שלום

morgold

New member
שלום

תגידו אנשים, אתם עוזרים לנואשים שלא יודעים מה לעשות עם תאריך הגיוס שלהם? פורום מתגייסים על הפנים...

The Peanut

New member
זה תלוי. ../images/Emo157.gif

אם לא איכפת לך שאני שואלת, מה הסיבה של הדחייה? בעיני הצבא, דחייה מוצדקת זה שנת שירות או התקבלות לקורס מסויים.

morgold

New member
הסיבה האמיתית היא שאני רוצה לטוס

להופעה של מדונה..כמובן שלא אמרתי להם את זה כי מן הסתם זה לא מתקבל אז אמרתי להם שיש לי בגרויות ודחו את זה.. כמה ידידים\ות אמרו לי שאני צריכה להשיג אישור מבי"הס לזה שאני "עושה" בגרויות אבל אחרים אמרו שזה לא יעזור כי אפשר להשלים במהלך השירות. רעיון אחר הוא להגיד שיש לי אירוע משפחתי בחו"ל ופה צריך להראות את ההזמנה, אז חשבתי שאפשר לזייף הזמנה..ועכשיו זה סיכון-עלולים לעלות עליי, לא?

A N I g M A

New member
לא עלולים,

הם יעלו עליך. הופעה של מדונה היא לא ממש סיבה לדח"ג. הידידים שלך צודקים, אפשר להשלים בגרויות במהלך השירות.

morgold

New member
אני יודעת=) אם אני אגיד להם את

הסיבה האמיתית הם לא יידחו לי בכלל... בגלל זה באתי לפה- כי אני צריכה עצות...כך שאם באתי למקום הלא נכון אמשיך הלאה

A N I g M A

New member
עצה שלי,

תתגייסי בזמן:] בשביל מה לדחות את השירות? הופעה של מדונה זאת באמת הזדמנות של פעם בחיים, אבל נו, זה די חסר סיכוי שידחו לך את הגיוס.

morgold

New member
כי קניתי כרטיסים=) ו- תאריך הגיוס

יותר מידי צמוד למועד סיום הלימודים..הבגרות האחרונה ב-22 ביוני, מסיבת סיום בערך ב-30 ביוני + נשף שיגיע איפשהו בתחילת יולי והתאריך גיוס ב-17 ביולי.. אני רוצה קצת חופש, ובדרך אני רוצה לעשות טיול טרום גיוס שההופעה של מדונה כלולה בו. קיצר, יש לי עוד כמה חודשים..אציק להם עד שהם ידחו

The Peanut

New member
זה לא עובד ככה ../images/Emo110.gif

יש סיבה שקובעים לכל אחד תאריך גיוס, זה הכל מתוכנן מראש לפי הצורך של הצבא בכוח אדם באותו הזמן. הופעה של מדונה היא לא דבר של פעם בחיים, אני מאמינה שהיא תופיע עוד שנים רבות מהיום וזאת לא בעייה למכור את הכרטיס. למרות שאני לא מבינה למה קנית את הכרטיס לפני שבדקת אם את יכולה לנסוע, אבל מילא
.

morgold

New member
תראי..אני לא אתווכח על החשיבות של

מדונה כלפיך או כלפי...בשבילי מדונה זה הכל ואם אני לא אראה את ההופעה הזאת אני אהיה בדיכאון..וזה בגלל שיש לי ציפיות..לפני שנתיים פספסתי וגם לפני 5 שנים. הפעם לא רציתי לוותר ואני גם לא מתכוונת לוותר... בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור...אין לי מה לחפש פה..

The Peanut

New member
זה לא משנה בכלל

מה החשיבות שלה כלפיי או כלפייך, כי צה"ל הוא זה שקובע בסופו של דבר.

morgold

New member
נגיד שגם אם אני אומרת להם שאני לא

רוצה להתגייס, הם לא יגייסו אותי...אז אין דבר כזה "צה"ל קובע"...צה"ל לא קובע לאף אחד..זאת סתם מסגרת מטופשת..תאמיני לי שאם אני אחרטט להם משהו הם יאמינו וימשיכו בשלהם בלי לבדוק אם שיקרתי או לא..

A N I g M A

New member
הלו, הלו.

אל תגידי מסגרת מטופשת, כי זה ממש לא. קודם כל, אין דבר כזה לא רוצה לא מגייסים. הם דווקא כן יגייסו אותך, על אפך ועל חמתך. אם תחרטטי להם משהו - תתפלאי, הם יבדקו. אני משרתת בלשכת גיוס, ואני יודעת בדיוק מה הולך שם. לפני שבוע, שתי חברות שלי זומנו ללשכה, וביקשו מהם להביא את הפטור. שתיהן ביקשו פטור מטעמי דת. הסיבה שהן הגיעו היא חקירה. עלו עליהן, והולכים לגייס אותן עכשיו. אבל נו, בחירה שלך.

morgold

New member
מי אמר שאני אביא פטור מטעמי דת?!

טוב לא משנה..אין לי כוח לשטויות שלכם אז להתראות! בסה"כ באתי לבקש עזרה וזה מה שאני מקבלת
בייי

morgold

New member
חוץ מזה שלא כמו חברותייך, אני רוצה

דחייה ולא פטור מהצבא!!

The Peanut

New member
גם הרצל רצה

אבל לא יצא.
בכל מקרה... את לא צריכה להגיב בצורה כה לא בוגרת רק כי שאלת משהו ולא אהבת את התשובה. לפי איך שאת מגיבה באמת עדיף שלא תתגייסי וזהו.

A N I g M A

New member
אני מצטערת, אבל

את סתומה? לא אמרתי שזה מה שאת רוצה לעשות. ברור שאנחנו לא מספיק עזרה בשבילך. ביי.

morgold

New member
ממ...אני לא ארד לרמה שלך..

מצידי תקללי את כל העולם ואחותו סתומים. אני באתי לבקש עזרה לא יותר מזה..אם לא אתם לא מסוגלים לספק אותה אז תגידו..אני קיבלתי את העזרה ממקום אחר כבר. היה נחמד להתארח אצלכם, שיהיה לכולכם חג שמח ותפסיקו לכעוס על כל העולם כי לא דחו לכם את הגיוס. ממורמרים!

The Peanut

New member
../images/Emo6.gif

כן, זה מה שאנחנו! ממורמרים. יופי שאת לא תקועה. עוד מעט תיכנסי לפורום הומור שחור ותגידי להם שהם מגזימים עם הבדיחות שואה. או שתגידי לפורום הארי פוטר שדמבלדור מת. נו ב'מת.

למעלה