שלום :)

מה שהכי מגניב

זה שהוא יודע שקוראים לי שירה ושהייתי בפורום פירסינג וקעקועים. ועוד כשזה כתוב לי בפרטים!!

DeadWolf

New member
מי מסתכל לך בפרטים..

אני פשוט יודע מי את.. ובמקרה גם אני גולש בפורום פירסינג אז אני ראיתי אותך שם..

זה בסדר שוקי...

אני מכיר את שירה בלי להיות בפורום של פירסינג...חחחח עוד מכתה א' אני מכיר אותה... אני לא מבין למה צריף תריבים האלה... מנסים להיות נחמדים סך הכל...

id0a

New member
חשבתי יש לך יותר כח רצון

ברור שיצאנו לך מתחת, כי לא סתמת אותו כמו שאמרתי לך.

DeadWolf

New member
יש שמועות שאומרות

שהתחת לתפוס תחת בגלל החברה שלך שירה.. ולא רק זה גם אמרו לי להתעלם ממך כי אתה לא ראוי לשום תגובה.. אבל את זה אני עוד יראה בעתיד.. ויהיה לך ולחברה שלך יום מעולה :)

DeadWolf

New member
אווהוו והנה היא גם תופסת מעצמה..

אני לא ממש מכיר את שניכם אבל יפה שאתם תופסים ככה אחד מהשני.. או יותר נכון הוא תופס ממך ואת תופסת מעצמך.. :) יאללה מה אתם ילדים קטנים שבאים לגרש כל אחד חדש שנכנס לפה??

id0a

New member
צודק, אני לא ראוי לשום תגובה, פשוט

תקרא ותפנים, אני הרודן הבלתי מעורר (כמו שהבנת כבר כי אני תופס תחת...) ואם אתה מחליט לעצבן אותי ו\או את שירה (למרות שהיא יכולה לדאוג כמו שכולנו כבר יודעים) אני שולח לך למחשב וירוס קטלני (כי אתה לא מכיר אותי יש לי חבר בשם גוטי.) ,אני משחרר עליך שני רוטווילרים פסיכופטים: דסי וחפי ואיך לא, נותן לפנטילון להריץ עליך בדיחות, ועוד לא שתמשתי באורי. ת'ממשיך לאיים עלי ? קרא לי בשמות, בייברס, צאלח א דין, ג'ינג'סחאן, יוליוס קיסר, יאיר שטרן -כי אותי אף אחד לא הביס.!

DeadWolf

New member
אוקיי אבל אתה עדין נשאר אפס!

אתה וכל החברים המשונים שלך.. גוטי אני מכיר את השם והוא נשמע בחור טוב דסי שכבר כתב פה הוא בחור גדול אבל ממה שיצא לי להכיר אותו הוא לא היה נוגע בזבוב.. חפי נסחפי וכל השאר לא מכיר.. ולי יש גם כמה נשקים.. יש לי את שירן שתביא בך.. ועוד נשק קטן אבל מסוכן ממש בשם פיפי האכזרית ושלא נדבר עד כל מחזור ד' שעומד מאחורי.. אז עכשיו אתה יכול לקרוא גם בשמות: היטלר סטלין אלכסנדר ואפילו מתיתיהו כי גם אני עוד לא הובסתי!

Camer4Man

New member
עזוב אותך אחי...

הם סתם נודים וכמו כל הנודים הם משתחררים באויר עושים קצת מהומה ומתנדפים.. חח

kgarnett

New member
מה....מה?

מה זה רשימת החרא הזה שכתבת פה? איך אנחנו אמורים להתייחס לזה? ....סתום תפה...

למעלה