שלום!

טלי 7

New member
שלום!

בפעם המי-יודע-כמה בפורומים של תפוז...אני קופצת מפורום לפורום... איך לא ראיתי את הכותרת של הפורום הזה ברשימת הפורומים בעבר????? רוצה להרגיש טוב ואני חוששת שסוף-שבוע קשה ביותר עומד בפתח, ואני נאלצת לבלות אותו בבית, שלא מספק לי עניינים מעסיקים יותר מידי לאחרונה...אני עומדת לשקוע בסוף-שבוע הזה ואין לי מה לעשות בינתיים...

rubber duck

New member
ביי טלי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה אלינו
אז את רואה בסוף מצאת אותנו
ואנחנו כאן בבית הוירטואלי הזה
בית חם אוהב ומצחיק
כיפי כזה עם חברים טובים
והמון
ים ו
ות
והמון אהבה לתת זה לזה
אז מה את אומרת הולך להיות סופשבוע קשה
אולי כן ואלי לא
זה תלוי רק בך
קחי צעד קטן , דברי וכתבי וראי איך פתאום החברים יבואו
יתנו יד חמה ומלטפת
וכתף להישען עליה קדימה תני לנו צ´אנס
מבטיח לנסות להיות חבר חבר נחמד כזה
ואני בטוח שאני לא היחיד שישמח להיות פה לצידך
אז שיהיה לך סופשבוע משגע
שרון

טלי 7

New member
כן, באמת קצת נעלבתי

מהכותרת, חשבתי שמסלקים אותי... תודה על העידוד, מאוד משמח ואופטימי, מקווה שככה זה בדרך-כלל כאן, ומקווה להיעזר הרבה באנשים שמחים וטובים שבת שלום!

rubber duck

New member
טלי חמודה ../images/Emo13.gif

קבלי שוב את התנצלותה של המקלדת שלי
חוצפנית שכמותה
וחוצמזה כיף לראות אותך כאן
שרון

טלי 7

New member
כפי שנאמר

משפחתית-משפחתית, אבל מקלדת... אין בעיה, חופשי על המקלדת, וכיף להיות כאן...עכשיו אני אראה "הבורגנים" ויהיה כיף, בינתיים בשעות הערב לא כל-כך נורא...

rubber duck

New member
טלי יקרה ../images/Emo13.gif

נכון זו רק מקלדת אבל המקלדת הזו עשתה לי טוב ולא רק לי כשהגעתי לפורום הייתי בדאון מאד רציני שום דבר בחיי לא הלך הרגשתי תקוע והנה תוך כמה ימים אנשים פה היו לצידי תמכו ועזרו עודדו ונתנו לחיים שלי מימד נוסף
מימד יפה כיפי
קשרי הידידות שיש פה הם הרבה מעבר והתחושה שלי היא שמצאתי לי בית יפה ומיוחד
שרון

היי טלי.....

אז ברוכה הבאה אלינו.....(איזה כיף, אני די מרגישה חלק פה כבר...
) מכירה את השקיעה הזאת בבית, כשאין עיסוקים מעניינים ושוקעים.... אצלי הולכת להיות אותה שבת שקועה..... אבל יהיה בסדר..... יש פה אנשים נפלאים, מלאים בחיבוקים ואהבה..... באמת.... בכל מקרה, אני פה אם את צריכה לדבר עם מישהו..... ילדווקא

rubber duck

New member
היי ילדווקא ../images/Emo13.gif

התגעגתי
מקווה שאת מרגידשה הכי בעולם
שרון

שרוני

תודה על הגעגועים וה
ים..... וכמובן על ה
ים.... התגעגעתי בחזרה..... ולהרגיש הכי, זה יכול להיות לשני הכיוונים..... אבל בסוף יהיה טוב. אני עדיין אופטימית..... ילדווקא

למעלה