שלום

שלום

ליושבי הפורום... "שמי" אנה ואני מכורה מחוקה... כל דקה מזמני הפנוי (וגם זה שאיננו פנוי) מוקדשת לשיטוטים חסרי מעש בפורומים. תוהה אנא אני באה... הגעתי למסקנה שבמקרה שלי....ההתמכרות הנה בריחה. כמו כן, סוג של מציצנות לדעות ומחשבות של אחרים...כמו לצוטט בהנאה לאחרים... החלטתי להלחם בעניין ולהגביל מעט את עצמי...גם במשך הזמן המוקדש לכך וגם בסוג האתרים אליהם אני נכנסת (בעקר פורומים בפורטלים ישראליים ו-"מה חדש" למניהם....אתרים חדשים מומלצים מדי יום). אחים, אנא הושיעו... אנה

MADAM BI

New member
היי אנה ברוכה הבאה, אני אוהבת מאד

את הגיבורה של טולסטוי אנה קארנינה וחומלת עליה נורא חשבתי שאיזה מזל שלך ולי אין את הגורל שלה ואת יכולה לשאת בכיף את השם שלה כניק... כאילו תמיד יש מישהו שמצבו יותר חמור וגרוע ,סמיילי, ואפילו אם זו רק גבורה ספרותית אבל הסרטים עליה והספר של טולסטוי שהוא המקור ובו היא הדמות המרכזית מעמידים אותה כגיבורה כל כך חיה שהיא בשבילי על הגבול בין הוירטואלי לפיזי בכלופן הגעת לחברה טובה, מצבי כמצבך עם כל מיני ניואנסים נוספים וגם אחרים ומקווה שעוד נמשיך לדבר

MADAM BI

New member
ולילה טוב אנה, תיכנסי לסלון ותרגישי

נוח בטח מחר המנהל יקבל באהבה את פניך ויציע לך גם קפה

e-magine

New member
ברוכה הבאה , אנה

אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני, לפתח מודעות ולתמוך אחד בשני. נראה לי שנקודת הפתיחה שלך היא טובה, כי את באופן אינסטינקטיבי מחפשת את הסיבה העמוקה שמביאה אותך להתמכרות, וזה דבר טוב. כמו לכל חבר חדש בפורום, אני מציע לך להכנס לקישורי הפורום לחפש שם את המבחן העצמי, לעשות אותו, ולספר לנו אם את רוצה, מה התוצאות.

היי אנה

קראתי את מה שכתבת ואני רוצה להגיד לך שזה שאת מודעת לבעיה בהתמכרות זאת כבר התחלה טובה, דרך לצאת מהסבך... לי במשך תקופה ארוכה היו תהיות והכחשות. אבל ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר שמה לב כמה שהאינטרנט בא אצלי על חשבון... אפילו הדברים היומיומיים והשגרתיים כמו עבודות הבית (ואני גרה בדירה שכורה עם שותפות) וככה גם אני מוצאת את עצמי משוטטת בפורומים השונים אפילו אם כבר הגיע הזמן שמיציתי את כולם וכבר אין ממש מה לעשות בהם עוד. את כותבת שאצלך זה סוג של בריחה. אני חושבת שזה ככה אצל כל המכורים. ולא רק לאינטרנט, כל התמכרות היא בריחה. וככה זה כמובן גם אצלי. בריחה מהמועקות, מהדברים שמציקים, בריחה מתחושת הריקנות. אבל אני יודעת שגם אפשר למצוא את שביל הזהב. להנות מהאינטרנט בצורה לא מזיקה ושלא באה על חשבון דברים אחרים. אני עכשיו משתדלת מאוד (גם אם זה קשה) לצמצם, למשל את זמן הגלישה שלי באינטרנט מהעבודה. ופשוט מחליטה לקחת את עצמי בידיים ולפני שאני נכנסת לרשת, לשים את הכביסה במכונה... מקווה שתצליחי גם את. נטע

תודה תודה

לבאי הפורום ולמנהלו על הכנסת האורחים החמימה. אכן, לוקח זמן ומדובר בתהליך ממושך עד שהנך מפנים את התובנה אליה הגעת כי למעשה הנך מכור! וכמו שציינו כאן - זה באמת לא משנה למה... במקרה שלי זו בריחה יחסית חיובית לאינטרנט, אך זה בהחלט היה עלול להיות גם בריחה למשהו אחר מזיק.... אי לכך, שמחה על כי הגעתי לפורום לבבי זה...מוצאת כי אינני לבד בבעייתי...(שאגב, אני נהנית ממנה עד למאוד...מתוצאותיה, השיטוט...). מקווה למצא תחביבים ועסוקים "פיזיים" עלמ מנת להגמל מעט. היום לדוגמה הייתי בסדנה בת שעתיים לתכשיטים - שזירת חרוזים!!!!! הייתם מאמינים...? ממש הכרחתי עצמי ללכת לשם למרות שזה לא מעניין אותי וכל הזמן חיכיתי שהעניין יסתיים כי מי יודע מה אני מפסידה עכשיו בפורומים...
מיותר לציין שהתוצר והמוטוריקה לא היו משהו... בכול אופן זו התחלה.... אנה קרנינה

למעלה