שלום.

avshalomariel

New member
שלום.

אני מתכנן לנסוע להופעה של ג'ון, האליל הבלתי מעורער, במנצ'סטר ב-4 ליוני. עשיתי קצת מחקר באינטרנט, וכל מה שמצאתי היו כרטיסים שנשמעים כאילו אני הולך לשבת מול קיר ברוחב שלושה מטרים, ומתחת לאיש מאד מאד שמן ומזיע. כאן, אוהבי JBJ יקרים, אתם מתבקשים לעזור לי. כל אתר המוכר כרטיסים (אמיתיים) יתקבל בברכה. ערב טוב. אבשלום.

LIADSES

New member
www.outour.co.il

אם אני לא טועה זה האתר, ראיתי יש הופעה שלהם בהולנד אם אני לא טועה בעוד מספר חודשים...

sharon0374

New member
מה אתה מחפש?

מה אתה מחפש בדיוק?? לא הבנתי... ודרך אגב - אני מצטערת לבאס אותך אבל כל הכרטיסים הטובים הם SOLD OUT כבר מלפני הרבה הרבה הרבה זמן....... אני את שלי קניתי כבר למעלה משמונה חודשים... וכבר אז היה קשה להשיג....

sharon0374

New member
גם זה אני חושבת כבר אזל

אבל תסתכל באתר: www.seetickets.com - משם קניתי כרטיסים להופעה אחת במילטון... תחפש שם לפי bon jovi או באתר הזה: http://www.soldouteventtickets.com/ - משם קניתי עוד כרטיסים להופעה השניה במילטון... (מה שהיה אמור להיות וומבלי!) בכל מקרה אני ממליצה לך לבוא להופעות במילטון קינס - נהיה שם הרבה מעריצים מישראל.... עוד דבר שאתה צריך לדעת המקומות הכי טובים זה golden circle והם עוד יותר טובים אם יש לך כרטיס חברות מועדון מעריצים של בון ג'ובי... שרון

למעלה