שלום :] אני חדשה פה.. ואני מאוד אוהבת תמוסיקה של גלעד שגב!!
C craZy האחת New member 19/4/06 #5 נצל"ש בטח כלכך הרבה אנשים שאלו את זה אבל בבקש תסבירו לי את הסיפור מאחורי השיר עכשיו טוב...תודה רבה...
נצל"ש בטח כלכך הרבה אנשים שאלו את זה אבל בבקש תסבירו לי את הסיפור מאחורי השיר עכשיו טוב...תודה רבה...
O orpaz445 New member 19/4/06 #6 כנסי אני יסביר לך סיפור עצוב הוצאתי לך מהאתר של גלעד " את השיר כתב שגב על אחיו הגדול שרון, אשר נפל במהלך מילוי תפקידו בצה"ל. "עכשיו טוב" מספר על יום כיף מיוחד שבילו שני האחים יחד, שבועות ספורים לפני התאונה. את השיר כתב שגב מתוך השלמה עם הכאב וההחלטה להביט קדימה."
כנסי אני יסביר לך סיפור עצוב הוצאתי לך מהאתר של גלעד " את השיר כתב שגב על אחיו הגדול שרון, אשר נפל במהלך מילוי תפקידו בצה"ל. "עכשיו טוב" מספר על יום כיף מיוחד שבילו שני האחים יחד, שבועות ספורים לפני התאונה. את השיר כתב שגב מתוך השלמה עם הכאב וההחלטה להביט קדימה."
M mmmbam New member 20/4/06 #9 היי! ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo71.gif הממ... איך קוראים לך? ו... את רוצהשאני אוסיף אותך ל"הכר את הפורום"?
היי! ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo71.gif הממ... איך קוראים לך? ו... את רוצהשאני אוסיף אותך ל"הכר את הפורום"?
O orpaz445 New member 20/4/06 #10 ../images/Emo3.gifאולי.. תוסיפי אותי שתמיד את שוחכת אותי ואני פה שנים
M mmmbam New member 20/4/06 #12 מתחתנו!!!../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif חהחה, הפעם לא עשיתי העתק-הדבק כל הכבוד, הא?...
M mmmbam New member 21/4/06 #17 הוספתי../images/Emo9.gif../images/Emo71.gif הוהוהו!!! עכשיו אין כבר דרך חזרה!!!