שלום....

Da Joker

New member
שלום....

אז ככה..... אני בדרך כלל מתקשר עם רוחות סתם בשביל הכיף... הן ממש נחמדות.... פעם או פעמיים אפילו תיקשרתי עם האל שיצר את עולמנו (מתוך העולם האסטרלי) והוא זה שבעצם נקרא האלוהים.... אז ככה.... רציתי לדעת... האם עוד מישהו ניסה לתקשר איתו? יש פה בכלל מישהו שמתקשר עם רוחות?

neophile

New member
איך אתה יודע?

איך אתה יודע שתיקשרת עם האל שיצר את עולמנו? אולי זאת היתה רוח שעבדה עליך..? חוץ מזה רוחות זה שם כללי מדי יש המון סוגים של יישויות חלקן כמונו, רב-מימדיים.

Da Joker

New member
טוב...

כשאני מדבר על רוחות, אני מתכוון לכלל הישויות... שזה מלאכים (שממש נדיר למצוא אותם) שנמתאים במישורים העליונים, ושדים ושאר יצורים שנמצאים במימים התחתונים... וכו'. איך אני יודע שזה הוא? אני מרגיש את האנרגיה שלו, וכך אני יכול להבדיל בינו לבין מישהו אחר... חוץ מזה שכידוע לך לכל אחד מאיתנו יש ישות מגינה... ככה שאני נעזר בשלי כדי להחליט מי זה מי ומה הוא מה.

neophile

New member
איך החלטת שהוא זכר?

זה לא כלכך נדיר למצוא מלאכים אתה תמיד יכול לבקש מהם "לבוא" או לזמן אותם. זה לא שהם לא יכולים להיות ביותר ממקום אחד בו זמנית. אתה יודע מה אומרים? שאלים של תרבות אחת הם השדים של תרבות אחרת מה אתה חושב?

Da Joker

New member
...

הבעיה איתך.... שאתה שם לב יותר מדי לפרטים קטנים... אני לא אמרתי שהוא זכר... ואני גם לא אמרתי שהיא נקבה.... אם אתה חושב שכל-כך קל "לקרוא" למלאכים האלו... תנסה, כשתצליח תגיד לי... ואני אמרתי שלא דיברתי עם אל של דת מסויימת שהרצון והאמונה של האדם יצרה אותו, אלא האל שיצר את עולמנו ואת הגופות שבהם אנו נמצאים... (כל מה שהוא עשה זה ליצור את היקום, תהליך האבולוציה הוא שעזר להתפתחותנו...)

neophile

New member
התחשבות

אתה רוצה להגיד לי שהוא לא זכר ולא נקבה? אז איך זה שיש בעולם שלנו זכר ונקבה ? זה לא הגיוני...אם העולם נוצר בצילמו. אני מציע לך לקרוא את האינומה אליש , סיפור הבריאה השומרי יש לי הרגשה שתתחבר אליו אם כבר אתה לא מכיר אותו אותו האל שיצר את עולמנו הוא האל העליון ? האם אותו אל או אלים נתונים גם הם להתהליך האבולוציה? לגבי המלאכים ,זה בטח ישמע כמו התרברבות , אני יכול לקרוא לנוכחות שלהם למרות שזאת דרך ממש לא נכונה לומר את זה כי אני הוא זה שנתון למיגבלות של עולם האשלייה ,לי יש אשליות של זמן ומרחב, המלאכים תמיד נמצאים במרחק לחישה מאיתנו בגלל שהם לא נתונים למיגבלות האלו. משהו חשוב שלמדתי זה לשאול את המלאכים איך הם מרגישים, לא רק לבוא אליהם בבקשות כל הזמן...קצת התחשבות

Da Joker

New member
תשובות לתשובות

אותו אל הוא לא האל העליון אלה סתם ישות מסויימת שרצתה ליצור לעצמה יקום לשלוט עליו כי כידוע לך בעולם האסטראלי אין מגבלה למה שאתה יכול לעשות... אני לא ממש יודע מיהו האל האליון ואת האמת... כואב לי השכל רק מלנסות ולחשוב על זה... זה עמוק מדי. ולדעתי כן... כל ישות נתונה לתהליך האבולוציה, דבר שמחזק אותה.

neophile

New member
מי מקשיב לתפילות ?

