתענין באנשים מתוך אהבה.

למעלה