שלום

danield137

New member
שלום

שלום לכולם אני שיעור 23 וקורה לפעמים שהמורה אומר לי להסתכל במראה לפני שאני נותן ברקס לדוגמא בסביבת רמזור אבל אני לא מבין מה אני יכול לעשות במקרה שנגיד מתחלף הרמזור בדיוק ואני נותן ברקס כי אין ברירה וזה לא שזה בהפתעה או משהו אבל לא בדיוק יש זמן להסתכל על המראה ולחשוב ואני לא מבין גם או היה והסתכלתי וראיתי אוטו מאחור מה אני אמור לעשות?לא לעצור ולעבור באדום\להכנס באוטו ממול? עוד דבר כמו שאמרתי אני שיעור 23 ואני נוהג בסדר הטעויות שלי הן בעיקר במקרים שרמזור מתחלף מהר מדי ואני לא שם לב או כניסה לכיכר ואז היסוס וזה לא קל כי אני גר בלוד ונהגים לא שמים על אף אחד לא מאותתים לא כלום נוסעים כמו משוגעים וזה קשה לנסוע פה...אני מקווה שאני יעבור טסט ראשון...

c nd e

New member
גם אני מלוד...

קשה לעבור פה טסט ראשון..אני עברתי כאן שלישי.. תן לי אייסי שלך..נראה אולי אני מכיר אותך...

c nd e

New member
אני עברתי טסט, לפני זה למדתי אצל

אלדר גוטליב.... אצל מי אתה?

c nd e

New member
ציון ציון.....המורה לנהיגה

הכי מעפן בעיר.... בטח שמכיר.. מעשן ואוכל בגטים כשהוא מלמד. כל המכונית שלו מלאה בפירורים של אוכל... יש לו שפם שמלא בשאריות של סלטים... קיצור לא משו.. כולם הולכים ללמוד אצלו כי הוא לוקח רק 75 ש"ח לשיעור, אבל ת'כלס הוא מעפןןןןןן שמן ורציני לא מחייך.....

danield137

New member
חחח

היה לי החלפה איתו פעם אחת וזה די נכון...חוץ מזה יש לו גולף חדשה לעומת הישנה של דני

c nd e

New member
מה זה משנה איזה אוטו יש לו?

זה משנה איזה מורה מלמד בה. דני לדעתי הוא מורה פי 10 יותר טוב מציון. יש לי כמה חברים שלומדים אצלו והם מאוד מרוצים. לציון כולם באים כי הוא זול..המצב הכלכלי בארץ לא משהו. היום אנשים הולכים ל"זול" ולא- ל"טוב" שזו טעות. לדעתי עדיף לשלם עוד 5/10 ש"ח לשיעור אצל מורה טוב, מאשר לשלם ככה זול עם מורה שלא מוציא מילה בכלל במשך כל השיעור, ולא יודע לצחוק, לדבר ולהיות חבר'מן...

אוראל1988

New member
ציון לא צוחק?? לא חברמן??

נראה לי שהתבלבלת. בחרתי ללמוד אצלו בגלל שהוא לימד אצלנו בבית ספר חינוך תעבורתי והתרשמתי ממנו מאוד לטובה. האוטו שלו ליגה! הוא מצחיק, הוא רכלן והיה לי ממש כיף ללכת לשיעורים. אומנם הוא אשכרה מלמד איך לעבור טסט, אבל בגלל שידעתי שמחכים לי אחלה מלווים בבית זה לא כ"כ הפריע לי. ואם המחיר יותר זול- אז מה יותר טוב מזה? אומנם דני עדיף וכולם אצלו עוברים טסט ראשון, אבל ממש משעמם אצלו בשיעורים...

c nd e

New member
יכול להיות ש'תה צודק...

אני אף פעם לא הכרתי את ציון כאדם שצוחק ומרכל כמו שאתה מתאר...תפסתי אותו בפוזות "יבשות", איך שאומרים. אני לא למדתי צל דני..זה היה רק להשוואה. ד"א, באיזה בצפר הוא לימד תעבורה????

אוראל1988

New member
בית ספר "עשר"

גם דני וגם ציון (שאגב כל היום מרכלים בקשר). אצל מי לומד/למדת אתה?

c nd e

New member
אני יודע שזה "עשר",

ולא רק שם מרכלים. המורה שלי היה אלדר גוטליב ובבי"ס "קשר" מרכלים גם בקשר...בכל בצפר מנצלים ת'קשר בשביל זה.. איפה ציון לימד אותך "חינוך תעבורתי"? ובאיזה בצפר אתה לומד? (הכוונה לאיזה תיכון)

100vardit

New member
אני יודעת מי זה..אלדר עשה לי פעמיים

החלפה-הוא נחמד.כל הזמן אני שומעת אותו בקשר כשאני נוהגת עם המורה שלי...אלא אם כן יש עוד אלדר בלוד...

c nd e

New member
כן הגבוה הזה.....מה הגובה שלו? 1.95

בערך, לא? חחחחחח....... הוא עשה לי חילוף פעם אחת. יש לו שיער קצוץ כזה והוא רזה.... בנאדם טוב..

100vardit

New member
הוא ענק../images/Emo13.gif כן,זה הוא...

גנבו לו תאוטו.אתה עדיין "למד"?

100vardit

New member
אה...קראתי כמה שורות קודם..

אז הבנתי שיש לך כבר רישיון.

למעלה