שלום !

• פותח הנושא kirp
  • פורסם בתאריך

kirp

New member
שלום !

רציתי לברר על מחשב נייד לצרכים רגילים, אופיס, אינטרנט (גם הורדות) וסרטים. חשוב מאוד שהמכשיר יהיה קטן מאוד (למעשה, תנו לי שם של המכשיר הקטן שידוע לכם עליו). שהמסך יהיה באיכות טובה, מהיר והרבה זיכרון. המחיר לא כ"כ חשוב כרגע. אם תוכלו לכוון אותי קצת כי אין לי בכלל מושג בתחום. תודה מראש

nova

New member
קטן מאוד = יקר מאוד ../images/Emo13.gif

משפחות IBM X60, X40 הן מהטובות ביותר, בתחום הקטנים - מסכי 12 אינטש, אם אני לא טועה. המחירים מתחילים מ-10 ומשהו אלף שקל. מחשב עם מסך 14 אינטש יהיה זול יותר משמעותית.

kirp

New member
תודה רבה..

עזרתם לי מאוד. ה IBM X60 חוץ מהיותו קטן הוא גם מהיר עם מסך איכותי ויתאים גם להורדות נונסטופ (שזה שני הדברים הנוספים שמאוד חשובים לי)? בקשר לפוג'יטסו לייפבוק, הגודל שלו מאוד קורץ לי, רק שלא שמעתי מעולם על החברה שלו, האם היא חברה רצינית שאפשר לסמוך עליה, וחוץ מהגודל הוא יהיה ברמה גבוהה?

nova

New member
X60 מיועד בעיקר לניידות.

למיטב זכרוני אין לו HD גדול במיוחד. אם תוכל להתפשר על מסך 14 אינטש, תוכל ללכת על T43 או T60 של IBM, שהם מחשבים קלי-משקל ובעלי ביצועים חזקים. פוג'יטסו נחשבת חברה טובה, בכלליות. לצערי אין לי מידע רב עליה.

יאיר B

New member
היה פעם איזה טושיבה עם מסך 7" שזה

מאוד קטן. אני לא יודע אם הוא נמכר בישראל... המחשב הקטן ביותר שראית עד היום הוא הפוג'יטסו לייפבוק 7010 - מסך 10.6", משקל 1.3 ק"ג כולל כוננים וסוללה. עולה משהו כמו 13,000 ש"ח... http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2232&scat=181&tcat=20

למעלה