שלום:)

שלום:)

נתחיל בזה שאין לי שאיפה להיות דוגמנית. נכנסתי כי נתקלתי בשם של הפורום והסתקרנתי לראות מה קורה כאן.. אני חייבת להגיד שהופתעתי לטובה! אפילו שדוגמנות הוא ענף שטוח במידה זאת או אחרת, הפורום שלכם נמנע מלרדת לרמה כזאת, לא נתקלתי (בכמה מהעמודים שקראתי) בביקורת הורסת, אלא דווקא בביקורת בונה. כל הכבוד! רק אל תהפכו לעוד מקום שמטיף לבנות להפוך לשלדים. בהצלחה לכולכם:) פרינצי.

pinki girl1

New member
תודה תודה !

גם אם את לא שואפת להיות דוגמנית את מוזמנת להישאר איתנו פה... ולהעביר את הזמן איתנו...:) נשמח! יום טוב...[:

topagency2

New member
תודה רבה

זו בדיוק הייתה המטרה שלנו כשהחלטנו להקים את הפורום נשמח אם תשארי איתנו ותשתתפי בפורום.

תודה:)

אם אפשר לשאול, מה בדיוק מטרת הפורום? (חוץ ממקום מפגש לאנשים עם עניין בדוגמנות)- יש כזו?

topagency2

New member
מטרת הפורום.

אנשים חיפשו המון זמן מקום שייתן להם מידע והכוונה בכל הקשור לעולם הדוגמנות. אנחנו בפורום דואגים לעדכן את כל החברים בדברים חדשים בתחום כתבות מעניינות ולפתוח שרשורים בנושא. אנו עונים לכל שאלה בנושא ועוזרים לחדשים בתחום לעשות את צעדיהם הראשונים. אנו מכוונים את המתאימים למקומות הנכונים ועוזרים לכולם להימנע משגיאות. בנוסף אנו מפעילים משחקים בנושאי דוגמנות חידונים סקרים ועוד. וכמובן הפעלנו את התחרות TA ISRAELI LOOK בשיתוף הפורום. מקווה שתהני פה איתנו בפורום דוגמנות.

ברוך הבא לפורום:)../images/Emo175.gif

"כאן דנים בכל נושא הקשור לתחום הדוגמנות. אם זה על צילומים, דוגמניות ודוגמנים, איפור,אופנה, סוכנויות וכ'ו... יש פה בנות ובנים עם פוטנציאל לדוגמנות, ושחלומם הוא לדגמן, ומנהלי הפורום המקסימים, בנו וגלעד, עוזרים להם בתחום. יש פה כאלה שכבר חתומים בסוכנויות, או שכבר דגמנו בעבר וגם הם נותנים המון מהידע ומהניסיון האישי שלהם בתחום..." וווששייי היה פה:)

למה את חושבת לשחק?

תראי לפי דעתי היום כמעט הכל באותה קטגוריה:) זה כמו שיש רופא זה בכללי ויש רופא עיניים רופא שיניים אז אני חושב ששחקנים נכנסו היום לאותה קטגוריה במעגל שסובב את הדוגמנות:) אבל אולי אני טועה:) וווששייי היה פה שבת שלום לכולם:)

רומיקה ברוך הבא לפורום שלנו:)

יש לך תמונה לשים ולספר על עצמך קצת?:) וווששייי היה פה נעים מאוד:)

רומיקה

New member
../images/Emo6.gif

אני בת. ואני לא מתיימרת להיות דוגמנית. אני פה במקרה

סבבה לא כולם דוגמנים פה כמוני כמוך

את בכל זאת מוזמנת להשאר :) להגיב ולשים כתבות בפורום:) וספרי קצת על עצמך ואיך הגעת אלינו:) ואת מוזמנת לשים תמונה:) וווששייי היה פה<:)

למעלה