שלום.

שלום.

ביום שלישי אני מתכננת לנסוע לרוק עצמאות בראשון, וסיפרו לי שב21:20 תהיה הסעה ישירה לשם מתיכון ברנר. א. איפה זה תיכון ברנר? ואיך אפשר להגיע לשם? ב. יש דרך אחרת להגיע לאמפיפארק בראשון? תודה, אן.

הי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה קוראים לי סוניה ונעים להכיר אותך

nany12

New member
תיכון ברנר

זה בית ספר מול קניון סירקין. המקום מתחלק לשני בתי ספר, פינשטיין וברנר, אז ברנר נראה לי בצד של האולם ספורט של מפעל הפיס. מקווה שתביני משהו חח

Shusho

New member
לא צריך להרשם להסעות האלה מראש?

כלומר זה מוגבל במקום, לא?

הופעת רוק בראשון לציון ביום העצמאות

את יכולה לספר עוד על ההופעה? נראה לי משהו טוב

nany12

New member
כשאני הייתי חדש בפורום

חטפתי על הראש על כל שרשור שלא במקום איפה ההודעות עם התמונה המפורסמת של אומנות השרשור?

גם אני חטפתי

את התמונה הזאת שירי בדר"כ שמה אבל נראה לי שיש לי אותה אוףלא מצאתי :\

Law Ho

New member
אם יש אוטובוסים

(יש אוטובוסים? אין לי מושג חח) אז קו 164 מתחנה מרכזית פ"ת למרכזית ראשון (נראה לי
)

Shusho

New member
יש אבל מעניין איך האוטובוסים יעברו

כשאי אפשר להכנס לעיר משום כיוון כי כל איזור הקניון חסום בכלל בגלל האירועים. וכן, עבדתי באמפי הזה פעם, 164 מפ"ת לת. מרכזית של ראשון (כלומר, שורה של עשר תחנות אוטובוס וזהו O_O), ומשם עוד אוטובוס אחד ששכחתי את המספר שלו אבל זו לא בעיה לברר.

KLSVM15

New member
יש לי תשובה מספקת בשבילך..

קודם כל השאלה היא ממי קנית את הכרטיס שלך.. אם הכרטיס שלך הוא מרותם לוי אז את יכולה לסוע בהסעות מתיכון ברנר ואני הבנתי שכל כיוון עולה גג 15 שקלים. תיכון ברנר ממוקם ברחוב ישראל ישעיהו 1 פינת מדרחוב ע"ש ירון מאיה. הינה לך אתר בית הספר http://www.tik-tak.co.il/web/index.asp?CodeClient=624 קנית כבר כרטיס? אם את רוצה דרכים כדי להשיג את רותם לוי (ילדה מתוקה מאוד) אני יתן לך בשמחה במסרים.

KLSVM15

New member
חחחחח רותם לוי זו הילדה שממנה

קונים כרטיסים ההסעות היא אירגנה. אז זה כן קשור. וטוב שלא אכלת אותייייייייי

KLSVM15

New member
זו כן רותם לוי

ולא יקרה כלום אם תדברי יותר יפה..

bat el2

New member
יש גם הסעות מהמקדונלדס ברוטשילד

ואת תמיד יכולה לארגן עם חברים מונית שירות.

אני גרה ברוטשילד יש גם מרוטשילד?

זה נראה לי מסיבה שמאורגנת חבל"ז והשקיעו גם בהסעות. בכול מקרה בפ"ת אני לא יהיה בעצמאות זה בטוח

זה לא מסיבה.

והוא אמר לך "מהמקדונלדס ברוטשילד" כן, ברווווווווטשילד. מה לא מובן בזה?!

למעלה