שלום

סטרייף

New member
שלום

כבר שבועיים אני לא מכין שיעורים (ויש המון) ולמדתי למבחן שיש לי מחר אולי 6 שעות בכל השבועיים האלה... ולא היה לי מושג למה אני כל כך משתדל לא ללמוד למרות שאני רוצה להצליח. אז עכשיו... בזמן שאני אמור ללמוד למבחן, חיפשתי את הסיבה שגורמת לי לא ללמוד למבחן. באחד השיטוטים היה לינק לאתר הבא: http://www.amenclinic.com/ac/tests/add_test1.php שבו יש מבחן לבדוק הפרעות קשב, לפי תוצאות המבחן אולי יש לי Inattentive ADD. אז חיפשתי קצת בנושא, והגעתי למאמר שקיים כאן בפורום. והדברים נשמעו לי די מוכרים. אז רציתי לשמוע מה דעתכם, ואם כדאי לבדוק את זה בכלל או שאני סתם ממציא דברים בראשי. ואם יש עוד דברים שאולי יכולים להעיד על כך, אז אשמח אם תאמרו לי. תודה

zivadina

New member
אבחון הפרעות קשב

כדאי לקרוא על אפיוני הפרעת הקשב כדי לשקול אם זה מתאים לך. אם כן, רצוי מאוד לגשת לאבחון רפואי אצל נוירולוג או פסיכיאטרים שמומחים באבחון ההפרעה. הפרעת קשב היא בעייה בתפקוד המוח, שגורמת לאדם קשיים להתרכז לאורך זמן במשימה משעממת ופאסיבית, מקשה עליו להתארגן ולעמוד בזמנים. תשאל את עצמך אם מאז ומתמיד היית כזה, או שעכשיו יש לך "עייפות החומר" מרוב מבחנים. הפרעת קשב מלווה את האדם בדרך כלל מן הלידה, ובולטת יותר במסגרות תובעניות עם משימות פאסיביות כמו לימודים. אתה מוזמן לקרוא עוד ב"קישורים" שלנו (מילה לבנה מעל כותרת הפורום). תוכל לחפש במנוע החיפוש הפנימי את המונח DSM ולקרוא שם על איפיוני הפרעת הקשב. נשמח לדעת מה העלית בחכתך.

גילADD

New member
עוד משהו...

לא ציינת בן כמה אתה, אבל אני מנחש לפי ה"כבר שבועיים אני לא מכין שיעורים" שאתה תלמיד מתחת לגיל 18. אתה צריך לשתף את הוריך בעניין, ולפנות בהחלט לאבחון לפי המלצתה של זיוה.

למעלה