שלום!

• פותח הנושא marla
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

marla

New member
שלום!

שלום!
רציתי לדעת האם תוכלו לספק לי את שמו של דובר אגד וכיצד ניתן לפנות אליו. תודה מראש!

ה דרומי

New member
לא מכיר את שמו של הדובר אבל

שלום!
רציתי לדעת האם תוכלו לספק לי את שמו של דובר אגד וכיצד ניתן לפנות אליו. תודה מראש!
לא מכיר את שמו של הדובר אבל
לנסות אפשר דרך האתר של אגד

gsx750f

New member
לדובר אגד עליך לפנות.

שלום!
לדובר אגד עליך לפנות.
שמו רון רטנר טל- 036922211 לבקש את לישכת הדובר

fireman

New member
אני לא מבין מה ההגיון של מעברים

חיפים שימו
תת קרקעיים הפתוחים לכל מן דבעי בכל שעות היממה. העלות של הכריה שלהם היא אסטרונומית, לא מעט אנשים מפחדים להכנס לתוך המעברים האלה ביום שלא לדבר על לילה, מדור לא לבנות גשר עילי מפלדה במקום? יותר זול, יותר פשוט, יותר מהר ויותר בטוח.

levikon

New member
אבל זה פחות יפה....

תת קרקעיים הפתוחים לכל מן דבעי בכל שעות היממה. העלות של הכריה שלהם היא אסטרונומית, לא מעט אנשים מפחדים להכנס לתוך המעברים האלה ביום שלא לדבר על לילה, מדור לא לבנות גשר עילי מפלדה במקום? יותר זול, יותר פשוט, יותר מהר ויותר בטוח.
אבל זה פחות יפה....

כל העולם כולו מרושת במעברים

כל העולם כולו מרושת במעברים
תת-קרקעיים...מחצית העיר טורונטו בנויה מתחת לקרקע! איך פותרים בעיות של בטחון אישי באותם מקומות? תאמינו לי - MUGGING זו לא המצאה ישראלית!

Image of me

New member
חבר שלי נשדד ב-600 ש"ח במעבר הזה

חיפים שימו
חבר שלי נשדד ב-600 ש"ח במעבר הזה
לדעתי המעבר הוא מסוכן וחייבים להחליפו בגשר עילי. מה הטעם בסגירת המעבר? הרי זה יאלץ אנשים ללכת כמה מאות מטרים עד מעבר החציה או לחצות את הכביש ללא מעבר חצייה!

NewName

New member
לא דובר, אבל גם משהו...

שלום!
לא דובר, אבל גם משהו...
רוני פלאוט נציב פניות הציבור טל : 6383969-03 פקס : 6383956-03

מצב
הנושא נעול.
למעלה