שלום

תמונה חמודה../images/Emo70.gif

באמת טיימינג טוב שלי

חייייייםםםם שלייייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מילים לתאר כמה שאני שמח לראות אותך פה יא מעפןןןןןןןןןןן חולה עליך יא קטןן חחחחחח חברה זה חד הילדים השוויםםם לא להציק לו יותר מידיי
יוסושששששש איזה שיפודים אכלנו אתמול בלעדייך הייתי גווע חחחחחח חולה עליך

יוסושש

New member
חחחחח חיים שליי

כפרה אני עליךך אני מאודד שמח שניכנסתי לפה.. ואני עוד יותר שמם שאתמול ריאתי אותך סוף סוף אחרי תקופה של חודשיים אם לא יותררררר ובכיףף תבוא לאכול מתי שרק אתה רוצה לאבבב יוווו

שעטנז

New member
וואלה, השיפודים היו משהו בסט../images/Emo70.gif

באו טוווב! אחרי הרונדלים שעשינו בכל ת"א, זה היה מוששששלם! חחחחחחח תכלס, גאוה אהבה, באמת מבלבל.
אניווווי, חייב לצצצצאת!!!! בייייייייייי!!! מקווה שנתראה.

שעטנז

New member
יוסיייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותך כאאאאאאאאאאאאןןן!!! אני מקווה שתכתוב פה המוווווניייים
מת עלייייייייייייייייךךך

יוסושש

New member
לירנושששש

חיים שלייייייייייי חופשיי מבלבל גאווה אהבה אבל הכי חשוב שאכלת בסוףף מקווה שנהנתתת
ואני מצפה ליראות אותך בקרוב ויש כמה דברים לדבר איתך עליהם לאבבב יוו

ככה עושים את זה ../images/Emo3.gif

אוף יוסוש איך היה בא לי לצאת אבל אין כסףףף
כולי תפרן חחחחח יאללה עפתי להתקלחחחח אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאלללללללל בי חייםםםם

יוסושש

New member
תודה

חחחחחח לא נורא נשמהה את האמת שגמני רציתי לצאת אבל אני מוותר בקטנהה תשב בבית עם דודו אני גם הייתי יושב בבית איתו במקומך..חחח
מקלחת נעימהההה ותודה

drnaji

New member
אהלן יוסי ../images/Emo9.gif

מצבי
מממ.. הברזתי לחברים שלי כדי ללמוד ונראה לי שהם עצבים עליי רצח עכשיו
אבל לפחות למדתי ממש טוב (וגם הספקתי לראות את ארץ נהדרת עם החברה שלי) ועכשיו אני מנסה לפתור משהו בעבודת הבית ולא מצליח ולכן עשיתי הפסקה כדי להקל על המוח שלי שעובד כבר יותר מ8 שעות במשד"פ (משוואות דיפרנציאליות) אבל בקטנהההההההההההה. אני אחזור לזה בהמשך הלילה\בוקר. מה המצב אצלך

יוסושש

New member
לא יפה!

בעע אני לא יכולל לשמועעעע על מתמטיקהה נימאס ליי מהמקצוע הזה ומזל שסיימתי איתוו ולמרות שאהבתי אותוו העיקר היית איתם קצת הם יסלחו לך..חחח
וואלה איתי הכל סבבה הייתי עם ידידות שליי הוציאו אותי לבחוץ אמרו לי להוציא דיסק במרוקאית אז הוצאתי ועשינו מיני חפלה..חחחחח היה הכי מצחיק בארץץ

drnaji

New member
מיני חפלה ../images/Emo45.gif

שמח שנהנית
השבירת שרב הזה הרג אותי
אחרי יום קייצי ומעולה כמו יום חמישי לקום בבוקר ליום קריר כזה גורם לי להיות בדאון אחושרמוטה
ותזהר מלהגיד דברים נגד מתמטיקה (
)
אם תגיד משהו על מתמטיקה אני ארד על המוסיקה המרוקאית למרות שאני אוהב אותה

drnaji

New member
תתעלם מהמשפט הדיסלקטי שכתבתי

תניח שלא קראת אותו

יוסושש

New member
מזה איום ../images/Emo3.gif

את האמת אני אגיד לך אני לא יודע איך היה היום בחוץ כי קמתי מאוד מאוחרר וכבר היה חושך.. ואני אוהב מתמטיקה אבל אני שמח שיימתי איתו..! 5 יחידות אני חושב שזה יפה מאוד

gilad music

New member
חאפלה מרוקאית../images/Emo99.gif

זה הדבר הכי משמח וכייפי שיכול להיות אלו שירים שתמיד יתנו לך חשק לירקוד ולחייך גם כשאתה נימצא בבאסה של הלייף כל כך עממי ......... איזה כייףףףףףףף

למעלה