שלום...

שלום...

הגעתי לכאן אחרי חברות שלי, שמכורות לבאפי... התחלתי לראות פרק פרק, וזו פשוט סדרה גאונית. התחברתי אליה והתמכרתי בטירוף. סיימתי את העונה השביעית לא מזמן, ואני חושבת שהסיום היה ממש יפה, למרות שיצאתי עם תחושת אכזבה מסוימת... אולי בגלל ספייק ואניה, ואולי בגלל שזה נגמר כמו מין "המשך יבוא". שאלו אותי את מי אני יותר אוהבת: באפי ואנג'ל, או באפי וספייק. יש לזה שמות, לפי מה שהבנתי. לא הצלחתי להחליט, האמת. בהתחלה חשבתי שבאפי ואנג'ל, אבל הסוף של באפי וספייק היה ממש חמוד
יש למישהו כוח להסביר לי קצת
אני אשמח להסברים על עוד כל מיני מושגים
תודה
מור

../images/Emo58.gif לעונה שביעית מעליי

לא הייתי בטוחה אם זה נחשב ספוילר או לא, מצטערת.

k R I P s

New member
הי מור...

קודם כל, העונה ה-7 כבר שודרה בארץ (יותר מפעם אחת) ולכן היא כבר לא ספויילר. יש מילון מונחים בסרגל הכחול למעלה בפורום ששם יש מונחים מהסידרה. אני ברק דרך אגב. הי

היי../images/Emo9.gif

לא הייתי בטוחה... אבל לא רציתי להסתכן
תודה
אהבתי את החתימה שלך

Taladora

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אכן, גם אני הייתי במצבך? האם לבחור בדרך הספאפים (ספייק) או הקרוסים (אנג'ל). ואת יודעת מה אני החלטתי? (טם טם טם) החלטתי לא לבחור. מדוע לעשות זאת לעצמי? לכל אחד היו את הרגעים הטובים שלו עם באפי. לאנג'ל הייתה את התקופה שלו, ותמיד נזכור אותה, ואני בוחרת לאהוב אותה ולנצור בלבי. אבל באפי שלנו מתבגרת, אנג'ל עוזב, הדרמה הסבונית צריכה להיגמר (עד כמה שהיא חמודה) ומגיע ספייק, ואכן גם להם היו את הרגעים שלהם. לכל אחד יש מקום בליבי ושניהם חמודים. טוב, ספייק יותר, כי אנג'ל מריר ושמנמן בצורה לא נאה, אבל לא משנה.

toxic vamp

New member
*מסכימה*

גם לי אין זוג מועדף.לכל זוג היו עליות ומורדות.וזה שאין לך זוג מועדף לא הופך אותך לפחות או יותר באפיסטית.

אהמ

פשוט הפריע לי והייתי חייב להעיר, קרוסים זה קיצור לסטאר קרוס לאברים (star cross lovers) שזה בעצם השם המלא של אנשים שמעדיפים את אנג'ל+באפי אישית, מבין השניים, אין לי זוג מועדף [אבל כמובן שאני אוהב כל זוג שיש בו את ווילו (ווילו וטארה, ווילו ואוז, ווילו וזאנדר, ווילו ופיית', ווילו וטארה ופיית')] אבל בואו לא נסתה מהנושא: אין לי זוג מועדף כי דבר ראשון, שתיהם לא היו עובדים, אנג'ל ובאפי כי זה פשוט מסוכן מדיי, כל הקטע עם אנג'לוס, יו נואו. וספייק כי זה לא ממש מערכתיחסים, היא סתם ניצלה אותו. ודבר שני, הם שתיהם טובים מדיי בשבילה (אני לא אומר שהיא צריכה להיות עם ריילי, no one deserves that, אני פשוט לא מת על הדמות.

שמנמן בצורה לא נאה../images/Emo6.gif

כן, נראה לי שבאמת קשה לבחור. למרות שמערכת היחסים עם ספייק היתה במקום מסוים פחות עמוקה וסבונית... אני אלך בדרכה של רובכם, ואבחר לא לבחור

מורצה...

אני מאוד שמחה שאת פה קודם כל... ואני גם מסכימה עם מה שאמרו פה... לאנג'ל ובאפי תמיד תהיה את האהבה שלהם, הם תמיד יהיו ביחד במקום מסוים ואף אחד לא יוכל להחליף את זה בשבילה... עובדה שבפרק האחרון שהוא בא היא ישר מנשקת אותו... זה מין סיפור אהבה שלא יגמר.. אבל הוא גם די סיפור לא אפשרי אלא אם באפי תתנזר. עם ספייק בהחלט היו לה סצינות מאוד יפות בסוף העונה השביעית אבל אף פעם לא הייתה בינהם אהבה הדדית... זה קצת מקשה על יחסים, המערכת יחסים שלהם סבבה סביב הסקס... או משלא היה שם... אף אחד לא יודע חוץ מג'וס...
אולי אם ספייק לא היה מת ואנג'ל לא היה עוזב הדברים היו נראים אחרת... מי יודע... בשביל זה צריך עונה שמינית
אני בתור קרוסית וספאפית בהחלט לא מתכוונת להחליט בקרוב... לדעתי זאת פשוט החלטה לא הגיונית והרבה יותר מידי קשה
(היה לי היום מבחן בהיסטוריה... זה מסביר את הפתיחה והסיכום.. סופי משפיעה עלי לרעה...)

nick at noon

New member
שלום

אני אישית אקסרה פליימרי (ווילו וטארה). זה הרבה יותר פשוט. וכמו רבים אחרים גם אני אוהב את באפי עם אנג'ל ועם ספייק (אבל לא בשלישיה). אני אפילו אהבתי את באפי יחד עם פארקר. חוץ מזה, את רואה גם אנג'ל?

ממש אהבתי את טארה ווילו ביחד

למרות שממש ממש אהבתי את אוז
אני לא ממש רואה אנג'דל. ראיתי כמה פרקים לא ברצף. באיזו שעה זה בדיוק

Bruce Wayne

New member
אני אישית ספאפי.

יכול להיות שאני משוחד כי אני סוגד לדמות של ספייק, אבל אני פשוט חושב שהמערכת יחסים הזאת עובדת הרבה יותר טוב.

אין כותרת. stake me!

ראיתי בשבועות האחרונים מלא פרקים של באפי, מהעונות הראשונות לרוב. אח!איזו נוסטלגיה. ראיתי את זה לפני 6 שנים! ונזכרתי עד כמה אהבתי את באפי ואנג'ל ביחד... אבל ספייק מדהים גם כן. יו, איך הוא רע בעונה השנייה,היה כ"כ מוזר לראות את זה. לא יודעת. זה כמו לשאול את מי את יותר אוהבת, אבא או אמא. הגזמתי קצת. ביי

למעלה