הממ..אתה אומר שאותה יישות נמצאת בסדר גבוה מאיתנו ולכן היחס שלה אלינו הוא כזה שמאפשר לה ליצור לעצמה יקום באסטרלי שישפיע על הפיסי בעוד אנחנו בפיסי ומנקודת מבטנו אפשר ליצור מה שאנחנו רוצים באסטרלי אבל אין לנו כזאת השפעה משם על הפיסי כמו אותה יישות? הפירוש של "מלאך" הוא שליח לדעתי יש מלאכים לאותה יישות וישנם מלאכים מסדר נעלה יותר שפועלים מהמישורים המנטלים הגבוהים אלה שאחראים לגדולה לגבורה ולתיפארתו של הבורא. לדעתי לאותם מלאכים גבוהים יש "העתקים" במישורים נמוכים יותר צורות שאנחנו יכולים לתפוס ושנתונות במידת מה למינד שלנו ברמה של מראה חיצוני ושנתונות להשפעת העולם האסטרלי. לכן לדעתי פניה לעולם הפנימי שלנו בכל בקשה או שאלה תניב יותר פירות מאשר פניה לגורם חיצוני. שלא יהיה לכם ספק...שומעים את התפילות שלנו, השאלה היא מי מקשיב?

Tatu4Taty

New member
פרשנות יהודית בסיסית

"אתה רוצה להגיד לי שהוא לא זכר ולא נקבה? אז איך זה שיש בעולם שלנו זכר ונקבה ? זה לא הגיוני...אם העולם נוצר בצילמו." מדובר בצלם רוחני ולא בצלם גופני (תכונות, מעלות), כיוון שלאל אין גוף, אין מין ואין מקום.

הפרקטל הקטן של השלם

הוא היינג והיינג. החיבור בין הזכר והנקבה שמסמלים שני כוחות שהחיבור בינהם יוצר תנועה. כמו ההרמוניה הדינמית של היקום המרכיבה את ההרמוניה הסטטית של ההוויה, כשהמגמה שבהוויה היא " האל העליון".

MetalSinagouge

New member
בדיוק חשבתי על זה אתמול.

איך בעצם צריך אדם מאמין יהודו-נוצרי להתייחס לאלוהים שלו. הרי בשביל שיהיה הבדל בין זכר ונקבה (וכפי שהבדיחה הידוע אומרת, ההבדל הוא בין הרגליים), צריך שיתקיימו 2 פריטים שונים על מנת לקבוע הבדל, אז זה בעצם אומר שאיפה שהוא פה, שם ובכל מקום ישנה Mrs. God? אגב ישנה תאוריה של כל מני כתות חיזרים כי "יצר בצלמו" מעידה בעצם על הנדסה גנטית.

Tatu4Taty

New member
החלוקה למינים

פשוט לא תופסת (לפחות בתיאוריה) בכל הדתות המונותאיסטיות. אמנם המין מבחינה לשונית בלתי נפרד מהתואר "אל", אך אין לו מין. מבחינה זו, אין Mrs. God פשוט בגלל שלאל אין מין, נקודה. מבחינה פיזית כך נבראו האנשים וההבדל נעשה על ידי האל. הדימיון של הצלם הוא רוחני ואין לתת מאפיינים פיזיים לאל כיוון שהוא רחוק מכל מושג אנושי שאפשר לחשוב עליו.

MetalSinagouge

New member
אני מאמין (בפיקפוק מלא כמו תמיד) ש

שהאל הוא אותה אנרגיה ראשונית, או סוג של אנרגיה, שיצרה הכל. זה איכשהו מסתדר לי עם תיאורית המפץ הגדול שלא בטוח שהבנתי, אבל היי, כל הדתות המונותאיסטיות כאלה
זה איכשהו מסתדר עם כל המיקרוקוסמוס\מאקרוקוסמוס שלפי מה שאני יודע, על זה מבוססת ההיפותזה של רוב המאגיה, אז אני נותן לזה סיכוי, מבדקון. גם חשבתי לעצמי, אנחנו (כמו שיעיד כל אדם שמאמין באלוהים בצורה "הרגילה") לא יכולים לדעת את טבעו של אלוהים, אז מאיפה אנחנו יכולים לדעת שהוא: באמת היה זה שנתן אותות לקיומו ע"י חוקים שונים שהוא חוקק , או במידה והוא כן זה שקבע את חוקי המשחק- עדיין מעוניין בחוקים כאלה ולא משנה אותם, כמו כל יישות עם מצבי רוח משתנים שאנחנו בני האדם במישור הנוכחי, לא מבינים.

moonflim

New member
מה ?

אתה אומר שאתה מדבר עם אלוהים ? זה יהירות רק נביאים דברו עם בורא המערכת ותקופת הנביאים הסתימה לא משנה

למעלה