שלום.

007bg

New member
שלום.

רציתי לדעת אם למישהו יצא לראות את הסרט "שינובי", שיצא לא מזמן, ושם לב לדימיון הכמעט מפחיד שלו לנארוטו? המוטיבים? הכוחות? השמות? זה כמעט אחת לאחת!

007bg

New member
נורא קל לזלזל במישהו שלא מכירים?

האמיני לי שראיתי מספיק אנימות ויש לי אבחנה מספיק חדה, ילדה. דוגמאות? לגיבור הראשי יש עיינים שמתחלפות לאדומות, מה שמקנה לו יכולת לנוע מהר, והכול נראה לו איטי,(או'צינה?) לאחת הדמויות קוראים יוריצ'ימארו, נראית בול כמו אורוצ'ימארו, פנים צבועים ללבן, שיער ארוך שחור, אותו האופי כמעט אותן כוחות. עוד דמות מתנהגת בול כמו קיבה, עוד המון המון המון דברים. הם ב"כפרים חבויים", שכירי חרב, אותן סוג הכוחות, אומנות מיוחדות, כוחות אינדיווידואלים, כ"כ הרבה דברים. אתם מוזמנים לראות את הסרט ולהתנצל.

sasuke girl

New member
זו סתם הערה צינית אתה לא צריך

לקחת את זה קשה כל כך. ולא מזלזלים בך. אולי תפתח כתום של חדש..מה דעתך על זה? ^^

007bg

New member
*מנגב את הדמעות*

לא נפגעתי, אני בעצמי סרקסטי, אבל זה כן היה מזלזל.

007bg

New member
נ.ב.

אני ממש לא חדש.... הייתי פה עוד ברגע ההקמה, ועוד לפני זה באנימה ומנגה.... וגם לא קורא סמוי, סתם לא נכנסתי חודשים.

HELLrider

New member
אני הולך לקנות את הסרט...

נראה כמה זמן יקח לי לקנות אותו באימיול.

A K I R A

New member
:XXXXX איזה הערה צינית!?

איזה מזלזלים!? זה היה רציני, אולי בגלל ששניהם נינג'ות יש להם כוחות דומים :X >> לא משנה. בכל מקרה אני מצטערת אם המשפט שלי נשמע מעליב או משהו. וברור שנראה את הסרט :X

Reyoga

New member
מזה הסרט הזה?

אתם רואים מה הצבא עושה- אני לא מחובר לעולם. *רץ להוריד באמיול...*

sasuke girl

New member
נצל"ש

טוב אני ושרון החלטנו לפתוח ביחד בלוג.. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=235510 כנסו T.T

ashkeloni

New member
בלוג מטומטם לגמרי :X

נרשמתי לעידכונים באימייל

למעלה