שלום

yany11

New member
שלום

רציתי לשתף אתכם במקרה די הזוי שקרה הבוקר, מישהי חנתה את האוטו שלה ברחוב ניצב לרחוב שלנו, רק שכחה פרט שולי.. להרים אמברקס, ואפילו לא טרחה להעביר לפארקינג, קיצר.. לפי מה שהבנתי כל הלילה האוטו היה ככה, לאדע איך הוא לא הדרדר כל הלילה.. ואז בבוקר אנחנו שומעים בוםםםם! לא הבנו מה קרה, יוצאים החוצה רואים את האוטו שלנו נמחץ על הגדר של הבית (חנה ליד המדרכה), לא רק זה, מסתבר שהאוטו שהדרדר גם פגע באוטו שעבר שם במקרה, מזל שזה היה דפיקה קטנה ולא קרה כלום למי שיהיה באוטו. קיצר.. מקרה הזוי ביותר והמסקנה--> לא לשכוח אמברקס

flutter girl

New member
איך אפשר לשכוח אמברקס?

כשאני מגיעה לחניה בבית, ואני באה לקחת את התיק שלי מהמושב ליד, אני קולטת שהעברתי לפארקינג והרמתי אמברקס בלי לשים לב אפילו...

שמתי לב לתופעה מתפתחת

שנהגים מעדיפים לשלב רק ל-Parking מבלי להרים אמברקס. אני באמת לא מבין מה הקטע כי אחרי הכל להרים אמברקס זה לא דבר כל כך מסובך. ואז קורה שיום אחד שוכחים לשלב ב-Parking ואין שום אמברקס כ-failsafe....

Mr Fender17

New member
אם כבר לשכוח להוריד אמברקס..

אבל למשוך אותו? טימטום פשוט. טוב אישה אני לא מתפלא.

Mr Fender17

New member
:|

הכוונה היא - נשמע יותר הגיוני שנהג שכח להוריד את האמברקס והחל בנסיעה מאשר אדם שבחנייה שכח להרים אמברקס. בנוגע לאישה, צפוי יותר שאישה תשכח להרים אמברקס בחנייה מאשר גבר. טיפה שוביניסטי אך צריך להתמודד עם העובדות. אני אישית בכביש פוחד יותר כאשר אני רואה נהגת ליד ההגה. כמה אפשר להסס :|

aviGODFATHER

New member
מה זה השוביניזם הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני שונא שוביניסטים ונהגות!

flutter girl

New member
מה זה השטויות האלה?

"בנוגע לאישה, צפוי יותר שאישה תשכח להרים אמברקס בחנייה מאשר גבר." זה ממש שטויות, זה בסה"כ עניין של זיכרון, ואין הבדל בין גבר לאישה. אם כבר לאישה יש זיכרון יותר טוב. זה בכלל לא קשור ליכולות נהיגה כלליות. אפשר לנסות להפסיק לפלוט שטויות?

G e o r g i a

New member
אם אתה יודע או לא...

ברוב התאונות הקטלניות נהגו גברים. אתה עדיין בוטח פחות בנשים?

Mr Fender17

New member
ובשביל זה המציאו משפט פשוט גאוני!

נשים הן לא המעורבות בתאונה (את צודקת!) נשים הן הגורמות לתאונה! (הבנת?!) וזה בגלל שנשים הן הססניות, לא מקבלות החלטות. והכיייי מסוכן בכביש זה הססנות! עדיף לוותר על פנייה, לעבור בצהוב אפילו, אבל לא להסס!

Marble Arch

New member
אתה יודע מה הקטע?

שמי שאמר את המשפט הזה אמר את זה בצחוק. אני פשוט לא מאמינה שאני אשכרה קוראת את זה ושכתבת את זה ברצינות. "נשים הן הססניות" נו, באמת.

kfktj

New member
זה הוכח מדעית שנשים לא יודעות לנהוג

ובינתיים קבלו תמונות להמחשה

למעלה