שלום

peטל

New member
שלום

אני חדשה בפורום וותיקה בגירושין....אפשר להצטרף לפורום וכבר לשאול שאלה? איך אתם מצליחים לגדל ילדים משותפים עם בנאדם שאתם לא מצליחים להסתדר איתו? איך מצליחים לשמור על איזון ושלוות נפש כשהגרוש/ה שלכם מתנהלים בניגוד מוחלט לתפיסה שלכם? ועוד בנוגע לדבר החשוב לכם ביותר!!! איך מתמודדים עם הבדלי גישה מהותיים ב"הורות"?

Kטלנית

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

וחג שמייח לך... חמודה הפרוד שלי הוא הקוטב הצפוני והדרומי שלי גם יחד.. איך מסתדרים
אם הינו מסתדרים הינו יחד...
עקב כל הנסיבות וכל החילוקי הדעות ומכיוון שוא לא בר הבנה ועושה איתי מלחמה דרך הילדים הכי קל היה לי להמריד אותם נגדו ולעשות לו דווקא להראות לו ולאמא'מא שלו אבל אחרי מחשבה מעמיקה והרבה תובנה הבנתי שהנפגעים העיקריים הם הילדים ושאני יכולה לשלוח חץ אבל הוא לא יפגע במטרה ואז אני באמת מפסידה למדתי את הילדים לאהוב את אבא שלהם למרות הכל עם כל הקושי שבזה אבא יש רק אחד אני מבחינתי עושה הכל מסנג'רת עליו עושה אותו מתוק מדבש ושתביני הניגודים הם ענקיים מלמדת את הילדים שלי לכבד אותו ואת שיגעונותיו אני רוצה ילדים בריאים בנפשם לא כ'פת לי שאני יוצאת ברוב הפעמים "פריירית" אני יודעת דבר אחד וזה מחזיק אותי שפויה ואיתנה בדרך שלי ילדים מותק הם לא הבלים יבוא יום הם יגדלו ישיכלו ויבינו להעריך את כל ה100% שנתתי להם מהלב ומהנשמה אז כבר בידיים שלהם תהיה הבחירה והתובנה הם יבינו לבד מי היה הטוב ומי היה הרע.. אצלי טובת הילדים היא נר לרגלי נפרדתי ממנו אבל יהיה כל החיים משהוא שקושר אותי אליו אין לאן לברוח גם שלפעמים נדמה שנגמר הכוח יש רק להתמודד להסיק מסקנות ולראות הלאה לאן דרכינו מובילות את חייבת לשבת עם עצמך לראות לאן את לוקחת מכאן... כל שנותר לי מכאן זה לאחל לך
וחג פסח שמייח מתוקה

maof

New member
ממממממממממממממ......./images/Emo13.gif

על איזון ושלווה נדבר אחר כך... בינתיים ברוכה הבאה וחג שמח
מעוף

איך?

פשוט עושים את החלק שלנו, השקט, השפוי, כאילו הצד השני אינו קיים. יש חוקים הטובים לכאן ואחרים הטובים לשם...הילדים כבר יבינו זאת. הם גם יבינו בסופו של דבר מי הגישה היותר נכונה\בריאה, ואיך להתייחס לצד הבעייתי.

למעלה