שלום

chupetin

New member
תודה רבה לכולכם!!

אין לי בעיה שתוסיפו מי שרוצה לתת רעיונות עצות או כל דבר אחר...

Matanhirsch

New member
וואי תהני בארגנטינה זאת ממש

ארץ יפה!!גם בבואנוס איירס יש הרבה מה לראות..הייתי באפריל שעבר בפסח. נסענו לעיירת נופש "Villa Carlos Paz" למי שמכיר. זה בפרובינציה של קורדובה. תהני שם ותלכי גם למשחק של ריבר פלייט!!וגם תיזהרי באופן כללי יכול להיות מסוכן שם... שמתי תמונה מ Puerto Madero-זה נמל בבואנוס איירס על שפת "נהר הכסף"-rio de la plata.

spider woman

New member
הגשר הזה נקרא

el puente de la mujer "הגשר של האישה" (מקווה שלא רשמתי עם שגיאות... סך הכל אני בת להורים ארגנטינאים ילידת ישראל)

skooby

New member
זה תלוי בעדיפיות שלך

טני ילדית בוןאנוס איירס ואני לא מסוגלת להיות שם יותרר מחמישה ימים רצופים, אני חייבת לנסוע למקום עם יותר טבע להרגע. כשהינו שם תככנו שבועיים בבואנוס איירס אבל מאחר ונמאס לנו נסענו למר דל פלאטה בהחלטה ספוננטנית לפני שהדרמנו לארץ האש. תהיה גמשיה (תקחי קצת כסך כיס) ואם נמאס לך לבואנוס איירס תסעי חלאנשהו לכמה ימים. העיקר שתהני!!!

chupetin

New member
תודה תודה על התשובות אבל

כנראה שבסוף אנחנו לא נטוס בתאריכים האלה מכיוון שלאחת הבנות לא מרשים לטוס..ככה שיש עוד זמן.. יש לי עוד מועד לטוס- אמצע ספטמבר-אוקטובר שיוצא על החגים כדי שלא נפסיד הרבה ימי לימוד וזה גם תחילת שנה.. אז אולי אני אטוס בסוף מי יודע..מקווה שכן ושוב תודה על הכל עזרתם מאוד!

spider woman

New member
תגובה.

לדעתי, אם אין לך משפחה בארגנטינה שבועיים בבואנוס איירס זה יותר מדי... אני חזרתי משבועיים בבואנוס איירס (בפסח) אבל הייתי בעיקר עם המשפחה...באמת הייתי מציעה לך לשלב בטיול את מפלי האיגואסו או ברילוצ'ה. את יכולה להתחיל את הטיול באיגואסו, לנחות בצד הברזילאי ולישון שם, ואח"כ להמשיך לבואנוס איירס.

spider woman

New member
אגב, הייתי ממליצה לך לישון ב

apart hotel שזה מעין בית דירות... עם מטבחון (למרות שהארוחות שם זה צחוק... את יכולה לאכול ארוחות גורמה במחיר של מקדונלדס בארץ)

למעלה