ולא את רשימת המחסלים בהודעה שלו. סתום ת'תחת ומהר,לפני שהאשכנזים יגרמו לך לפרפר. עידו,מה קרה פה כשלא הייתי? סעמק אני רוצה פורום שאפשר יהיה לפתוח בוא הודעה שכתוב בה "מה קורה?" וכולם מקללים. זדיינו.
הקללות הממוחזרות של הטימאק הזה שעממו לי ת'תחת שלא לדבר בכלל על המשה אושרי הזה שחש עצמו ערסווט. הפורום הזה לאחרונה מכניס אנשים לסרטים רעים ממש. אגב, ראיתי מישהי, לא ראיתי למישהי.
בונא, תראה איך אתה נראה..לך זדיין אתה וכל הפורום במעפן הזה יוצאים על אור? ישרמוטה כושילידודה שלך...כדאי שתרגע..יש בי רבע תימני ואנילא מפחד להשתמש בוא.. אולי תחזיר לי בתגובה איטלקטואלית..וכמה שדבריי נדושים...אבל אתה על הזין שלי, וכן....ככה אני מדבר שאני כועס...מקלל כאילו אין מחר. אז סתום ת'פה...וכך גם כולם...בסך הכול הוא רצה להציג תצמו ואתם התחלתם להתנשא וליהיות עוקצניים. אז לך תמצוץ לגמל ת'דבשת יהומו. ואור אני איתך!!!! כושים לשלטון.
יעני, יש פה ערימות של זיוני שכל בשביל הצחוקים, למה לקחת קשה? כולם על הזין של כולם, השאר על הזין של גוטי כי רק שם נשאר מקום, אבל בשורה התחתונה, בסוף היום כולם מגיעים לביצים (הנועזים גם לחור השחור שאחרי).
מניאק, פגעת לי באגו, פגעת לי בכבוד, יא תימני מושתן שחור כמו רקטום יא חתיכת חולירא אתה לא מכיר אותי אני לבן ואכזר לא סובל תימנים! (חוץ מויינשטוק) אז בוא בוא לפרדסיה יא ילד זבל אני וכל הסטריט גאנג מאדפאקא קיללרס משיגענס נדסר לך ת'פנים. (ונביא את נאות נורדיה בראשות ארן ודסי ואת נורדיה הפאשיסטים בראשות חפי מוסוליני דור ואת ינוב הטרבלסים בראשות גוטי העוקץ.) אז ת'בא ?
הם לא שווים את כל הצד הניגרי שיש בך ובי.. אני אוהב אותך וזה מה שחשוב.. רגע אני כבר יגיב בשם id0a "סתום ת'תחת".. יופי ולא כדי שאני יתחיל אם הצד במצרי שבי.. שיהיה לילה טוב לכולם!
טימאק חחחחחחחחחחחחח עידו מהיום קוראים לך קוז'י על שם עידו קוז'יקרו מהפועל ירושלים דסי אתה קונס על שם קונסטנטין פופה ארן אתה מוסי על שם גילי מוסינזון גוטי אתה פאנק קשוח